Alkohol - co potom?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

su na to nejake tablety ,myslim VYPROSTOVAK, ale to sa berie hned po takej intenzivnej zabave, vraj pomaha ajked sa clovek troska preje. 8)
ale na kazdu opicu je najlepsi spanok. trosku vypit cerstvej cistej vodicky nech sa pocas mocenia telo trocha precisti..... :P
maxmara3
Novice
Novice

hm..

Príspevok od používateľa maxmara3 »

thaaaaaak ked pridem domkov opitucka-co uz neni casto :)) ..ale slepacia polievocka..a mineralka..ale hlavne pomaly treba pit ..lebo bublinky a tak ..a potom si lahnut ...to je ais to naj :)
zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

z vlastnej skusenosti vam poradim ze najlepsie co mozete spravit pri odchode z krcmy je vypitat si jeden pollitrovy pohar cistej vodovodnej vody. toto naozaj pomaha. dalej nemiesat alkohol, ked sa pije pivo tak len pivo a ziadne palenky k tomu, ono to dobre ucinkuje, preto to volam forsaz ale po takom 4-5 kole koncim a na druhy den umieram, doobeda neviem nic vypit, vsetko ide von. je dobre mat doma v pohotovosti flasu silnejsej fatry, ale ked uz sa sundate tak nepomaha nic, slepacia polievka na obed je ale balzam na telo.

btw, este ma napadlo ze po opici je dobre vypit nejaky multivitaminovy sumak aj s mineralmi alebo rovno nejaky isofruit ci isodrink.
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

rada predtym: poriadne sa najest + podla mna pomaha vela vitaminu C, takze dat si take dva deci vody s dvoma sumivymu celaskonmi alebo normalny celaskon, alebo citron, pomaranc atd... potom vacsinou sa neopijes tak rychlo, cize znesies viac, mozes aj miesat a rano by to malo byt vcelku v pohode
rada potom: mineralka, nieco light na zjedenie a mne raz pomohlo ked som zjedol celu tubu salka, to zabralo skoro hned a bol som uplne fit...
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

makaveli napísal:... mozes aj miesat a rano by to malo byt vcelku v pohode...
To s tym miesanim je dost relativne, lebo kazdy organizmus inac znasa alkohol ... proste ak je jasne ze ked pijes na prazdny zaludok tak ti to pravdepodobne spravi zle, ked sa miesa tak to moze spravit zle aj tak ... ja ked miesam tak stale rovnakej farby, lebo inac je to potom nepriemne. Najhorsia je kombinacia Pivo vino tvrde ... v momente KO a dva dni zle ... ale da sa to v podstate aj kombinovat, len nie zaradom a nie vela. Ja napriklad ked pijem pivo, potom sa najem, pijem napriklad tvrde, zase sa najem a pijem vino a som na druhy den relativne v pohode ;)
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

no jasne mineraly a multivitaminy su asi najvhodnejsia vec ja to hovorim z vlastnej skusenosti.. ked som zacal pit tak som vobec nemaval opicu len nakolko sa mi asi trosicku doje*** zaludok pecen a podobne.. tak uz to zacinam pocitovat.. ale dobre je dat si jedine na naladu a potom uzivat a ne pit do nemoty i ked take som si tiez prezil..
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Ináš súhlasím, že otvoriť si okno, čerstvý vzduch a ešte tá sprcha to sú ďalšie vhodné prostriedky v tomto prípade. :wink:
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa digo »

nedavno som kukal Braniac na discovery a ulohou jedneho z nich bolo zistit ako predist bolestiam hlavy rano po opici... kedze pri rozkladani alkoholu sa vyuziva pecen a telo sa rychlo dehydratuje, treba vecer vypit pohar vody a tabletku proti bolesti hlavy...a rano by malo byt vsetko OK 8)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

digo napísal:nedavno som kukal Braniac na discovery a ulohou jedneho z nich bolo zistit ako predist bolestiam hlavy rano po opici... kedze pri rozkladani alkoholu sa vyuziva pecen a telo sa rychlo dehydratuje, treba vecer vypit pohar vody a tabletku proti bolesti hlavy...a rano by malo byt vsetko OK 8)
To som videl, voda pred spanim fakt dost vyrazne pomaha :)
PS: ja uzivam pol litra vody pred spanim pod parou
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

ja to robim takto:
prve co spravim, hodim bobek na zachode. potom sa nejako poumyvam. dobre sa najem, napijem. idem sa osprchovat a pak lenosit. a nezabudni si vyvetrat izbu, lebo ked sa tam taky osviezeny vratis, tak to je pekna facka :wink:
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

Kufor napísal:No ale ako sa hovori - klin klinom vybijes :lol:
ja vazne nechapem, ako moze niekto rano hodit do seba poldecak. ved ked sa len povie slovo alkohol, tak mi je nagrcanie. a nie to este hodit do seba. to by som nezvladol, ani keby som sa akokolvek dlho na to odhodlaval :lol:
najlepsie je podla mna vypit hektoliter mineralky
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

turtlak69 napísal:ja vazne nechapem, ako moze niekto rano hodit do seba poldecak. ved ked sa len povie slovo alkohol, tak mi je nagrcanie. a nie to este hodit do seba. to by som nezvladol, ani keby som sa akokolvek dlho na to odhodlaval :lol:
najlepsie je podla mna vypit hektoliter mineralky
no ved o to ide.kopnes do seba a bud ti bude dobre alebo hodis tiku a bude ti dobre.ja osobne tuto metodu nepuzivam lebo nerad vracam :D ja mam rad na rano vela mlieka a chleba so syrom.to mi vzdy pomoze.
NIKDY NEPITE NA OPICU PIVO ! dva krat som tak zrana vracal
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

pinacolada napísal:NIKDY NEPITE NA OPICU PIVO ! dva krat som tak zrana vracal
blbosť , záleží od človeka
Ja som vstal na dovolenke ráno po opici , už som cítil , že nebude najlepšie ...
Nato som šiel na 3 pivá , k tomu borovička a celý deň bolo fasa ...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

pred spanim redbull a rano mozes skladat basne :wink:
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

Klin sa klinom vybíja, takže dať si jednu púlku, aj keď niekedy je problém ju do seba dostať, ale proste si dať a vyrovnajú sa ti tlaky
ateista
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ateista »

presne klin sa klinom vybija mne ked je mrtne zle zavolam kamosa alebo viaceryych a hoj sa na pivo to pomaha asi najlepsie snad to pomoze aj tuto sobotu bo v patek narodky jaj to bude zas sekanica :D
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

SRneC napísal:pred spanim redbull a rano mozes skladat basne :wink:
len ci po tom redbulle zaspis :lol:
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

pinacolada napísal:no ved o to ide.kopnes do seba a bud ti bude dobre alebo hodis tiku a bude ti dobre.ja osobne tuto metodu nepuzivam lebo nerad vracam :D ja mam rad na rano vela mlieka a chleba so syrom.to mi vzdy pomoze.
NIKDY NEPITE NA OPICU PIVO ! dva krat som tak zrana vracal
:slap: ..Tak to nesuhlasim :D
Najlepsie co moze byt na kocovinu :smt001
Ashel_Noa_Tel
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Ashel_Noa_Tel »

Pocuvaj moj zaruceny sposob po opici je dat si zavarane uhorky :lol: ne vazne mne to pomaha :P
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

pit vela vody ale fakt vela...lahnut si nachvilku...a je fajn...mne pomohlo
Napísať odpoveď