Usmev ako Dar :)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
poharvody
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Usmev ako Dar :)

Príspevok od používateľa poharvody »

su tu nejaki usmevaci? teda dobrovolnici neziskovej mimovladnej organizacie usmev ako dar?:) ak ano ako dlho sa tomu uz venujete?z akeho mesta ste?ja som z rimavskej soboty,usmevacka som zatial len asi 2 roky no hadam bude viac:)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Mozes mi pls vysvetliť ako to funguje ? Co je vlastne naplnou prace ? atd..
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

noooo,neviem ci som ta prava co by to mala vysvetlovat...v podstate spolupracujeme s detskymi domovmi,chodime na navstevy k detom do domovov,potom organizujeme tabory,vyjendovky a rozne vychovne pobyty...venujeme sa aj detom zo socialne slabsich rodin,z krizovych rodin a podobne...robia sa kazdy rok aj zbierky...okolo zaciatku decembra....aj beneficny koncert v blave,a rozne ine koncerty...napr minuly tyzden bol najmilsi koncert roka v bb:) nemohla som ist bo maturujem o mesiac a je mi to velmi luto...ale na tabore som aspon na jednom bola a bol perfektny!deti boli uzasne!aj som plakala ked som si fotky pozerala:)no je to krasa ked za tebou pride take dieta a povie ze si jeho kamarat:)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

poharvody napísal:noooo,neviem ci som ta prava co by to mala vysvetlovat...v podstate spolupracujeme s detskymi domovmi,chodime na navstevy k detom do domovov,potom organizujeme tabory,vyjendovky a rozne vychovne pobyty...venujeme sa aj detom zo socialne slabsich rodin,z krizovych rodin a podobne...robia sa kazdy rok aj zbierky...okolo zaciatku decembra....aj beneficny koncert v blave,a rozne ine koncerty...napr minuly tyzden bol najmilsi koncert roka v bb:) nemohla som ist bo maturujem o mesiac a je mi to velmi luto...ale na tabore som aspon na jednom bola a bol perfektny!deti boli uzasne!aj som plakala ked som si fotky pozerala:)no je to krasa ked za tebou pride take dieta a povie ze si jeho kamarat:)
Dakujem , krasne vysvetlenie :) Rozmyslam ze sa do niečoho takého zapojím nech robim niečo čo má zmysel.
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

zmysel to urcite ma:) len to musis brat vazne ked sa uz do toho pustis,je tazke ziskat si tie deti ale ked ti uz zacnu verit a ty sa rozhodnes ze ako hobbyto uz nieje ono tak ich sklames...drzim palce a zelam vela statsia!nech mas chut to robit a uvidis ake je to super byt usmevakom!:)
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Re: Usmev ako Dar :)

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

poharvody napísal:su tu nejaki usmevaci? teda dobrovolnici neziskovej mimovladnej organizacie usmev ako dar?:) ak ano ako dlho sa tomu uz venujete?z akeho mesta ste?ja som z rimavskej soboty,usmevacka som zatial len asi 2 roky no hadam bude viac:)
Vies co, poznam zopar usmevacok. Do jednej z nich som dokonca zalubeny :wink: . Obdivujem ludi, ktori sa zapajaju do takychto cinnosti. :)
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

sorry toto čo poviem....
Niektoré deti z domovov si takúto ochotu druhých ludí vôbec nezaslúžia...a viem čo hovorím , pretože u nás je detský domov Nádej a viem že niektoré deti si ani len minimum vecí čo dostanú nevážia...V domove sa to delí na dve skupiny , na deti čo sa snažia - chcú niečo dokázať , decká sú šikovné a s tanečným súborom Niagara vyhrávali súťaže po celom slovensku a aj v zahraničí.. učia sa veľmi dobre pretože vedia že učiť sa je dobrý základ na neskoršie uplatnenie sa v živote...a potom tá druhá strana čo je hrozné o tom písať nieto ešte vidieť to na vlastné oči... šikana druhých spolužiakov, školu majú na háku, dokonca hračky a dary ktoré dostanú od organizácií predávajú v triedach aby mali na cigarety...a tak.. najhoršie bolo ked sme mali v triede besiedku, teda pred vianočnými prázdninami pohostenie so švédskymi stolmi... koláče rohzádzali po triede... chlebíčky rozdupali... malinovky pokradli....
:? je to veľmi smutné.....
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

je to naozaj smutne...mas pravdu,a hadam aj preto je tu usmev ako dar,aby nejak naucil,alebo vychoval tieto deti...vies maju to v zivote velmi tazke,zazili hrozne veci a to sa tazko zabuda...ja osobne som s malymi detmi,takymi tutuli mutuli,od 3 do 11-12 rokov...moje kamosky su s vecsimi,ktore su zozaciatku fakt kus odmerane,ale ked si k nim najdes cestu tak su uplne uzasne!!!!! aj my v rimavskej mame domov,dokonca 4...smutne je to vsetko!!my mame za ulohu s tymi detmi byt proste a nenapadne(nie ako ucitelky ci vychovavatelky) ich vychovavat...dufam ze vsetko zatial zvladame...deti su uplne super!!!a este perfis je ked prideme do domova na navstevu a deti sa za tebou rozbehnu a su uplne stastne a ty si tiez uplne stastna! a volali ma avril:P:Djaaaaj som taka luckerka!:)
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

kafiatko napísal:sorry toto čo poviem....
Niektoré deti z domovov si takúto ochotu druhých ludí vôbec nezaslúžia...a viem čo hovorím , pretože u nás je detský domov Nádej a viem že niektoré deti si ani len minimum vecí čo dostanú nevážia...V domove sa to delí na dve skupiny , na deti čo sa snažia - chcú niečo dokázať , decká sú šikovné a s tanečným súborom Niagara vyhrávali súťaže po celom slovensku a aj v zahraničí.. učia sa veľmi dobre pretože vedia že učiť sa je dobrý základ na neskoršie uplatnenie sa v živote...a potom tá druhá strana čo je hrozné o tom písať nieto ešte vidieť to na vlastné oči... šikana druhých spolužiakov, školu majú na háku, dokonca hračky a dary ktoré dostanú od organizácií predávajú v triedach aby mali na cigarety...a tak.. najhoršie bolo ked sme mali v triede besiedku, teda pred vianočnými prázdninami pohostenie so švédskymi stolmi... koláče rohzádzali po triede... chlebíčky rozdupali... malinovky pokradli....
tak to je fasa , no poviem ti take deti, chore a nevedia si vazit co dostanu.mam na to svoj nazor ale rozpisovat ho radsej nebudem. :?
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

prosim napiste svoj nazor...vyjadrite sa...rada si precitam vsetky nazory....:-)
guru07
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa guru07 »

kafiatko napísal:sorry toto čo poviem....
Niektoré deti z domovov si takúto ochotu druhých ludí vôbec nezaslúžia...a viem čo hovorím , pretože u nás je detský domov Nádej a viem že niektoré deti si ani len minimum vecí čo dostanú nevážia...V domove sa to delí na dve skupiny , na deti čo sa snažia a potom tá druhá strana čo je hrozné o tom písať nieto ešte vidieť to na vlastné oči... šikana druhých spolužiakov, školu majú na háku, dokonca hračky a dary ktoré dostanú od organizácií predávajú v triedach aby mali na cigarety...
Súhlasím s tebou , ja som sa však stretol len s takymi , čo sa správali dobre ...
S tými , čo si "ničia" život/budúcnosť sa moc nestretávam ... (ako si napisal cigarety , neváženie si vecí atd.)
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

IMI napísal:tak to je fasa , no poviem ti take deti, chore a nevedia si vazit co dostanu.mam na to svoj nazor ale rozpisovat ho radsej nebudem. :?
Áno, možno si niektoré nevedia vážiť to, čo dostanú. Ale aj preto im treba pomáhať. Dobrý príklad je tu - http://misove.blog.sme.sk/
Napísať odpoveď