cafte chcel by som si spravit vlastny web -
chcel by som to v php
sprogramovanim nemam skusenosti
aky program by ste mi odporucily ako pre zaciatocnika ???
vlastny web
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ziadny. Ci to bude Poznamkovy blok z Windowsu, T602 alebo Dreamweaver, je to uplne jedno, kedze musis poznat syntax a prikazy, bez toho sa dalej nepohnes. V prvom rade si chod precitat clanky zamerane na programovanie v PHP, nieco pre zaciatocnikov a potom zacni hladat program. Najlepsi bude taky, ktory ti farebne bude rozlisovat jednotlive casti scriptu - PSPad, Dreamweaver, Homesite atd...
Takze chces si spravit svoj web v php? Mas uz skusenosti s html (alebo xhtml)? Pretoze ak nie, tak ti neodporucam hned zacat s php (navyse ak nemas skusenosti s programovanim).
WWW stranky sa daju pisat v lubovolnom textovom editore (napr. notepad), alebo potom v specializovanych programoch (FrontPage, ZendStudio, ....)
WWW stranky sa daju pisat v lubovolnom textovom editore (napr. notepad), alebo potom v specializovanych programoch (FrontPage, ZendStudio, ....)
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
Robenie stranok neni kreslenie... nebudem ti tu nic vysvetlovat je to uz vysvetlene inde
www.programujte.com
www.jakpsatweb.cz
www.jaknaweb.com
www.interval.cz
tam najdes vsetko co budes potrebovat ohladom stranok, takze prajem prijemne studovanie
ak budes mat nejaky konkretny problem napis sem ...
www.programujte.com
www.jakpsatweb.cz
www.jaknaweb.com
www.interval.cz
tam najdes vsetko co budes potrebovat ohladom stranok, takze prajem prijemne studovanie
ak budes mat nejaky konkretny problem napis sem ...
Keď chceš vlastný web s php a nemáš o ňom ani šajnu, najlepšie bude použiť nejaký hotový redakčný systém typu joomla, wordpress, drupal, etomite.. atď. 
/neppo.. problém sa môže vyskytnúť aj s html a môže skončiť..
Ja osobne som sa zatiaľ nestretol s problémom, aby jeho vyriešenie súviselo so zasahovaním do php kódu RS systému. Zvyčajne sa to vyriešilo obyčajným nastavením nejakého configu (najlepšie za asistencie skúsenejšieho človeka v konkrétnom RS - napr. z fóra domovskej stránky daného RS). Osobne som používateľ RS systémov bez akejkoľvek šajny php a neriešiteľný problém nenastal. Ak nejde o profesionálny web, ktorý má garantovať určité služby, za ktoré majiteľ webu bude brať financie, tak podľa môjho názoru si to môže v pohode vyskúšať. 
/neppo.. problém sa môže vyskytnúť aj s html a môže skončiť..
neviem neviem... vyskytne sa nejaky problem a uz skoncil... na zaciatok mu uplne staci web v HTML... veci ako anketa, kniha navstev a pod. sa daju stiahnut napr. na http://www.blueboard.cz... btw co chces mat na tom webe ??brm napísal:Keď chceš vlastný web s php a nemáš o ňom ani šajnu, najlepšie bude použiť nejaký hotový redakčný systém typu joomla, wordpress, drupal, etomite.. atď.