ICQ 6
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Dnes som to stiahol a nainštaloval..moje prvé reakcie boli .hm..zmiešané pocity,nič nové oproti 5.1 ,len krajšie smile a pre mňa najdôležitejšia vec,že v jednom okne mám viac užívateľov(poznáte z QIP,alebo Mirandy)proste,nemám po celej ploche okná...ale len jedno
Hral som sa s tým len chvíľu,keď píšem s diakritikou,niekedy sa mi nedá správne dĺžeň atď....Jediné čo sa mi páči sú tie smile...
Aj tak ostanem u Mirandy a ICQ 6 budem používať len ako prenos súborov a podobne...(ale vyzerá modernejšie ako 5.1)
Hral som sa s tým len chvíľu,keď píšem s diakritikou,niekedy sa mi nedá správne dĺžeň atď....Jediné čo sa mi páči sú tie smile...
Aj tak ostanem u Mirandy a ICQ 6 budem používať len ako prenos súborov a podobne...(ale vyzerá modernejšie ako 5.1)
Pozitíva:
+ krajšie smajliky
+ kontakty v jednom okne na kartach
+ elegantne vyriešene podpisovanie (spravu rozdelenu do viacerych dava pod jednu hlacičku)
+ pekny design, krajšia ICQ kvetinka v systray
+ optimalizovane pre SMS cez ICQ na slovensku
Negatíva:
- Príliš veľké rozmery, hromada nepotrebných gombíkov
- Priteplený hlások (o-ou) pri novej sprave
- deficit vlastných statusov (kačica, televizor.. etc)
- otravná reklama
+ elegantne vyriešene podpisovanie (spravu rozdelenu do viacerych dava pod jednu hlacičku)
+ pekny design, krajšia ICQ kvetinka v systray
+ optimalizovane pre SMS cez ICQ na slovensku
Negatíva:
- Príliš veľké rozmery, hromada nepotrebných gombíkov
- Priteplený hlások (o-ou) pri novej sprave
- deficit vlastných statusov (kačica, televizor.. etc)
- otravná reklama
Mne staci, ze je tam vyhladavanie v historii, tzv. rychle spravy a pisanie statusov hned hore, ako to ma skype. A inak, ze ma vyst dajaky pridavok ku hram, nejaky Gamers Heaven ci jak a tie zvuky a temy a somariny na skraslenie este maju spravit, lebo nejak sa to nehybe ked kliknem na stiahnutie dalsich zvukov, hoci aj tak ich mam skoro vsetky vypnute, .. no a este ze sa da vypnut zvlast zvuky pri urcitych cinnostiach a nemusim vypinat celkom zvuky, napr nova sprava ma furt stvala, ze o-ou, a teraz mam len pri primani suborov. A som zabudol este na jednu vec, da sa zvlast nastavit, kto sa ti ukaze, ked sa prihlasi, myslim tu notification v lavom dolnom rohu, ked sa niekto prohlasi.