Existuje naj. kamarát ?
Priklad: mas nejaky problem, dajme tomu rozisiel si sa s priatelkou a si z toho uplne mimo, chodis sklesly a bez nalady, slzy v ociach a kazdy sa na teba vykasle, nikto za tebou nepride, nikto ta nepovzbudi, vsetkym je to jedno ale jeden clovek sa najde a pride. Povzbudi ta, da ti chut do zivota a snazi sa ti pomoct. To je priatel, nepride len vtedy ked nieco potrebuje.P3Bo napísal:To že si ho použil znamená že sa s ním stotožnuješ ....aaa vysvetllíš mi ho teda keď som ho už nepochopil ?
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
5-ula dufam ze ti nemusim opakovat ze to kamaratka nebola ked sa urazila a spravila taketo nieco ... za nic ...
Nelam si z tym hlavu nech to plavat ... ked sa stretnete staci slusne pozdravit ... ked sa otoci a neodzdravi tak si mozes povedat ze sedlacka ... ak odzdravi aspon budes mat lepsi pocit
Ja naj kamarata nemam ... iba kopu normalnych kamosov ... viem co od nich mozem cakat ... a viem ze nie vzdy nieje na nich spolah ...
Ale su v poho
Mal som na zakladke ale bohuzial sme sa nejak zvlastne odlucili ... on ina skola ja ina ...a Robota a Ucenie nas mierne odlucilo
Nelam si z tym hlavu nech to plavat ... ked sa stretnete staci slusne pozdravit ... ked sa otoci a neodzdravi tak si mozes povedat ze sedlacka ... ak odzdravi aspon budes mat lepsi pocit
Ja naj kamarata nemam ... iba kopu normalnych kamosov ... viem co od nich mozem cakat ... a viem ze nie vzdy nieje na nich spolah ...
Mal som na zakladke ale bohuzial sme sa nejak zvlastne odlucili ... on ina skola ja ina ...a Robota a Ucenie nas mierne odlucilo
-
midnight_man
Guru
all
ked tak citam tuto temu zistujem ze naj kamarata? vlastne ani nemam
len kamosov obycajnych..aj lepsich aj horsich, tak vseliako... lepsieho priatela s ktorym sa poznate viete o sebe aj to co by ste nikomu nepovedali...verite si..niekdo kdo vam pomoze ked vam bude zle
niekoho takeho mam ale chalan to nieje
(a ani frajerka) a vyhovuje mi to...mozem sa s nou porozpravat o vsetkom 
-
Mrs_Chocolate
Light Expert
Existuje aj mam, ale to je tak, ze som mala inu, lenze sa par veci stalo a sme sa tak viac menej "odlucili".... Ale aj teraz je velmi dobra kamoska, a viem, ze je na nu spolah.
Podla mna najlepsi priatel je vzdy ten s ktorym travite vela casu a mozete mu verit, a podla toho s kym ten cas travite sa to aj odvija....
Podla mna najlepsi priatel je vzdy ten s ktorym travite vela casu a mozete mu verit, a podla toho s kym ten cas travite sa to aj odvija....
-
cORP.
Addict
neviem ci to nebude zniet nejako prehnane romanticky ale ja to tak citim a ako som cital nikto to tu nespomenul tak ja poviem takto mam kamaratov lepsich a aj horsich . asi tak 2 mam takych ktorym vravym hocico ale tiez z mierou . no moja naj kamarat na svete nieje kamarat ale kamaratka ano je to moja polovicka moje zlaticko ktoremu doverujem najviac na svete a nikomu na svete neverim viac ako jej je to moj zivot a doslova moja polovicka ona ma chape a tiez sa neurazi ak si dam jej dzus a myslim ze je aj rada ked mi chuti ako hore niekto spomenul
proste moj naj kamarat je moja priatelka 
urcite ano , aj ked v mojom pripade je to take neviem ... ja mam vela kamosov a kamosiek ale nerobim rozdiel este som nenasiel takeho kamarata za ktoreho by som aj obetoval svoj zivot alebo aj on za mna .. vzdy som to tak drzal na uzde a pomohal som im a oni mne ale nic viac som od nich necakal !!! Mam proste holku ktoru velmi milujem a tu povazujem za naj kamosku , a to co milujem a za co by som polozil aj svoj zivot no ona je zas ineho nazoru ona ma takych 3 super kamosov jeden je v Anglicku totalne ho nemam rad proste jej volava pise jej sranduje s nou ,( vsetko je ok ale ziarlim
) lebo jej proste vravi aj svoje sukromne veci co sa mu npr stalo pri sexe a mna to vzdy tak nasere a keby nahodou som ho stretol alebo by prisiel na SVK tak neviem proste by som si s holkou zobral dovolenku len aby som nemusel pocuvat jeho blbe keci .... ale ona ho ma velmi rada a nechce ho stratit co mi aj jasne naznacila ze radsej sa aj somnou rozide
no som dosiel potom ma taku holku od dectva sa poznaju to chapem aj ked ma take cudne nazory na zivot ale budis , a potom je tu taky jeden chalan tiez s nim vyrastala ona mu vzdy pomoze ale on jej nepomaha ,( ale ona nepotrebuje ani od neho pomoc ma nato inych ludi) lenze by sa aj zislo pomoct ked ty mne tak nabuduce aj ja tebe . Cize k teme : Naj- kamarastvo moze existovat ale u mna je to v jednej osobe ciez moje dievca. ale ini ludia maju zas rozne nazory ako naj kamos/ka frajer rodina ... cize je to velmi intezivne a kazdy clovek moze toho NAJkamarata vnimat inak a rozne 
-
recberko
Light Star
Naj kamarát?? fuuha ťažká otázka... ono aj keď máš nejakého kamoša alebo kamošku s ktorým sa poznáte od detstva nemusí to byť ten naj kamoš... vaše cesty sa rozídu a keď sa prestanete tak často vídať a naopak spoznáš niekoho s kým si fakt rozumieš a napr. v škole ste spolu viac v kontakte tak si myslím že ten priateľ z detstva ti možno nepríde ten naj, ale zasa ten zo školy sa ti zdá bližší.. ja mám kamoša s ktorým sa poznáme od detstva a vždy som ho bral ako naj kamoša, nikdy som mu na nič nepovedal nie a on mne tiež... bolo to nezištné pomáhali sme si... keď bol v nemocnici tak som mu poslal nejaké vecičky aby sa nenudil bo som za ním ísť nemohol... ale teraz sa nestretávame ja som na výške a on má domáce samoštúdijum bo mal problém so školou (nebojte nie je to hlupák, je to veľmi inteligentný chalan) ale skrátka už si nemyslím že je to môj naj kamoš... ľudia sa časom menia aj keď to nie je pravidlo... príliš nerozlišujem svojich kamošov a kamošky na najlepších... skôr na známich, kamarátov a na priateľov.... a poviem vám priateľom som človek nestane len tak...ono na túto tému by sa dalo veľa polemizovať hehe.. ale pekný deň 
ja delim ludi na dve skupiny .....kamaratov a priatelov ......kamaratov mam dost vela.....je s nimi fajn pokec behame spolu po vonku atd...priatelov mam "iba" dvoch ktorym bezvyhradne verim a viem ze by sa za mna postavili v ktorejkolvek situlacii a takisto aj ja za nich....a mozem im povedat hocico a viem ze je to v bezpeci a dokazu my objektivne poradit