//nj omlouvam se ... nevsimol som si
Chyby na hojko.com
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Aby som to upresnil, tak ako sa to vezme. Servre su vykonne, podpora je tiez dobra, takze po tejto stranke nebolo co vycitat, avsak nastavali momenty pri odosielani prispevku, ze sa prispevok posielal 20, ci nebodaj 30 sekund, napokon databaza nema desat, patdesiat, sto alebo dvesto mega, je o nieco vacsia... Nebolo to vzdy, ale obcas sa to stavalo. Taktiez par dni pred velkou nocou sme dostali limit na pocet sessionov pre Apache, takze ak si chcel v kratkom casovom intervale otvorit viacej stranok, tak si zbadal len Error 503 a nic viac. O vlastnom PC sme zacali uvazot uz niekedy od Vianoc, stale sa to posuvalo, posuvalo... Vlastny server nie je jednoducha vec, treba zistit podporu hardware zo strany operacneho systemu, vyladit konfiguraciu, nainstalovat system a nastavit ho, odniest PC do serverovne... Mozno sa zda, ze je to vec na jeden ci dva dni, ale nie je tomu tak, ved len server som mal tyzden a pol polozeny na koberci, kym sa mi ho podarilo odniest a zapojit. A ked bol uz zapojeny, tak sa vyskytla necakana chyba a bolo treba prekompilovat system, takze forum bolo vacsinu dna nedostupne.
Nechcem sa tu nikomu vtierat, no zda sa mi to prinajmenšom velice sympaticke ako sa to tu vyvija, plno uživatelov, ked niečo nie je v poriadku s compom, bez na hojka, chces si podiskutovat, bez na hojka a teraz vlastny server, jeden uspech za druhym, najma ked si na seba sam vlastne zarobil. Takže nič ine ako gratulaciu odo mna ludom, čo to spiskali, toto cele forum, jeho vývin a starostlivost oň až do dnešneho času, si nezaslužia. Takže gratulujem a prajem vela uspechov.hojko napísal:Doska Intel, procak C2D E6400, 3GB RAM (Kingston), 2x WD Raptor 36GB (Raid1) + WD 250GB YS, zdroj Fortron BlueStorm 400W, chladice diskov + cena za instalaciu servera + mesacny poplatok za serverhousing... Tak si to mozes spocitat.
-
t0m4s3
Admin
Plany do buducna su, mozno hosting pre obrazky, vsetko je v stadiu priprav, kedze ani server nie je uplne doladeny.johny141 napísal:a Hojko ty budes len tento novy server vyuzivat na projekt hojko.com alebo mozno budu pouzite aj na ine projekty?mozno ma dotho nic, len sa pytam!alebo ci budes poskytovat hosting, alebo niake plany do buducna?
-
Reli.C
Medium Star
hore ako máte tu reklamu "-----------> www.******.** <----------", tak ľavá šípka sa skladá z 11 čiarok ... a ta pravá šípka sa skladá z 10 čiarok
. nemalo by to byť rovnako? 
/mi to tam nepasuje. mohli by ste to nejak opraviť?
ďakujem
/robím si srandu
/mi to tam nepasuje. mohli by ste to nejak opraviť?
/robím si srandu