Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
VINNIE
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa VINNIE »

začína sa tu flame... klud all.....
Hi
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Hi »

Joxxo napísal:Podla mna si to ale dost prehnal s tymi sprostymi slovami ze"o cviceni nic nevedia"! A ked zacnes cvicit v skorsom veku tak tvoje svaly si to budu pamatat.Nehovorim zase o 10 rocnych ale myslim ze preco by 15-rocny nemohol vediet cvicit.Ja napriklad mam uja co cvici 20 rokov a za 3 mesiace som odneho nabral tolko skusenosti ako ty nenaberies mozno za 10rokov ,ale zase ta nepoznam takze bez urazky. :wink: a stupidny nazor?? Ty si asi jeden s tych 20-30 rocnych borcov :lol: noobe. Poznam 20-30 rocnych ludi co maju biceps 5 rokov taky isty totiz nemaju TECHNIKU! :x U nas do fitka chodia exoti co maju na hrudnik aj 80 Kg ale keby cvicili technicky a zapajali tie svaly ktore sa na tomto cviku maju tak by ledva zdvihli 50.!Dufam ze ked si taky namysleny tak aspon mas preco a nemas iba prazne reci.
15 rocny su velmi poplaseny,ked vidia,ze nejaky borec papa kreatin,tak samozrejme aj oni si kupia,aj ked nevedia naco je!
je jasne ,ze aj niektory 20 rocny nevedia cvicit ako napr:

Kód: Vybrať všetko

http://www.youtube.com/watch?v=ZLIbij-ZVQQ&NR=1
To je technika :D
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Perfektne video som sa tak zasmial :D :D :D Ale naozaj supa /a k tomu kreatinu vstci ma stvete piste niektori patnást rocni a nie petnast rocni lebo ma to rozculujevzhladom nato ze mam 15. :wink:
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

pozri Joxxo, nie som namysleny a nemam ani 30 rokov...nejde len o texniku cvicenia....podla mna 65% zalezi na kvalitnej strave ...bez nej mozes cvicit aj kazdy den a stale budes na tej istej vahe....a prasky mozu tomu vyrazne pomoct ale dostanes sa aj tak do isteho bodu kde nebudes sa moct pohnut z tej vahy, zbytocne budes makat v posilke ked si das za den 2 oblozene rozteky co ti da mamicka na desiatu.... :) toto ti asi ujo nepovedal...lebo to je asi to najdolezitejsie, ale asi nie lebo si to nespomenul... :roll:

to co si spomenul sa vola svalova pamet...tato pamet si pameta napr. ked prestanes cvicit a znovu zacnes tak sa mozes v kratkom case dostat na tu istu uroven ako predtym...lenze ty si to tak napisal ze ked zacnes v skorsom veku tak o zopar rokov to naberes nas5...je to blbost lebo svalova pamet si sice pameta, ale nabrat to nas5 bude rovnaka drina ako predtym...

poznas 20-30 rocnych ludi co cvicia biceps 5 rokov a stale su na tej istej urovni ?? ....tak tomuto ti maximalne neverim , preto ta musim nazvat decko, neuraz sa lebo len deti davaju take dristy...Nezda sa mi ze poznas takych ludi a po druhe clovek co cvici 5 rokov stale na tej istej vahe a stale dokola a nemeni sa tak neverim ze by stale cvicil a nevykaslal sa na to...PO PIATICH ROKOCH !! ... :lol: hh ....btw co je to 80kg na hrudnik ? :lol:
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Hi napísal:15 rocny su velmi poplaseny,ked vidia,ze nejaky borec papa kreatin,tak samozrejme aj oni si kupia,aj ked nevedia naco je!
je jasne ,ze aj niektory 20 rocny nevedia cvicit ako napr:

Kód: Vybrať všetko

http://www.youtube.com/watch?v=ZLIbij-ZVQQ&NR=1
To je technika :D
je to tiez od toho isteho borca, ktory zjavne precenuje svoje sily.
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

pHysIQ napísal: je to tiez od toho isteho borca, ktory zjavne precenuje svoje sily.
asi skusal maximalku :D
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

boze to je typ.. ja s mojimi 2 vyskocenymi platnickami sa na to ani divat nemozem ani mi do smiechu nieje... blee
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Toxikoman napísal:pozri Joxxo, nie som namysleny a nemam ani 30 rokov...nejde len o texniku cvicenia....podla mna 65% zalezi na kvalitnej strave ...bez nej mozes cvicit aj kazdy den a stale budes na tej istej vahe....a prasky mozu tomu vyrazne pomoct ale dostanes sa aj tak do isteho bodu kde nebudes sa moct pohnut z tej vahy, zbytocne budes makat v posilke ked si das za den 2 oblozene rozteky co ti da mamicka na desiatu.... :) toto ti asi ujo nepovedal...lebo to je asi to najdolezitejsie, ale asi nie lebo si to nespomenul... :roll:

to co si spomenul sa vola svalova pamet...tato pamet si pameta napr. ked prestanes cvicit a znovu zacnes tak sa mozes v kratkom case dostat na tu istu uroven ako predtym...lenze ty si to tak napisal ze ked zacnes v skorsom veku tak o zopar rokov to naberes nas5...je to blbost lebo svalova pamet si sice pameta, ale nabrat to nas5 bude rovnaka drina ako predtym...

poznas 20-30 rocnych ludi co cvicia biceps 5 rokov a stale su na tej istej urovni ?? ....tak tomuto ti maximalne neverim , preto ta musim nazvat decko, neuraz sa lebo len deti davaju take dristy...Nezda sa mi ze poznas takych ludi a po druhe clovek co cvici 5 rokov stale na tej istej vahe a stale dokola a nemeni sa tak neverim ze by stale cvicil a nevykaslal sa na to...PO PIATICH ROKOCH !! ... :lol: hh ....btw co je to 80kg na hrudnik ? :lol:
To s tymi piatimi rokmi som trocha prehnal to neber doslova :) Som tym myslel ze poznam ludi co im pojde obvod bicepsu o 2cm hore za dajme tomu rok a to je dost malo. :wink: a s tou svalovou pamatou som nemyslel to co si pisal ale to ze je lepsie zacat skor a potom v starsom veku je to cvicenie ovela ucinnejsie. A neviem ako si prisiel na tie dva rozteky. :) Teraz som zacal poriadne makat taky mesiac ,predtym to bolo len take salenie vo fitku :oops: a kazdy tyzden priberiem 1-2kg bez tych praskov , ja si myslim ze je to celkom slusne na decko ako si spomenul.Ale na druhej strane niesom ochotny do stravy az tak investovat ,lebo viem ze zo mna profesionalny kulturista nebude,ale napriek tomu snazim sa moj jedalnicek prisposobovat cviceniu . PS: Len tak zo zvedavosti sa ta chcem opytat kolko davas na hrudnik na tlaky ked 80kg je pre teba tak malo. :roll:
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

pHysIQ napísal: je to tiez od toho isteho borca, ktory zjavne precenuje svoje sily.
Tak týto "borci" nemaju chybu ,ale je to dost nebezpecne ved raz na to mozu doplatit. :D
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

No chalan bude mat velke problemi s krizami, ak uz teraz nema.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Joxxo napísal:T a kazdy tyzden priberiem 1-2kg bez tych praskov
nie nahodou kazdy mesiac?
toto sa mi zda trochu moc :)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Jožo :roll: (joxxo) sorry že ťa nezastanem ale proste som nemohol vydržať nenapísať do tejto témy lebo to čo píšeš sú také kktiny jaké som už dlho nečítal ..a hlavne ide o to že sú od teba....aby som vám to ujasnil (a hlavne tebe jozo ) ...vázis tuším 65 kg keď nie menej a výsku typujem na 179 možno viac..fakt možno som tresol s tou výškou ale viem že si na svoju váhu až príliš vysoký... asi 6 krát som sa s tebou stretol vo fitku a viem kde si robil základné chyby
1.Vôbec necvičíš chrbát -čo je pri tvojej výške a váhe na zamyslenie
2.Pri cvičení (obzvlášť bicepsu ) si váhu nadhadzuješ a pohybuješ ramenami ..pričom vždy som ťa videl cvičit postojačky ...takže si vôbec nemal istený chrbát a kyvácalo to s tebou ako s kyvadlom (nabuduce si ta natočím )

1-1,2 kg ?! :lol: ani keby si sa posral toľko nepriberieš ..nechcem ťa uraziť ale ty nevieš jesť ..napr. Ja som vysoký 184 cm a vážim čosi cez 75 kg ... :oops: ale ato dokážem zjesť 1,5 kg cestovín s masom na posedenie (toto si nevymýšlam ..na to mám svedkov 8) ) ale aj tak priberám maximálne kilečko-dva do mesiaca ...sám pritom zdvihnem na tlaky maximalku asi 67kg a to som považovaný z tych silnejších v mojej vekovaj kategorii. A to čo ty spomínaš tých 80kg na tlaky ...to iba skúšali maximálky ti dvaja najväčší 15 ročný borci a dali ich iba po 4 krát a mali dosť takže zase myslím že si prestrelil...
Ešte raz sorry ale naozaj skús raz ísť do fitka priamo s niekym kto sa tomu rozumie (myslím že je to tvoj ujo) ale naozaj nedávaj rady pokiaľ si bol možno 15 krát v živote v posilovni ....
Ešte raz prepáč ale sa mi z toho kypela žlč....
Joxxo napísal:musel som sice zhadzovat polovicu vahy vsade ale svaly ktore cvicim naozaj aj citim ze som na nich makal.
:lol: :smt044 :aasmile29: :smt046 a potom si vyzeral ako somalec ??? Veď keď zhadzuješ tak pravdepodobne obmedzuješ jedenie ..to si tym chcel povedať ? Ty po
1. Nemáš čozhadzovat pretože si suchy
2.Ako môžeš tak rýchlo roztiahnuť zalúdok po diete ?
ach jaj :roll:
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

vendo napísal:nie nahodou kazdy mesiac?
toto sa mi zda trochu moc :)
Ved aj ja som mojim narastom na vahe prekvapeny , moj ujo mi ukazuje uplne ine techniky cvicenia , musel som sice zhadzovat polovicu vahy vsade ale svaly ktore cvicim naozaj aj citim ze som na nich makal. A potom sa ozieram tvarohu ,pangamin ako mi na tomto fore poradiliatd.... :wink:
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

P3Bo napísal:Jožo :roll: (joxxo) sorry že ťa nezastanem ale proste som nemohol vydržať nenapísať do tejto témy lebo to čo píšeš sú také kktiny jaké som už dlho nečítal ..a hlavne ide o to že sú od teba....aby som vám to ujasnil (a hlavne tebe jozo ) ...vázis tuším 65 kg keď nie menej a výsku typujem na 179 možno viac..fakt možno som tresol s tou výškou ale viem že si na svoju váhu až príliš vysoký... asi 6 krát som sa s tebou stretol vo fitku a viem kde si robil základné chyby
1.Vôbec necvičíš chrbát -čo je pri tvojej výške a váhe na zamyslenie
2.Pri cvičení (obzvlášť bicepsu ) si váhu nadhadzuješ a pohybuješ ramenami ..pričom vždy som ťa videl cvičit postojačky ...takže si vôbec nemal istený chrbát a kyvácalo to s tebou ako s kyvadlom (nabuduce si ta natočím )

1-1,2 kg ?! :lol: ani keby si sa posral toľko nepriberieš ..nechcem ťa uraziť ale ty nevieš jesť ..napr. Ja som vysoký 184 cm a vážim čosi cez 75 kg ... :oops: ale ato dokážem zjesť 1,5 kg cestovín s masom na posedenie (toto si nevymýšlam ..na to mám svedkov 8) ) ale aj tak priberám maximálne kilečko-dva do mesiaca ...sám pritom zdvihnem na tlaky maximalku asi 67kg a to som považovaný z tych silnejších v mojej vekovaj kategorii. A to čo ty spomínaš tých 80kg na tlaky ...to iba skúšali maximálky ti dvaja najväčší 15 ročný borci a dali ich iba po 4 krát a mali dosť takže zase myslím že si prestrelil...
Ešte raz sorry ale naozaj skús raz ísť do fitka priamo s niekym kto sa tomu rozumie (myslím že je to tvoj ujo) ale naozaj nedávaj rady pokiaľ si bol možno 15 krát v živote v posilovni ....
Ešte raz prepáč ale sa mi z toho kypela žlč....
Peter snaz sa citat prispevky vyssie , priznavam moje chyby , cvicil som jak kkt cinku som si nadhadzoval ani chrbat ani nohy som vobec necvicil , ale hore som uz spominal ze som musel zhadzovat polovicu vahy a asi mesiac fakt driem .S vahou si sa sekol mal som 55 co je zalostne malo mozno aj koli tomu je moj narast taky rapidny.Ale po mesiaci mam 60,5kg takze mi to tak vychadza , do fitka uz nechodim lebo doma dokazem precvicit vsetky partie ak sa trocha uskromnim . :? A to ze ty cvicis bezchybne o tom som sa nepresvedcil lebo ked som ta vydel tak najmenej na kazdom druho cviku som vydel chybu. :idea: Prepac ze ta musim opravit ale ja vahu nezhadzzujem zo seba ale z ciniek ktore dviham tak som to myslel :) Lebo pred tym som si tam nalozil a potom som odrbaval techniku ako si to spominal.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Veľmi sa mi páči tvoja teória že si ma videl vo fitku a našiel si na mne chybu pričom na sebe samom si nevidel :aasmile11:
Táto debata nemá zmysel ..nevidel som ťa cvičiť už dlho a ani ty mňa takže zase nemôžeme objektívne posúdiť jeden druhého to čo som hovoril bol moj názor ako si cvičil vtedy......fakt neverim ti s tou váhou lebo podľa mňa si ju musel naberať dlhšie noo ale čert to ber...

Prajem veľa úspechov v ďalšom napredovaní ...peace ;)
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Napodobne P3BO , a s mojimi chybami cely cas ich tu menujem a hovorim ze som ich odstranil na ukor vah ktore som dvihal. A keby som prisiel do fitka a zacal cvicit to co doma tak by sa mi vsetci smiali lebo najmenej tretina borcov v nasom fitku cvici chrbat zle ako nad tym rozmyslam a potom z toho nemusi byt osoh ako si o cviceni chrbatu vravel ale naopak mozu z toho mat obrovske starosti. Viem o com hovorim ,moj ujo mi vzdy vravi "uc sa na mojich chybach" , mal pruh , dva krat zlomene zapestie atd, a teraz nad svojou mladostou -hlupostou kruti hlavou .Ale napriek tomu by som ta chcel vidiet ako si pokrocil lebo ako vravis uz dlho sme cvicit jeden druheho nevideli a preto ta nemozem posudzovat.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Nemám chuť sa hádať ....odvtedy čo sme sa nevideli som stihol byť operácii liečení schudol som 10kg kvoli nasadenim antibiotikam po ktorych sa mi stiahol zaludok ....stratil som tak celych 7 mesiacov ......teraz som pribral 15kg a ruky mi nehorazne spevneli cvičim lepsie ako kedykolvek predtym a forma mi stúpa ....nemam chut sa hadat ked budes chciet pod do fitka a uvidis na vlastne oci ....

Dohovoril som
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Joxxo - TRAPAS :slap: ...kamo Petribo ti dobre nalozil, cakal som ze ty si odbornik vo fitku ze od teba tam kupuju treningove plany ukazujes im ako maju cvicit... :lol: :lol: hehe ale opak bol pravdou, 65 kg mozno menej ?? ..179cm vysku ? kamo tak ty si vazne chuducky a napises este ze kazdy tyden priberes 1-2kg :slap: co nepriberu iny borci.... :lol: ...1-2kg priberas mozno tak ked si pichas steroidy a nie ked cvicis natural a k tomu pangamin :lol: :lol: ty vole ja mam dost, vsetci sa ti smeju si to uvedomujes ?....takze ty si bol 15 krat v posilovni a robis sa tu velky fitnesovy texnik...kamo , ja ti poradim ked si zaciatocnik zacni s prazdnimy tyckami...cvic texnicky a vzdy nech zatebou niekto stoji lebo si ublizis :P
nemam co dodat viac...cau

ps: nemusis sa snazit to vysvetlovat, zbytocne flamujes, my to chapeme.... :roll:

pss: slovo vidiet si spomenul vela krat tak ta musim opravit....pise sa vidiet s makkym i
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Nema zmysel sa tu hadat , mna to nebavi. Len ma stve ,ze necitas starsie prispevky nepriberaam 1-2kg stale ,je to tak iba posledny mesiac :) a ze som bol 15 krat vo fitku :lol: nemam co na taku hlupost povedat. Good luck. :wink: / Toxikoman ja som skoncil este kolko krat to chces pocut ??A ze p3bo pise hluposti som nepovedal takze pokoj.
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Joxxo napísal:Nema zmysel sa tu hadat , mna to nebavi. Len ma stve ,ze necitas starsie prispevky nepriberaam 1-1.2kg stale ,je to tak iba posledny mesiac :) a ze som bol 15 krat vo fitku :lol: nemam co na taku hlupost povedat. Good luck. :wink:
ty sa ani nemas preco vlastne hadat , lebo nemas sa coho chytit lebo nemas pravdu argumenty nic....takze neviem co chces dosiahnut :D

teraz si napisal ze 1-1.2 kg ..ale predtym si napisal ze 1 az 2 kg ...takze bud tu oebavas prispevok za prispevkom alebo ja zle citam...:) ved sa kukni co si pisal... :lol:
verim tomu ze p3bo nepovedal ziadnu hlupost....to huposti pises ty :)
Napísať odpoveď