ale na kazdu opicu je najlepsi spanok. trosku vypit cerstvej cistej vodicky nech sa pocas mocenia telo trocha precisti.....
Alkohol - co potom?
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
z vlastnej skusenosti vam poradim ze najlepsie co mozete spravit pri odchode z krcmy je vypitat si jeden pollitrovy pohar cistej vodovodnej vody. toto naozaj pomaha. dalej nemiesat alkohol, ked sa pije pivo tak len pivo a ziadne palenky k tomu, ono to dobre ucinkuje, preto to volam forsaz ale po takom 4-5 kole koncim a na druhy den umieram, doobeda neviem nic vypit, vsetko ide von. je dobre mat doma v pohotovosti flasu silnejsej fatry, ale ked uz sa sundate tak nepomaha nic, slepacia polievka na obed je ale balzam na telo.
btw, este ma napadlo ze po opici je dobre vypit nejaky multivitaminovy sumak aj s mineralmi alebo rovno nejaky isofruit ci isodrink.
btw, este ma napadlo ze po opici je dobre vypit nejaky multivitaminovy sumak aj s mineralmi alebo rovno nejaky isofruit ci isodrink.
-
makaveli
King
rada predtym: poriadne sa najest + podla mna pomaha vela vitaminu C, takze dat si take dva deci vody s dvoma sumivymu celaskonmi alebo normalny celaskon, alebo citron, pomaranc atd... potom vacsinou sa neopijes tak rychlo, cize znesies viac, mozes aj miesat a rano by to malo byt vcelku v pohode
rada potom: mineralka, nieco light na zjedenie a mne raz pomohlo ked som zjedol celu tubu salka, to zabralo skoro hned a bol som uplne fit...
rada potom: mineralka, nieco light na zjedenie a mne raz pomohlo ked som zjedol celu tubu salka, to zabralo skoro hned a bol som uplne fit...
-
miki690
Medium Professional
To s tym miesanim je dost relativne, lebo kazdy organizmus inac znasa alkohol ... proste ak je jasne ze ked pijes na prazdny zaludok tak ti to pravdepodobne spravi zle, ked sa miesa tak to moze spravit zle aj tak ... ja ked miesam tak stale rovnakej farby, lebo inac je to potom nepriemne. Najhorsia je kombinacia Pivo vino tvrde ... v momente KO a dva dni zle ... ale da sa to v podstate aj kombinovat, len nie zaradom a nie vela. Ja napriklad ked pijem pivo, potom sa najem, pijem napriklad tvrde, zase sa najem a pijem vino a som na druhy den relativne v pohodemakaveli napísal:... mozes aj miesat a rano by to malo byt vcelku v pohode...
no jasne mineraly a multivitaminy su asi najvhodnejsia vec ja to hovorim z vlastnej skusenosti.. ked som zacal pit tak som vobec nemaval opicu len nakolko sa mi asi trosicku doje*** zaludok pecen a podobne.. tak uz to zacinam pocitovat.. ale dobre je dat si jedine na naladu a potom uzivat a ne pit do nemoty i ked take som si tiez prezil..
To som videl, voda pred spanim fakt dost vyrazne pomahadigo napísal:nedavno som kukal Braniac na discovery a ulohou jedneho z nich bolo zistit ako predist bolestiam hlavy rano po opici... kedze pri rozkladani alkoholu sa vyuziva pecen a telo sa rychlo dehydratuje, treba vecer vypit pohar vody a tabletku proti bolesti hlavy...a rano by malo byt vsetko OK
PS: ja uzivam pol litra vody pred spanim pod parou
ja vazne nechapem, ako moze niekto rano hodit do seba poldecak. ved ked sa len povie slovo alkohol, tak mi je nagrcanie. a nie to este hodit do seba. to by som nezvladol, ani keby som sa akokolvek dlho na to odhodlavalKufor napísal:No ale ako sa hovori - klin klinom vybijes![]()
najlepsie je podla mna vypit hektoliter mineralky
-
pinacolada
Guru wannabe
no ved o to ide.kopnes do seba a bud ti bude dobre alebo hodis tiku a bude ti dobre.ja osobne tuto metodu nepuzivam lebo nerad vracamturtlak69 napísal:ja vazne nechapem, ako moze niekto rano hodit do seba poldecak. ved ked sa len povie slovo alkohol, tak mi je nagrcanie. a nie to este hodit do seba. to by som nezvladol, ani keby som sa akokolvek dlho na to odhodlaval![]()
najlepsie je podla mna vypit hektoliter mineralky
NIKDY NEPITE NA OPICU PIVO ! dva krat som tak zrana vracal
pinacolada napísal:no ved o to ide.kopnes do seba a bud ti bude dobre alebo hodis tiku a bude ti dobre.ja osobne tuto metodu nepuzivam lebo nerad vracamja mam rad na rano vela mlieka a chleba so syrom.to mi vzdy pomoze.
NIKDY NEPITE NA OPICU PIVO ! dva krat som tak zrana vracal
Najlepsie co moze byt na kocovinu
-
Ashel_Noa_Tel
Novice