frikso odvahu ste nimali asi preto lebo by bola skoda mobilu ; )
Robite si z ludi srandu ?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
... neveim ja si na taketo nepamatam moc ze by som to ja sam robil, ale viem ze jeden kamarat nemal problem spravit hociaku kravinu ... jeho najoblubenejsie bolo potknut sa pri nastupovani aj vystupovani s autobusu
... alebo tiez debil prisiel za nejakymi holkami so sumienkou v ustach
... teda reakcie boli rôzne
...
-
energy
to kaoze dvaja chalani??energy napísal:heh, mna este napadlo, ze raz ked sme isli so spoluziakmi po chodniku tak dvaja sa chytili za ruky a zacali sa akoze bozkavat pri starych tetkachto ste mali vidiet ako sa prezehnavali
ja som si spomenul ze raz sme isli z kupaliska cez autobusovu stanicu a na lavicke cakali na bus take celkom pekne babeny aj sa po na s divali a presne v chvili ked sme sli okolo nich si kamarat naschval a nahlas prdol
pre niekoho ubohe ale sme sa kosili tie ich pohlady stali za to aj ked boli pekne ale ...
-
pishta
Light Professional
No jasne...Nerobim si srandu z postihnutych atd. ale niekedy si trochu srandy urobit treba
Napriklad isiel som s kamosom v buse,no a on sa zakecal s takym cca 70 rocnym dedom,a on ze sa pozname ze chodim s vasou vnuckou Zuzkou,a neviem ci to bola nahoda ale on mal vazne vnucku Zuzku...no a kamos zacal ze Zuzka je pekne dievca...A dava dobre fajky a dobre som ju minule pokefoval:D Ja som nemohol ale dedko asi moc nerozumel
Napriklad isiel som s kamosom v buse,no a on sa zakecal s takym cca 70 rocnym dedom,a on ze sa pozname ze chodim s vasou vnuckou Zuzkou,a neviem ci to bola nahoda ale on mal vazne vnucku Zuzku...no a kamos zacal ze Zuzka je pekne dievca...A dava dobre fajky a dobre som ju minule pokefoval:D Ja som nemohol ale dedko asi moc nerozumel
-
Andi_Cibula
Addict
Dneska sme spravili, ja som to nazval, Najlepší vtip všetkých čias v 1.B
Išlo o to, že náš triedny nám slúbil písomku (fyzika) a niekto sa ho spýtal, že akým spôsobom by sa nechal uplatiť, aby sme ju nepísali... že vraj by si dal klobásku s chrenom.
Dnešné ráno sme sa s dvoma kamošmi stretli pri Jednote a kúpili dve čabajky, ja som ešte bežal domov (na bajku) vziať chren, bo som ho zabudol. Oni ešte kúpili pivko, síce nealkoholické CBA, ale lepšie než nič.
A to trebalo vidieť tie xichty rehotajúcich sa spolužiakov pred poslednou hodiniu (F - 6. hod), rozprestreli sme obrúsok na stôl, položili dosku na krájanie v tvare prasiatka, pripravli dva rožteky, čabajky, uhorky, chren a vedla lyžička, vedla jedenia ešte na pivný tácok s čerstvo vychladeným pivkom v umyvadle.
A najlepší bol xicht keď vošiel do triedy, nemohol uveriť vlastným očiam, chvílu tam tak stál a premýšlal čo ďalej, normálne bol v rozpakoch. Náš triedny je totiž neskutočný haluzák a vtipálek ale toto ho dostalo.
Lepšie vidieť ako počuť, fotodokumentácia:
http://fotky.azet.sk/jsAlbum.phtml?i9=a ... al=3222728
//Je mi ľúto, musel som nahodiť zámok na album, hrozili mi kôli tomu problémy, odomknem to za pár mesiacov.
Fotečku klobásky nechám, zbytok RESTRICTED.
Išlo o to, že náš triedny nám slúbil písomku (fyzika) a niekto sa ho spýtal, že akým spôsobom by sa nechal uplatiť, aby sme ju nepísali... že vraj by si dal klobásku s chrenom.
Dnešné ráno sme sa s dvoma kamošmi stretli pri Jednote a kúpili dve čabajky, ja som ešte bežal domov (na bajku) vziať chren, bo som ho zabudol. Oni ešte kúpili pivko, síce nealkoholické CBA, ale lepšie než nič.
A to trebalo vidieť tie xichty rehotajúcich sa spolužiakov pred poslednou hodiniu (F - 6. hod), rozprestreli sme obrúsok na stôl, položili dosku na krájanie v tvare prasiatka, pripravli dva rožteky, čabajky, uhorky, chren a vedla lyžička, vedla jedenia ešte na pivný tácok s čerstvo vychladeným pivkom v umyvadle.
A najlepší bol xicht keď vošiel do triedy, nemohol uveriť vlastným očiam, chvílu tam tak stál a premýšlal čo ďalej, normálne bol v rozpakoch. Náš triedny je totiž neskutočný haluzák a vtipálek ale toto ho dostalo.
//Je mi ľúto, musel som nahodiť zámok na album, hrozili mi kôli tomu problémy, odomknem to za pár mesiacov.
Fotečku klobásky nechám, zbytok RESTRICTED.
fuu ty kokos,dost dobra haluz.....tie fotky su uplne ppc....parada,Racius napísal:Dneska sme spravili, ja som to nazval, Najlepší vtip všetkých čias v 1.B
Išlo o to, že náš triedny nám slúbil písomku (fyzika) a niekto sa ho spýtal, že akým spôsobom by sa nechal uplatiť, aby sme ju nepísali... že vraj by si dal klobásku s chrenom.![]()
A to trebalo vidieť tie xichty rehotajúcich sa spolužiakov pred poslednou hodiniu (F - 6. hod), rozprestreli sme obrúsok na stôl, položili dosku na krájanie v tvare prasiatka, pripravli dva rožteky, čabajky, uhorky, chren a vedla lyžička, vedla jedenia ešte na pivný tácok s čerstvo vychladeným pivkom v umyvadle.![]()
A najlepší bol xicht keď vošiel do triedy, nemohol uveriť vlastným očiam, chvílu tam tak stál a premýšlal čo ďalej, normálne bol v rozpakoch. Náš triedny je totiž neskutočný haluzák a vtipálek ale toto ho dostalo.![]()
respekt kamo
jo, ked idem z obedu, kamosi ma cakaju pred jedalnou, necham otvorene dvere do jedalne, ja sa zastavim s prelaknutym pohladom, oni ma mna vyskocia a "biju" ma. to nema chybu este ked to vzdy zakoncime tym ze ma kamos s rozbehom "kopne" do hrude a ja sa viem tak realne zosmyknut po stene k zemi.... jaaaaaaaaaj, keby ste videli tie pohlady, a este skolkari, im az do placu ide 
celkovo suhlasim !! Chlape aky je tvoj vek ? Lebo tie ,, srandicky" to su mozno srandicky pre vas ale isto si viem pomysliet co si asi o vas ti ludia pomysleli ... si myslite ze ste strastne vtipni a sa idete popukat ale len si robite hanbu !! Ale ak mas do 15 to viem este pochopitHolubar napísal:...a taha ti na 15,nie?
Racius napísal:Dneska sme spravili, ja som to nazval, Najlepší vtip všetkých čias v 1.B
Išlo o to, že náš triedny nám slúbil písomku (fyzika) a niekto sa ho spýtal, že akým spôsobom by sa nechal uplatiť, aby sme ju nepísali... že vraj by si dal klobásku s chrenom.![]()
A to trebalo vidieť tie xichty rehotajúcich sa spolužiakov pred poslednou hodiniu (F - 6. hod), rozprestreli sme obrúsok na stôl, položili dosku na krájanie v tvare prasiatka, pripravli dva rožteky, čabajky, uhorky, chren a vedla lyžička, vedla jedenia ešte na pivný tácok s čerstvo vychladeným pivkom v umyvadle.![]()
A najlepší bol xicht keď vošiel do triedy, nemohol uveriť vlastným očiam, chvílu tam tak stál a premýšlal čo ďalej, normálne bol v rozpakoch. Náš triedny je totiž neskutočný haluzák a vtipálek ale toto ho dostalo.![]()