momentalne mam Mexx Waterlove (toaletka, ale podla mna strasne kratko vydrzi co sa tyka vone), Bvlgari Aqva (toto zas naopak vydrzi strasne dlho a vonia pekne), tieto pouzivam tak specialne, ked idem do mesta a pri takych prilezitostiach, lebo to neni zrovna lacne a normalne Adidas Blue Challenge... adidas sa uz mina, tak asi siahnem po Puma Jamaica
ja to bruno Banani oby dve verzie ale ja nechapem tie vonavky ja sa nou nastriekam jak pako a kym videm z baraku tak to už aj tak nesmrdi takže vonavky su asi iba na sebapotešenie...
M0nd0 napísal:ja to bruno Banani oby dve verzie ale ja nechapem tie vonavky ja sa nou nastriekam jak pako a kym videm z baraku tak to už aj tak nesmrdi takže vonavky su asi iba na sebapotešenie...
Mc krik napísal:lacoste.Mam kradnutu za 200sk normalne stoji v parfumerii 1600sk
To neni kradnuta. To je posrana cinska napodobenina. Sa zamysli ako sa da len tak lahko v parfumerii ukradnut ked je vsetko za pultom alebo sklom a v hypermarketoch sa len lahko nepovaluje. Mozno je ukradnuta zo Starej Vajnorskej.
Asi nepoznas vacsie mesta, kde cigosi na hlavnom namesti predavaju tieto vonavky za dve, za tri kilka, ze? Ako ich ukradli to je ich problem, ja osobne im neprispievam a nemam rad ludi, ktory to robia.