16 rocny chlapec si strelil do hlavy po hadke s mamou !!!!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

Mozno na nho bolo v poslednej dobe moc,tak to tak zakoncil. Co uz,ma to uz za sebou.
Ja si neviem predstavit ake strasne problemi moze mat 16 rocny chlapec (samozrejme vinmka ak bol tirany rodicmi resp sikanovany v skole ale ine dvovody ma nenapadaju)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Nechcel by som byt v kozi rodicov...zit s pocitom ze kvoli mne sa zabil..
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

fruxo napísal:bol to zrejme dusevne velmi slaby clovek ked toto spravil ... co uz :)
Nemohol som si nevsimnut tuto vetu.Akoze dost ma zarazilo akym stylom si to pisal a verim ze to ti len hormony ako sa povie je*u mozgom lebo urcite sa to dalo povedat aj inym sposobom...JE pravda ze uz s tym nic nespravi nikto nik.A moze si clovek povedat ze je mu to jedno ale naozaj to pochopi az ked sa nieco podobne stane v jeho blizkom okoli.
Preto ti to nedavam za vinu ze si napisal co si napisal ale snaz sa troska preukazat inteligenciu...
punkerka115
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa punkerka115 »

:?: :?: .pre hadku?? ..je to doost zarazajuce ... mozno neaky skrat..alebo neviem co ...ja by som nebola toho schopna ..pre hadku s maminou a zabit sa..sice poviem niekedy nieco nepekne,ale potom je vsetko OK .. ale stalo sa
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

takze mam dalsie neoficialne info to co tam je napisane nieje pravda nehadal sa z matkou ani nic take to len dali ako zamienku pretoze nevedia preco pretoze nenechal ani list a viem to z dobrych zdrojov nebojte bol to sesternicin spoluziak :roll:
Napísať odpoveď