Problem so skypom
-
microdeejay
Novice
Problem so skypom
Ide o to ze mi skype nejako nespolupracuje s mikrofonom tzn ze ma druha strana nepocuje.Ja pocujem druhu stranu normalne.Mikrofon pracuje lebo ked ho zapnem tak pocujem sam seba v reprakoch len sa akosi ten zvuk nedostava do skypu.Urcite to bude len nejaka hovadina.Mal uz niekto takyto problem? Ja uz som zufaly.Dik
-
microdeejay
Novice
presne toto robi aj mne. mikrak fici dobre a pocujem druhu stranu. ale druha strana mna nie. ono sa mi to tusim aj samo nejako vyriesilo (vazne som nic nerobil) a potom to samo aj slo, ale s tym problemom, ze to udesne sekalo. a to mam 2Mb linku bez agregacie (chello light). a fakt neviem ani ja co s tym.
ps: mam linux
ps: mam linux
mno ono to prilis nesuvisi s HW. ja napriklad webkameru nemam a mikrak mam standardny. ono to zacalo blbnut kvoli SW. ja som ani HW nemenil... a tento problem ma pomerne vela ludi. aj na kubuntu fore sa to riesilo, ale nejako sa to ani nevyriesilo. mam pocit, ze ono to nie je ani tak problem linuxu ako skypu 
-
Hip-hoper
Star
- Kontaktovať používateľa:
no ja mam pevnu ip, proxy nepouzivam. A kamoska ma DSL, ona ani nevie co je proxy. Ale ono to raz ide, raz niehojko napísal:Hip-hoper: Podla toho co pises, pouzivas ty alebo druha strana na pripojenie do internetu proxy server. Ten sa pouziva prevazne vo firmach, ale aj par providerov ma takto nastavenu siet. Problem bude asi tam.
-
Thunderspeed
Amateur