Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
R1k1nko
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Joxxo napísal: Poznam 20-30 rocnych ludi co maju biceps 5 rokov taky isty totiz nemaju TECHNIKU!
nehcel som sa zapojit ale len troska ja mam 19r cvicim cca 2 mesiace ( do tyzdna 1-2 x ) a objem ruk mam vacsi asi o 3-4 cm !!
a technika :lol: co to je ... :oops:

(ps : toxikoman mozno suhlasit nebude ale (Roman.... ) mi povedal ze mam vacsiu ako on ...... ) :lol:
4JOKE
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 4JOKE »

R1k1nko napísal:nehcel som sa zapojit ale len troska ja mam 19r cvicim cca 2 mesiace ( do tyzdna 1-2 x ) a objem ruk mam vacsi asi o 3-4 cm !!

(ps : toxikoman mozno suhlasit nebude ale (Roman.... ) mi povedal ze mam vacsiu ako on ...... )
no v neskorsom veku pocitis nasledky nespravneho cvicenia, takze fakt ako ziadna vyhra...
...zato ze sa ti zvecsil objem, tak to mozes akurat dakovat ze mas dobre telo, ktore lahsie nabera...
...aj ked sa nad tym zamyslim tak si si nemeral biceps pred dvomi mesiacmi ked si necvicil a teraz si ju porovnal hned pocviceni ked si ju mal nafuknutu?:D
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

4JOKE napísal:no v neskorsom veku pocitis nasledky nespravneho cvicenia, takze fakt ako ziadna vyhra...
...zato ze sa ti zvecsil objem, tak to mozes akurat dakovat ze mas dobre telo, ktore lahsie nabera...
...aj ked sa nad tym zamyslim tak si si nemeral biceps pred dvomi mesiacmi ked si necvicil a teraz si ju porovnal hned pocviceni ked si ju mal nafuknutu?:D
nie po cviceni to mi je jasne ... neskor .... teraz mi tu budete pisat 2 strany ze to nieje pravda ... alebo ze zle cvicim....
ja dlho cvicit nebudem ... ( ved len teraz cvicim 1-2 x do tyzdna !! ) Ja som len napisal svoj postrech a merat si to nemusim je to vydno :P

schw33k napísal: :)
nj tak nie OBJEM ale priemer .... ( niesom taky dobry ako ty ... :( ) edit : opravovat to nebudem P3bo napisal ako to ma byt - ja sa za to nehambim ...

PS: som vedel ze sem nemam pisat ,este som bol aj upozornený :roll:
-----------------------------
Maki neurazim sa ... neveris never .... ja nie len cvicim ale aj tazko pracujem... ( brigadne samozrejme ) :wink:

P3Bo
z MAT som maval vzdy 3 az 4 cize tieto pojmi mi nejdu tak ako tebe a schw33k-ovi ale zas mi idu ine veci.. :P
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

R1k1nko napísal:nj tak nie OBJEM ale priemer ....
Nie priemer ale obvod ;)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

objem? priemer? jaze biceps aj vsetko co sa tyka svalov sa meria obvod ale budiz.... a za 2 mesiace 3-4cm? to co si mal predtym ruku 28cm a cvicis vkuse iba bicak alebo co? ja ked som za 4 mesiace dal 2,5cm tak mi uz chalan co cvici 4 roky zavidel ze on za posledny rok isiel ledva 1cm hore.... ako uz neviem... ale trosku nerealny sa mi zdas, neuraz sa
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Maki este nieco : ked herecky mozu behom tyzdna schudnut par kil alebo naopak ... preco ja nemozem ... ved nie na kazdeho cloveka plati to iste, ja zdvihnem prvy raz tolko - a pride taky isty clovek ako som ja vaha,vyska a nezdvihne....
Zato ze tvoj kamos nenabera na OBVODE :oops: tak ja za to nemozem...
A k tvojej otazke : ano cvicim len ruky POsilovanie som vzdy odsudzoval mal som na to svoj nazor ... ( toxi vie :lol: ) Ale kedze mam moznost navstevovat posilku zadara .... tak preco nie a to ze su tam len !!!! stroje na ruky za to ja tiez nemozem.... Moj prvorady ucel bol ze chcem zmenit brucho... --- .... Dalej ja neriesim ....
(btw : uz som vstal z postele aby som toto mohol napisat :? .. )

btw : inak berem spet co som najpv povedal nemal som dobry odhad takto vecer unaveny po uceni som trepol ze 3-4 cm menim to na 2.8 -3 cm :surrender: ( jj trapne .... dnes som mal viac preslapov ... :( )

P3Bo ano viem naco narazas ... je mi uplne jasne ze ked sa najem a som obleceny a v teniskach tak sa vazit nebudem ... vahu mam blizko tak preco sa na nu nepostavit rano v trenkach ... A tiez patrim do skupiny ludi co raz zad dole a raz zas hore ....
--------------------------------------------------------------------------
PRoblem je ten ze vy tu kazdeho chytate za slovicka ... :) a ked n niekto nieco napise co vas kamos povedal ze to tak nieje uz je zle !!! 8)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

R1k1nko taka otazka na telo ...vážiš sa oblečený po jedle ...alebo nahý hladný po ránu ? :)
4JOKE
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 4JOKE »

R1k1nko napísal:a to ze su tam len !!!! stroje na ruky za to ja tiez nemozem....
cinky tam ako nemate? bo s cinkami sa necvici len biceps ;)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

riki: mozne je vsetko, nevravim ze nie, len tvrdim ze skor pri malej ruke to moze byt.. ale ked uz mas urcity obvod tak je podla mna tazsie ist tak rapidne hore... alebo zozaciatku urcite.. potom uz je to tazsie... ale aj tak.. ide o princip ze len tak dat nejake cislo sem a aha som borec... potom sa necuduj ked ta niekto trochu sprdne... ako aj mna... jd.c. mi spravil plan podla ktoreho som pol roka isiel a potom mu napisem ze som isiel 15kg na benchi hore a ma sprdne ze to je na zaciatocnika malo,hlavne ze mesiac predtym ked som mu pisal ze 12,5kg tak ma chvalil ze ako dobre mi to ide....
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

R1k1nko napísal:nehcel som sa zapojit ale len troska ja mam 19r cvicim cca 2 mesiace ( do tyzdna 1-2 x ) a objem ruk mam vacsi asi o 3-4 cm !!

(ps : toxikoman mozno suhlasit nebude ale (Roman.... ) mi povedal ze mam vacsiu ako on ...... ) :lol:
Tak ak budes cvicit podobne tak ti garantujem ze ti ruka uz nenarstie.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:Tak ak budes cvicit podobne tak ti garantujem ze ti ruka uz nenarstie.
ani mi to nevadi ... lebo prestanem cvicit do vtedy ... ( po maturite koncim :wink:
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

mne sa to tak paci , najlepsie zaderi su : moj kamarat ma taky obvod, moj ujo cvici uz dlho , a ja poznam hento a ja zas toho, ten mi zavidel .... :lol: ste na smiech co toto pisete...

r1k1nko - viem ze tebe neni problem vobec pribrat, zhodit neviem neviem :D kazdy den rano skonzumujes 2-3 oblozene rozky v skole sa zasa prezieras a ked prides domov tak nechcem vediet...:) v konecnom dosledku sa nemozes cudovat ze priberas do bokov a na bruxu, je pekne ze ti chuti jest ale musis to obmedzit ked chces vyzerat nejak cez leto :arrow: s tou rukou ti aj verim neviem ako ostatny ja ta poznam ....sice ziaden rys ale objem tam je :) ...ty si taky ani nie svalnaty ani nie slachovy ale taky bravcovy skorej by som povedal... :P
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vajda65 »

súhlasim s tým že je veľmi dôležité čo naberieš (či sú to svaly) a z akých objemov začínaš. Keď ma niekto 60 kg ako náš odborník ktorí tu pár strán písal tak jasné že ide rýchlo hore - lebo začal jesť.
Ja osobne sa považujem aj po cca 5 rokoch pravidelného cvičenia nie ešte za odborníka a niekto kto tam chodí 2 mesiace už všetko vie, všetko pozná.

Inak 85 kg, hrud 115, biceps 40 cm, pás 83, brucho 91 :twisted: to musí byť do leta tiež 83 - sacharidové vlny, už nechcem o rybách ani počuť.
LukasN45
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LukasN45 »

Chcel by som sa spytat ze v akom veku zacat s posilovanim..(zdvihanie ciniek vzpieranie..)
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

určite až po 15-ke, kedy je ako tak ukončený výškový vývin.
miki7779
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa miki7779 »

vajda65 napísal:určite až po 15-ke, kedy je ako tak ukončený výškový vývin.
prestne tak lebo mozes aj zakrpatiet a to je pripad velmi vel ludi napr. moj kamarad ma asi 25 rokov a cvici id 12stich a meria 140cm zakrpatel
ma siroke ramena,ruky a je maly.A to nieje pekne
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

miki7779 napísal:prestne tak lebo mozes aj zakrpatiet a to je pripad velmi vel ludi napr. moj kamarad ma asi 25 rokov a cvici id 12stich a meria 140cm zakrpatel
ma siroke ramena,ruky a je maly.A to nieje pekne
to fakt ma len 140cm? a myslis ze to je len z toho cvicenia? :shock:
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

vajda65 napísal:určite až po 15-ke, kedy je ako tak ukončený výškový vývin.
ukonceny vyvin je v rokoch 18 mozno aj 20 ...ale kludne mozes zacat aj po tej 15naske, ak mas dobru vysku tak preco nie....mne to troxu vadi lebo chcel som byt este asi o 6-10cm vacsi....no uz to nezmenim

inak to vzpieranie, neviem hmm chces vzpierat ? :D
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

preto slovo ako tak ukončený vývin
miki7779
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa miki7779 »

miso2911 napísal:to fakt ma len 140cm? a myslis ze to je len z toho cvicenia? :shock:
neviem ale asi hej
Napísať odpoveď