a vlastne preco to tak je ?
Svoj hlas v nahravke
-
juslik
King
- Kontaktovať používateľa:
Svoj hlas v nahravke
aj vy sami seba v nahravke pocujete inak ? 
Erik :
Hmm.. tak to Ti závidím, to je už iba posledná vec, ktorá mi chýba k dokonalosti
Chcel by som mať taký Erotický = Eritrocitický hlas, aj keď mi viac ľudí povedalo, že najmä v telefóne mám dobrý hlas, ale práve tam ho počuť najhoršie takže preto sa im tak páči, lebo ani nepočujú môj pravý hlas.
Hmm.. tak to Ti závidím, to je už iba posledná vec, ktorá mi chýba k dokonalosti
Chcel by som mať taký Erotický = Eritrocitický hlas, aj keď mi viac ľudí povedalo, že najmä v telefóne mám dobrý hlas, ale práve tam ho počuť najhoršie takže preto sa im tak páči, lebo ani nepočujú môj pravý hlas.
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ale sakra, už mi dajte pokoj
No jednoducho, je to tak, že veľmi veľa dievčat mi povedalo, že mám krásny hlas. Vrátane maminých kolegýň, pani predavačky v obchode a v stánku,dvoch pokladníčok v Tescu, spolužiačok mojej býv. priateĺky atď.
Píšem len to ako to je.
Vy môžte čušať a ticho závidieť.
Inak veľa nechýbalo a mohol som robiť v rádiu, ale tak niekto bol sprostý a nešiel na konkurz...
//kinjeril: Ta nemachruj a zaspievaj nieco : )
No jednoducho, je to tak, že veľmi veľa dievčat mi povedalo, že mám krásny hlas. Vrátane maminých kolegýň, pani predavačky v obchode a v stánku,dvoch pokladníčok v Tescu, spolužiačok mojej býv. priateĺky atď.
Píšem len to ako to je.
Vy môžte čušať a ticho závidieť.
Inak veľa nechýbalo a mohol som robiť v rádiu, ale tak niekto bol sprostý a nešiel na konkurz...
//kinjeril: Ta nemachruj a zaspievaj nieco : )
-
qwerty-xyz
Re: Svoj hlas v nahravke
PRESNe,ked sa nahram na diktafon tak to zneje uplne inac ako sa ja pocujem v hlave.juslik napísal:aj vy sami seba v nahravke pocujete inak ?
Fakt neviem preco to tak je.
Re: Svoj hlas v nahravke
Skus si precitat par prispevkov na predchadzajucej straneqwerty-xyz napísal:Fakt neviem preco to tak je.