Úsmev - jeho hodnota a účinky

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Ako často sa usmievate?

skoro stále
55
53%
cca 10 až 30-krát za deň
24
23%
cca 5 až 10-krát za deň
15
14%
skoro vôbec
10
10%

Celkom hlasov: 104

jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

dew6 napísal:Tak sa hneď začni snažiť....kto nemiluje sám seba, nemôže nikdy úprimne milovať nikoho iného...popracuj na tom, ok???
Mal by si s tým teda začať niečo robiť... :wink: :wink: :wink:
Prípad z praxe, čo poznám to vyvracia (možno je to výnimka). Holka, ktorá sa fakt nemá rada (aspoň na vonok, ale keď sa mi otvorila tak mi potvrdila, že aj vnútorne) milovať dokáže a to veľmi intenzívne. Aj ke´d nepochybujem o tom, že pokiaľ by mala rada sama seba, tak by sa jej pohľad na svet aj na lásku zmenil.
Teraz som si však neni istý, či by to bolo lepšie, alebo horšie. Ale myslím, že tak ako je teraz na tom všetkým vyhovuje, lebo sme si na ňu už takto zvykli...(ľúbim ju, tak teraz možno troška idealizujem :oops: )
Osobne však tiež zdieľam tvoj názor - človeku sa ľahšie smeje, pokiaľ nie je zaťažený sám sebou :)
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

usmev je skvela vec. usmevom pomozem smutnym ludom. usmevom davam svojim priatelom. usmievat sa ma clovek aj ked je mu zle. proste stale. a ked sa bude usmievat stale a rozdavat usmev dalej tak bude cely svet pekny usmiaty :D
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

miki690 napísal:Nemyslim si ... neviem preco, ale mam pocit, ze ja som jediny clovek ktoreho nemam rad ... urcite mam viac rad niektorych ludi ako sam seba ...
To si nemyslím.....ak by na tom náhodou bolo niečo pravdy, je to len otázka času.....Si k sebe príliš kritický...ani ja na sebe niektoré veci nemám rada, ale myslím, že v konečnom dôsledku by vyhrala láska k sebe samej...-niekto tomu hovorí pud sebazáchovy....
Nemusíš byť narcis-stačí, ak sa budeš mať rád a vážiť si sám seba...ak máš úctu sám k sebe, budú ju k tebe mať aj ostatní.... :wink:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ja sa usmievaj takmer neustale, inac sa uz ani neda..je to skoro zavislost :D. Ked sa nahodou neusmievam, tak si vsetci myslia, ze sa mi nieco stalo, jednoducho si zvykli, ze usmev tak ku mne patri :). Treba sa usmievat, zlepsuje to naladu aj vam, aj inym.
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

Tiché úsmevy pre všetkých.... :)
Prílohy
55007.jpg
2032.jpg
Napísať odpoveď