Preco by mal alebo nemal slon lietat

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
punkerka115
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Preco by mal alebo nemal slon lietat

Príspevok od používateľa punkerka115 »

tu temu sme dostali v skole na slovine.. vyjadrite sa
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Preco by nemal lietat ... no ja neviem. Ale ked ma lastovicka okaka dakujem Panu Bohu za to, ze mu nedal kridla :)
ivoralik
Star
Star

Príspevok od používateľa ivoralik »

kinjeril napísal:Preco by nemal lietat ... no ja neviem. Ale ked ma lastovicka okaka dakujem Panu Bohu za to, ze mu nedal kridla :)
heh to poznam s kravou :)...a k téme ..myslím si,že boh pri stvorení sveta myslel aj na toto :wink: a jeden z dôvodov je možno aj ten čo napísal kinjeril..alebo si vezmite keby bola slonia chrípka...mrtvy slon by na vás padol ...to by asi nebolo prijemné ..že? :roll:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

si predstav tu hydinovu polievku zo slona... a kolko vtacieho zobu by zral hmm osobne si myslim ze Boh myslel na elektricke vedenie ked udeloval kridla :roll:
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

asi niesom dostatocne vyvoleny na to aby som pochopil vyznam/zmysel tejto temy :evil:
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

uz som si myslel ze my dostavame v skole sproste temy :D akoze tato tema..totalna hovadina by som to oplieskal o hlavu tomu kdo to zadal!
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Podľa mňa by mal rozhodne vedieť lietať. :idea: Je to nespravodlive :!: :x
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Slon by nemal lietať, nakoľko by čoskoro pomreli všetky slony.
Predstavte si, čo by sa stalo, keby si sadol na elektrické vedenie :aasmile27: ...
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

jin napísal:Slon by nemal lietať, nakoľko by čoskoro pomreli všetky slony.
Predstavte si, čo by sa stalo, keby si sadol na elektrické vedenie :aasmile27: ...
:hehe: ak by si sadol nenapisal by si tuto spravu :lol:
slon ma behat po zemi nie skakat po oblacikoch ak by to mal robit, tak by sa mu evoluciou vyvinuli kridla :D
to sa mozme spytat rovno, Preco zirafa nema plutvy ?
pancuska26
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pancuska26 »

to co za blbosti mate na tom gymku?? :shock: ..uff dobre,ze tam niesom...

cize preco by aj mal??...ved ma nohy a velky chobot nemusi mat aj kridla..si myslim,ze do vienku dostal dost tak naco by mu boli kridla :D ....si zoberte tak hada jak zly musel byt ked nema ani jednu labku...
punkerka115
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa punkerka115 »

pancuska26 napísal:to co za blbosti mate na tom gymku?? :shock: ..uff dobre,ze tam niesom...

cize preco by aj mal??...ved ma nohy a velky chobot nemusi mat aj kridla..si myslim,ze do vienku dostal dost tak naco by mu boli kridla :D ....si zoberte tak hada jak zly musel byt ked nema ani jednu labku...
tha vidis..ale nemali sme to brat doslovne ze prave slon a lietat .. v tom bolo daco skryte :D ...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

pri predstave migrujuceho krdla slonov, tiahnuceho od afriky do europy, juj, vsetko by oznacili...
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

zelovoc napísal:pri predstave migrujuceho krdla slonov, tiahnuceho od afriky do europy, juj, vsetko by oznacili...
:D podla mna je to tak absurdna otazka ako keby sme sa opytali, preco ryby nemaju nohy :-/ slon nevie lietat, lebo je to slon, a slony niesu vtaky , cize nelietaju. A ak sa take daco spyta ucitelka tak rovno sa treba spytat ze ci uz bola u psychiatra :roll:
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Podla mna na tu temu nemate odpovedat doslova ale skor hladat hlbsi zmysel v nej...mozno nieco na ten styl ze preco nerobit veci nemozne alebo ich naopak robit a pokusat sa o to .... moze byt???
ivoralik
Star
Star

Príspevok od používateľa ivoralik »

Martin44 napísal:Podla mna na tu temu nemate odpovedat doslova ale skor hladat hlbsi zmysel v nej...mozno nieco na ten styl ze preco nerobit veci nemozne alebo ich naopak robit a pokusat sa o to .... moze byt???
geniálna myšlienka(nemyslím to ironicky) a to frikso: a prečo nedal boh krídla aj nám? :roll:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

A preco sa kocka nekotula? No asi rovnaka blbost ako s tym slonom
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

No neviem, slon s kridlami by vyzeral divne a neslusali by mu.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Martin44 napísal:Podla mna na tu temu nemate odpovedat doslova ale skor hladat hlbsi zmysel v nej...
Snazim sa najst v tej otazke nejaky hlbsi zmysel, ale nedari sa mi :D. Cisto z racionalne biologickeho hladiska idu o evoluciu...Priroda sa prisposobovala a zdokonalovala, preto slonovi kridla nerastli. Viete si predstavit, ako by sa so svojou hmotnostou pri takom lete zapotil??? :wink:
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

bolek napísal:Viete si predstavit, ako by sa so svojou hmotnostou pri takom lete zapotil??? :wink:
vzdy som s tebou suhlasil, ale teraz nie :D slon sa nepoti, ma na to usi, ktore su bohato prekrvene. a cisto teoreticky keby mal kridla, museli by byt obrovske, takze by s uvolnovanim tepla asi nemal az taky problem. avsak z biochemickeho hladiska (to si nevsimajte, hrabe mi uz z nej, skuska sa blizi :lol: ) by musel spotrebovat nepredstavitelne kvantum ATP, NADPH+H, GTP a inych makroergickych zlucenin, co by sa rapidne odrazilo na mnozstve jedla, ktore by do seba musel dostat a skor ci neskor aj na obrovskej strate hmotnosti, takze by skor ci neskor umrel vycerpanim. kedze mam slony rad, tak si myslim, ze lietat by rozhodne nemal. howgh.
p.s.: chcel by som vediet, ake pohnutky mala ucitelka pri vymyslani temy
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

bolek napísal:Snazim sa najst v tej otazke nejaky hlbsi zmysel, ale nedari sa mi :D. Cisto z racionalne biologickeho hladiska idu o evoluciu...Priroda sa prisposobovala a zdokonalovala, preto slonovi kridla nerastli. Viete si predstavit, ako by sa so svojou hmotnostou pri takom lete zapotil??? :wink:
keby mali slony lietat asi by nemali par ton ale par kil a nenazyvali by sme ich slony ale asi vrabce s chobotom mali by dute kosti a perie :hehe:

OT, pozna niekto rozpravku o lietajucom slonovi Dumbovi ? lietal prostrednictvom usi, vcera som to sestre cital :lol:
Napísať odpoveď