Problem so skypom

Informácie o software, ankety...
microdeejay
Novice
Novice

Problem so skypom

Príspevok od používateľa microdeejay »

Ide o to ze mi skype nejako nespolupracuje s mikrofonom tzn ze ma druha strana nepocuje.Ja pocujem druhu stranu normalne.Mikrofon pracuje lebo ked ho zapnem tak pocujem sam seba v reprakoch len sa akosi ten zvuk nedostava do skypu.Urcite to bude len nejaka hovadina.Mal uz niekto takyto problem? Ja uz som zufaly.Dik
snaque
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa snaque »

aj ja som mal taky problem.. ale uz nepatam co som s tym urobil :(

Mas poriadne a dobre zasunute kable?
microdeejay
Novice
Novice

Príspevok od používateľa microdeejay »

jasnze mam podal mna to bude problem s ovladacom alebo s cim
turtlak
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa turtlak »

presne toto robi aj mne. mikrak fici dobre a pocujem druhu stranu. ale druha strana mna nie. ono sa mi to tusim aj samo nejako vyriesilo (vazne som nic nerobil) a potom to samo aj slo, ale s tym problemom, ze to udesne sekalo. a to mam 2Mb linku bez agregacie (chello light). a fakt neviem ani ja co s tym.
ps: mam linux :)
drdi21
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drdi21 »

nemas nahodou aj webkameru?lebo mne sa stalo to iste.ja ma na webke mikrak a ten som mal nastaveny ako predvoleny a nie ten co som chcel pouzivat.zmenil som to a od vtedy mi to facha v poho.
turtlak
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa turtlak »

mno ono to prilis nesuvisi s HW. ja napriklad webkameru nemam a mikrak mam standardny. ono to zacalo blbnut kvoli SW. ja som ani HW nemenil... a tento problem ma pomerne vela ludi. aj na kubuntu fore sa to riesilo, ale nejako sa to ani nevyriesilo. mam pocit, ze ono to nie je ani tak problem linuxu ako skypu :?
Hip-hoper
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hip-hoper »

nazdarek, nechcem zakladat novu temu, tiez mam problem so Skype, pridal som si kontakt, obaja sme online, sme zeleny a ked si ideme zavolat tak len spojuje a po case ukaze cervenu hlasku ze "nenalezeny proxy servery", chat tiez nejde
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Hip-hoper: Podla toho co pises, pouzivas ty alebo druha strana na pripojenie do internetu proxy server. Ten sa pouziva prevazne vo firmach, ale aj par providerov ma takto nastavenu siet. Problem bude asi tam.
Hip-hoper
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hip-hoper »

hojko napísal:Hip-hoper: Podla toho co pises, pouzivas ty alebo druha strana na pripojenie do internetu proxy server. Ten sa pouziva prevazne vo firmach, ale aj par providerov ma takto nastavenu siet. Problem bude asi tam.
no ja mam pevnu ip, proxy nepouzivam. A kamoska ma DSL, ona ani nevie co je proxy. Ale ono to raz ide, raz nie :( nechapem kde je chyba
Thunderspeed
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Thunderspeed »

Ten prvy problem... tam to bude v tom, ze ako vstup si nedal svoj mikrofon. Daj Nastavenia -> Zvukove zariadenia ako Vstup (teda Input) skus vymenit moznosti.
Napísať odpoveď