moje problemy

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Krcho
Amateur
Amateur

moje problemy

Príspevok od používateľa Krcho »

Poradte mi rozisli sme sa s frajerkou a navrhla ze budeme kamarati zatial bo ona si to potrebuje nechat prejst hlavou slubili sme si ze si inu a ona in eho nenajdeme.Mozem jej volat???mam jej poisat??ako to mam spravit poradte mi abysa kuknne cim skor vratila???MOC lu MILUJEM prosiim poradte
Vidium
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Vidium »

Krcho prinutit sa neda... mozes len dufam ze si taky super aby stala len o teba :wink: To ze si partnerov nenajdete je dost cudna dohoda rozhodne by som to nebral vazne...a ked ste sa tak dohodli preco by si jej nemal volat?? Jasne volaj jej napis jej sms ked rano vstanes aby vedela ze je prva vec na ktoru myslis...staraj sa o nu...o mozno jej dojde ze si predsa len to co chce...
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

frajerka nieje JOJO :!: . iste mozete sa spolu dat dokopy iked to tak byt nemusi..pis esemeskuj volaj jej ,davaj jej svoju naklonnost najavo, kup jej cas od casu nejaky "kamaratsky " darcek a pod, pozvi ju niekam.......
daj jej cas ,nech sa jej to v hlave ulezi..... netlac na nu..... lebo to moze u nje vyvolat neprijmen pocity a moze zareagovat inac akoby po triezvom uvazeni zareagovala . vyzera byt neista, tak ju uisti o svojej laske.... presvedc ju :!:
ale zase byt upriameny len na jednu :roll: co ak to nevyjde s nou a po nejakom case si povie , "nie to sa uz neda, uz to nieje ono" teba to bude boliet este viac . tak si troska otvor oci a rozhliadni sa okolo seba,urcite najdes nejaku adeptku na buduci vztah.
Sluby su pre tych co im su ochotni verit :lol:

//// uch moj 200. prispevok :oops:
///edit 2/// VEK
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: moje problemy

Príspevok od používateľa jin »

Krcho napísal:Poradte mi rozisli sme sa s frajerkou a navrhla ze budeme kamarati zatial bo ona si to potrebuje nechat prejst hlavou slubili sme si ze si inu a ona in eho nenajdeme.Mozem jej volat???mam jej poisat??ako to mam spravit poradte mi abysa kuknne cim skor vratila???MOC lu MILUJEM prosiim poradte
Pokiaľ Ti tvrdí, že si potrebuje urovnať veci v hlave, ta ks tým nič nenarobíš. Je to čisto na nej a (bohužiaľ) sa to nedá nijak urýchliť. To, že ste si povedali, že sa ani jeden nebudete nijak viazať beriem ako dobrý signál, nakoľko ste nespálili mosty a možnosť pokračujúceho vzťahu je stále otvorená. S písaním a volaním by som to moc nepreháňal, nakoľko sa s tebou dočasne rozišla, tak potrebuje byť sama a zrejme bez tvojho vplyvu, aj keď štipka manipulatívnosti z tvojej strany by nemusela byť celkom od veci. Ale zasa všetko s mierou. Ešte drobnosť - VEK.
Ako vždy - chce to čas. Prajem veľa šťastia :wink:
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Skús sa k nej správať naozaj ako ku kamarátke, čiže tak ako aj k ostatným kamarátka, proste občas sa skontaktujte, sretnite, buďte kamaráti, a ona uvidí, či naozaj chce byť s Tebou len kamarátka alebo chce niečo viac. (Ale ja by som sa na nič nespoliehal)

A vek? No viac ako 15-16 by som netipoval :wink:

A prečo ste "sa rozišli". Bolo to vzájomné? alebo jednostranné?

// môj 666-ty príspevok :twisted: :twisted:
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

zase cakat na nu ako na kamaratku, aby si ona nasledne povedala, ze nema zaujem...no nic prijemne
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

tie zeny su snad daco strasne, by som jej hned dal kopacky, pokial vztah normalne klape a zrazu ti povie ze si to musi v hlave usporiadat tak jej rovno daj kopacky a hladaj si druhu...to uz ti da najavo ze uz s tebou nechce chodit, myslim ze svojou laskou alebo snazenim uz viac ajtak neurobis
Playboy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Playboy »

Zabudni na nu, akonahle zacne zena tocit podobne zvasty je jasne, ze nevie ako sa Ta definitivne zbavit bez toho, aby si ju nutil, otravoval a podobne.
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mr.Jack »

Playboy napísal:Zabudni na nu, akonahle zacne zena tocit podobne zvasty je jasne, ze nevie ako sa Ta definitivne zbavit bez toho, aby si ju nutil, otravoval a podobne.
suhlasím, ale neuviedol si dovod prečo to vlastne rozišli...
Krcho
Amateur
Amateur

cavte tak mame 18 rokov a stretavat sa j ten najvecsi problem ja chcem ale ona nechce poviem ved ako kamaraati ona de racej s kamoskami a ona to bere ako by sme mali len pauzu ale ja nie a neviem volam jej ked je doma a nevadi jej to ide von a vadi jej to je s kamoskami je ona ako b ychcela neco dokaazat kamoskaam
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

no zjavne este ma tie 14-15skovske maniere, asi este celkom "nevykvasila" daj jej nejaky cas , a neprestavaj sa o nu snazit :!: ...... mozno za chvilu dostane rozum :wink:
ETieNne
Light Professional
Light Professional

1. Takže, po prvé, veta "rozišli sme sa a navrhla..." a potom "moc ju milujem". Z týchto dvoch viet, mi je jasné, že sa rozišla ona s Tebou, lebo keby si ju miloval, tak sa s ňou nerozídeš.

2. Veta "budeme kamaráti zatiaľ bo ona si to potrebuje nechat prejst hlavou"... je zase úplne jasná, je mi to ľúto, ale musím priznať, že je to ďalšia slepica, ktorá "zistila" zo dňa na deň ako sa ráno zobudila, že už k Tebe necíti, to čo predtým. Ach bože, už si to ani nejdem opakovať v hlave, lebo je mi z toho zle. Ona si to nechá prejsť hlavou a potom arrivederci, bohužiaľ, začni sa na to pripravovať... Pravdepodobne nenašla odvahu Ti to povedať rovno do očí alebo vôbec povedať, kamaráta tiež takto frajerka držala mesiac v nádeji a pri tom už spoznala niekoho iného, na ktorého upriamila svoj záujem. Takže pravdepodobne to Tvoja priateľka v pauze, chce "bezbolestne" ukončiť postupným spôsobom, aby si to postupne pochopil, aby Ťa to nezasiahlo naraz, ale neuvedomuje si, že takto sa to napätie bude v Tebe len stupňovať. Alebo je problém jednoduchý ten, že nejaký problém vo vzťahu nastal už dávnejšie, len Ti o ňom nepovedala, a tak si ho ani nemal možnosť riešiť.. až kým sa ONA nerozhodla, že už s Tebou nechce byť, lebo sa nevieš SÁM zmeniť..

3. "slubili sme si ze si inu a ona in eho nenajdeme". No sľúbiť si môžete,ale či to obidvaja dodržíte je otázné, dostanem sa k tomu neskôr.

4. "Mozem jej volat???mam jej poisat??ako to mam spravit poradte mi abysa kuknne cim skor vratila???MOC lu MILUJEM prosiim poradte" No a tu vidno, že Ty ju máš naozaj rád, že Ti na nej naozaj záleží, trápi Ťa to, chcel by si byť s ňou v kontakte.. a tu si treba položiť otázku...

5. "Ako to berie ona?". Napríklad, ako si písal s tými telefonátmi, v tejto veci Ťa značne ignoruje, to znamená, že asi k Tebe neprejavuje dosť rešpektu alebo záujmu natoľko aby sa o tom s Tebou porozprávala. Ale aj tu treba hľadať príčinu, jednak to môže byť preto, že už o Teba nemá záujem a keďže Ty prejavuješ značne viac záujmu stáva sa to pre ňu otravným, alebo jednoducho aj to je dôvod, prečo sa s Tebou rozišla, lebo Ťa možno neľúbila, alebo Ťa neľúbi, lebo jej niečo na Tebe vadí...

6. Nenapísal si ako dlho ste spolu chodili a či máš pocit, že Ťa ľúbila, alebo prečo si myslíš, že sa s Tebou rozišla? nepovedala Ti to?

7. Dodávam, že z tých 4-5 viet čo si napísal sa ťažko takto hodnotí... aspoň mne...
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Krcho poloz si otazku ze ci k tebe nieco citi...
Ak citis aspon nieco z jej strany tak sa jej drz... a snaz sa o nu ako to len vies...
No ale ak zijes len z reci ktore ti nahuckala do hlavy tak to radsej nechaj tak.. urcite to je tazke, ale nic ine sa neda robit.. :?
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

ETieNne napísal:2. Veta "budeme kamaráti zatiaľ bo ona si to potrebuje nechat prejst hlavou"... je zase úplne jasná, je mi to ľúto, ale musím priznať, že je to ďalšia slepica, ktorá "zistila" zo dňa na deň ako sa ráno zobudila, že už k Tebe necíti, to čo predtým. Ach bože, už si to ani nejdem opakovať v hlave, lebo je mi z toho zle. Ona si to nechá prejsť hlavou a potom arrivederci, bohužiaľ, začni sa na to pripravovať...
Sakra bordel....ako tak citam citam citam... v poslednej dobe je tychto "rannajsich zmien" volako vela.. "pary" sa tu rozchadzaju ako na beziacom pase...vsetko je ze proste uz ma "nelubi" nevie ci ma ma rada.....jeden den je tak a na druhy den rano ako kolega napisal sa zle vyspi a hou hou mame tu rozchod..povedzte mi kam tato dopa speje.. kazdy hned hupne do akoze vztahu..aha huhu chodime spolu :D a tyzden co tyzden ta ista tema... hm--
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Stojí ti zato trápiť sa kvôli niekomu komu si ľahostajný? Nevyšlo to. vyplač sa a choď ďalej- svet sa nezrúti....
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Pravdu má aj midnajt aj krupica...

Midnajt v tom, že tie témy sa nám tu naozaj množia, je to skoro stále o tom istom, najprv o tom ako sa majú dať do dokopy(to je v poriadku) a potom o tom, že sa rozchádzajú ale tu sa potvrdzuje moja teória, ktorú som "vymyslel" ešte keď som mal takých 16 :P A síce, že väčšina vzťahov pred 20-kou stoja za veľké hovno... s prepáčením... Bohužiaľ, človek v tomto veku ešte nie je vyspelý na vážny vzťah. Ani ja som nebol, ani zďaleka.

Bohužiaľ, treba si to priznať, všetci tu vypisujú o veľkých láskach, ako sa tu 17 roční milujú ale je zaujímavé, že majú toľko problémov a že sa toľko rozchádzajú.
1. Mladý človek sa ešte ani nerozkukal po svete, práve v tomto období je v najprudšom psychickom vývoji podľa mňa. Utvára si rôzne názory a postoje na svet a na život.
2. Veľakrát sa počas tohto vývoja zmení a veľa vecí si uvedomí a pochopí.
3. Častokrát sú to hormóny alebo poublúznenie, jednoducho veľa ľudí v mladom veku ešte ani nevie o čom presne je láska.

A krupica má pravdu, že kvôli takému človeku, čo o Teba ani nestojí sa neoplatí nariekať, zažil si sklamanie, pouč sa z toho, vyspi sa... a hor sa ďalej...

Takže ja poradím všetkým, nie je problém sa dať s niekým dokopy, ani sa s ním rozísť, v tom prvom prípade to nie je tá podstatná fáza vo vzťahu, len začiatok, základ alebo prvý krok, akési potvrdenie citov.. nazvite si to ako chcete Pri tom druhom je už dosť neskoro naprávať to, aj keď zopár ľuďom sa to podarí.

Dôležité je riešiť to obodbie počas vzťahu... nie predtým ani potom ale počas. :idea: Môj názor...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

hej hej zdielam nazor , nechaj to tak baba nevie co chce musis ju nechat dospiet prepac ale tak to je :?
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

len dodám že asi každý kto ti toto píše si prežil to isté, preto ti tak radí- nie sú to len rady z brava :wink:
Krcho
Amateur
Amateur

tak chodili sme spolu rok a ona mi hovori lubim ta potom povie neviem ci ti to uz mam aj hovoirt potom obcas je dobre vyzeraa to ze sa kseb vratime neco poviem a nasere sa za kravinu ze zato by sa nikto nenasral a mna vytaca ked jej volam a ona mi polozi a trpe iba ahoj ahoj a neodpoveda preto jej stale vyvolaaavam ale keby sa chcela normalne porozpravat tka by bolo ok.a hovori ze envdi ze by som sa zmenil ale ako to moze vidiet cez telefonaat??nech sa somnou stretne nee??lenze ona nece ja jej nebudem teraz cvhilu volat mysliite ze to pomooze ale keby ma nelubila necela by plysakov ako spomienku sama povedala ze ce mat spomienku a o kvetinku sa pekne staraaa tka asi ma luuubi
Vidium
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Vidium »

Presne tak... treba si nechat poradit ale predovsetkym sak rozmyslat ako to spravit najlepsie...a vo vascine sa staca ze uz mas pripraveny prihovor :) potom ju uvidis a :shock: ooo dnes vyzera este lepsie...15 min.lapes do dychu :) a napokon si povies ze aj zajtra je den... a na druhy den to iste... a potom si povies ze je uz blbe ze spolu chodite pol roka busom a povies jej "vsimol som ti ta v buse" a budes takyto :oops: ... treba konat lebo cas je rozhodne proti tebe... Komu sa neleni tomu za zeleni... :wink:
Napísať odpoveď