HockeyArena Slovenska Hra
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
*****HERO*****
Guru wannabe
4,000,000 je malo*****HERO***** napísal:ok mozme uz som prijal .. ozaj a preco mam Hotovost Otrasna ked mam 4.000.000 ? ci to je malo ?
neda niekto zajtra (nedela) priatelak ? mam volno
a btw pozrite si statistiky hracov a zoradte podla golow .. pozrite na prve miesto ... gregor vavro .. moja laska
hh, aky optimista, ani juniorka na 100% ti nezarucuje kvalitnych juniorov... dost ludi sa na to stazovalo na diskusii ze za cele posobenie na HA im prisli 2-3 kvalitni juniori... a denne naklady su vysokeVaporV napísal:nevieem ako vy alee ja som sa zameral na treningove a ju iorku.. na juniroke sa sklada tym ked budes mat dobru juniorku...![]()
![]()
a ktomu dobrych mladych hracov z juniorky vies dobre predat :--
dnes sa opakoval prepocet, lebo bol chybny:
"14.04 Chyba výpočtu
Piatkový výpočet sa bohužiaľ nesprávne ukončil a keďže chyba nastala tak, že sme neboli schopní výpočet spustiť znovu presne v mieste "prerušenia", bolo nutné HA vrátiť v čase k zálohe databázy, ktorá sa robí tesne pred začatím prepočtu o 0:30 a celý prepočet sme museli spraviť odznova. Ospravedlňujeme sa za spôsobené problémy!
autor icko"
este treba zabehat new server, a bude to ok : )
a neboj, este sa toho nahras
"14.04 Chyba výpočtu
Piatkový výpočet sa bohužiaľ nesprávne ukončil a keďže chyba nastala tak, že sme neboli schopní výpočet spustiť znovu presne v mieste "prerušenia", bolo nutné HA vrátiť v čase k zálohe databázy, ktorá sa robí tesne pred začatím prepočtu o 0:30 a celý prepočet sme museli spraviť odznova. Ospravedlňujeme sa za spôsobené problémy!
autor icko"
este treba zabehat new server, a bude to ok : )
a neboj, este sa toho nahras
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
*****HERO*****
Guru wannabe