Robite si z ludi srandu ?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SRneC »

to je taky cerveny vlacik ale je to auticko/mikrobus bez strewchy a nemcom odhaluje taje BA za vypravania narratora :)

frikso odvahu ste nimali asi preto lebo by bola skoda mobilu ; )
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

... neveim ja si na taketo nepamatam moc ze by som to ja sam robil, ale viem ze jeden kamarat nemal problem spravit hociaku kravinu ... jeho najoblubenejsie bolo potknut sa pri nastupovani aj vystupovani s autobusu :-) ... alebo tiez debil prisiel za nejakymi holkami so sumienkou v ustach :-P ... teda reakcie boli rôzne :-) ...
energy

Príspevok od používateľa energy »

heh, mna este napadlo, ze raz ked sme isli so spoluziakmi po chodniku tak dvaja sa chytili za ruky a zacali sa akoze bozkavat pri starych tetkach :D to ste mali vidiet ako sa prezehnavali :D
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

energy napísal:heh, mna este napadlo, ze raz ked sme isli so spoluziakmi po chodniku tak dvaja sa chytili za ruky a zacali sa akoze bozkavat pri starych tetkach :D to ste mali vidiet ako sa prezehnavali :D
to kaoze dvaja chalani?? :shock:

ja som si spomenul ze raz sme isli z kupaliska cez autobusovu stanicu a na lavicke cakali na bus take celkom pekne babeny aj sa po na s divali a presne v chvili ked sme sli okolo nich si kamarat naschval a nahlas prdol :lol:

pre niekoho ubohe ale sme sa kosili tie ich pohlady stali za to aj ked boli pekne ale ...
energy

Príspevok od používateľa energy »

to DAWO no dvaja chalani :) spoluziaci,...vidis co musim trpiet :P
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

ja si robim dost casto(skoro pravidelne ) a casto krat za to aj dostanem ... ale len priatelsky :)
+ je to ze ked nieco na niekoho poviem okolie sa na tom dobre pobavi .... 8)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

naposledy sme mali dake zieby na velku noc, ked sme z auta kricali na ludi STASTNEE A VESELEEE, celkom pekne reakcie boli, potom kamarat tancoval na krizovatkach na cervenu. take mile zjebiky.
guru07
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa guru07 »

My si len robime srandu z profakov ...
miki7779
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa miki7779 »

ja si z ludi srandu ani nerobim ale moj kamarad Miro ten sa v tom vyziva
prekopava ludi-potom sa vihovara na reflex, ukazuje babkam /co? kkt predca/,lezie po strome v meste a tak . je to psicho
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

No jasne...Nerobim si srandu z postihnutych atd. ale niekedy si trochu srandy urobit treba :D

Napriklad isiel som s kamosom v buse,no a on sa zakecal s takym cca 70 rocnym dedom,a on ze sa pozname ze chodim s vasou vnuckou Zuzkou,a neviem ci to bola nahoda ale on mal vazne vnucku Zuzku...no a kamos zacal ze Zuzka je pekne dievca...A dava dobre fajky a dobre som ju minule pokefoval:D Ja som nemohol ale dedko asi moc nerozumel
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

ano ale len obcas ale neni to nic brutalne....a sem tam spravim srandu aj sam zo seba :D
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Dneska sme spravili, ja som to nazval, Najlepší vtip všetkých čias v 1.B
Išlo o to, že náš triedny nám slúbil písomku (fyzika) a niekto sa ho spýtal, že akým spôsobom by sa nechal uplatiť, aby sme ju nepísali... že vraj by si dal klobásku s chrenom. :)
Dnešné ráno sme sa s dvoma kamošmi stretli pri Jednote a kúpili dve čabajky, ja som ešte bežal domov (na bajku) vziať chren, bo som ho zabudol. Oni ešte kúpili pivko, síce nealkoholické CBA, ale lepšie než nič.

A to trebalo vidieť tie xichty rehotajúcich sa spolužiakov pred poslednou hodiniu (F - 6. hod), rozprestreli sme obrúsok na stôl, položili dosku na krájanie v tvare prasiatka, pripravli dva rožteky, čabajky, uhorky, chren a vedla lyžička, vedla jedenia ešte na pivný tácok s čerstvo vychladeným pivkom v umyvadle. :lol:

A najlepší bol xicht keď vošiel do triedy, nemohol uveriť vlastným očiam, chvílu tam tak stál a premýšlal čo ďalej, normálne bol v rozpakoch. Náš triedny je totiž neskutočný haluzák a vtipálek ale toto ho dostalo. :lol:

Lepšie vidieť ako počuť, fotodokumentácia:
http://fotky.azet.sk/jsAlbum.phtml?i9=a ... al=3222728

//Je mi ľúto, musel som nahodiť zámok na album, hrozili mi kôli tomu problémy, odomknem to za pár mesiacov.
Fotečku klobásky nechám, zbytok RESTRICTED.
Prílohy
100_8880.jpg
PYOPOESY
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa PYOPOESY »

Racius napísal:Dneska sme spravili, ja som to nazval, Najlepší vtip všetkých čias v 1.B
Išlo o to, že náš triedny nám slúbil písomku (fyzika) a niekto sa ho spýtal, že akým spôsobom by sa nechal uplatiť, aby sme ju nepísali... že vraj by si dal klobásku s chrenom. :)
Dnešné ráno sme sa s dvoma kamošmi stretli pri Jednote a kúpili dve čabajky, ja som ešte bežal domov (na bajku) vziať chren, bo som ho zabudol. Oni ešte kúpili pivko, síce nealkoholické CBA, ale lepšie než nič.

A to trebalo vidieť tie xichty rehotajúcich sa spolužiakov pred poslednou hodiniu (F - 6. hod), rozprestreli sme obrúsok na stôl, položili dosku na krájanie v tvare prasiatka, pripravli dva rožteky, čabajky, uhorky, chren a vedla lyžička, vedla jedenia ešte na pivný tácok s čerstvo vychladeným pivkom v umyvadle. :lol:

A najlepší bol xicht keď vošiel do triedy, nemohol uveriť vlastným očiam, chvílu tam tak stál a premýšlal čo ďalej, normálne bol v rozpakoch. Náš triedny je totiž neskutočný haluzák a vtipálek ale toto ho dostalo. :lol:

fuu ty kokos,dost dobra haluz.....tie fotky su uplne ppc....parada,
respekt kamo
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

jo, ked idem z obedu, kamosi ma cakaju pred jedalnou, necham otvorene dvere do jedalne, ja sa zastavim s prelaknutym pohladom, oni ma mna vyskocia a "biju" ma. to nema chybu este ked to vzdy zakoncime tym ze ma kamos s rozbehom "kopne" do hrude a ja sa viem tak realne zosmyknut po stene k zemi.... jaaaaaaaaaj, keby ste videli tie pohlady, a este skolkari, im az do placu ide :D
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Racius napísal:...
Tak toto ti vyšlo :) :lol:
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

pistha: s tou Zuzkou lol :D
a srandu z ludi si robim, aj s kamosov a aj oni zo mna :) proste sme skvela partia. toho co by som tu pisal by bolo vela a aj tak si moc nepamatam. pockajte kym sa vyjadri k teme den333 :wink:
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

Holubar napísal:...a taha ti na 15,nie?
celkovo suhlasim !! Chlape aky je tvoj vek ? Lebo tie ,, srandicky" to su mozno srandicky pre vas ale isto si viem pomysliet co si asi o vas ti ludia pomysleli ... si myslite ze ste strastne vtipni a sa idete popukat ale len si robite hanbu !! Ale ak mas do 15 to viem este pochopit :wink: ale ak viac ako 16 chlape :shock: PREBER SA !!!!
Anjeliček
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Anjeliček »

.....ja si robim srandu vzdy...no skor natahujem..no a kto ma velmi nepozna tak to vezme skoro vzdy vazne... :oops:
Kittenish
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Kittenish »

Racius napísal:Dneska sme spravili, ja som to nazval, Najlepší vtip všetkých čias v 1.B

:lol: nachytaný Edko!!! :lol: :lol: :lol:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Racius:Chlape, tak tento ti vyšiel :hehe: taketo vtipy mám rád
Napísať odpoveď