Preco by mal alebo nemal slon lietat
-
punkerka115
Light Expert
Preco by mal alebo nemal slon lietat
tu temu sme dostali v skole na slovine.. vyjadrite sa
heh to poznam s kravoukinjeril napísal:Preco by nemal lietat ... no ja neviem. Ale ked ma lastovicka okaka dakujem Panu Bohu za to, ze mu nedal kridla
-
midnight_man
Guru
all
uz som si myslel ze my dostavame v skole sproste temy
akoze tato tema..totalna hovadina by som to oplieskal o hlavu tomu kdo to zadal!
jin napísal:Slon by nemal lietať, nakoľko by čoskoro pomreli všetky slony.
Predstavte si, čo by sa stalo, keby si sadol na elektrické vedenie...
slon ma behat po zemi nie skakat po oblacikoch ak by to mal robit, tak by sa mu evoluciou vyvinuli kridla
to sa mozme spytat rovno, Preco zirafa nema plutvy ?
-
pancuska26
Expert
-
punkerka115
Light Expert
tha vidis..ale nemali sme to brat doslovne ze prave slon a lietat .. v tom bolo daco skrytepancuska26 napísal:to co za blbosti mate na tom gymku??..uff dobre,ze tam niesom...
cize preco by aj mal??...ved ma nohy a velky chobot nemusi mat aj kridla..si myslim,ze do vienku dostal dost tak naco by mu boli kridla....si zoberte tak hada jak zly musel byt ked nema ani jednu labku...
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
zelovoc napísal:pri predstave migrujuceho krdla slonov, tiahnuceho od afriky do europy, juj, vsetko by oznacili...
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Snazim sa najst v tej otazke nejaky hlbsi zmysel, ale nedari sa miMartin44 napísal:Podla mna na tu temu nemate odpovedat doslova ale skor hladat hlbsi zmysel v nej...
vzdy som s tebou suhlasil, ale teraz niebolek napísal:Viete si predstavit, ako by sa so svojou hmotnostou pri takom lete zapotil???
p.s.: chcel by som vediet, ake pohnutky mala ucitelka pri vymyslani temy
keby mali slony lietat asi by nemali par ton ale par kil a nenazyvali by sme ich slony ale asi vrabce s chobotom mali by dute kosti a periebolek napísal:Snazim sa najst v tej otazke nejaky hlbsi zmysel, ale nedari sa mi. Cisto z racionalne biologickeho hladiska idu o evoluciu...Priroda sa prisposobovala a zdokonalovala, preto slonovi kridla nerastli. Viete si predstavit, ako by sa so svojou hmotnostou pri takom lete zapotil???
OT, pozna niekto rozpravku o lietajucom slonovi Dumbovi ? lietal prostrednictvom usi, vcera som to sestre cital