Straty a nalezy v potravinach

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
zuzkazuzka
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

No tak veru zaujímavý nález. To si bol ešte z tých šťastnejších... Môžeš byť rád, že si tam nenašiel švába, myš, kus prstu atď... Takéto veci sa stávajú.
Ja som si minulé leto kúpila nejakú zmrazenú ovocnú dreň. Bolo strašne teplo a tak som na niečo takého mala veľkú chuť. No ale keď som to začala jesť, tak to strašne smrdelo po acetóne a tak som to išla vrátiť. Resp. ani nie vrátiť, ale nahlásiť, že s tým produktom niečo nie je v poriadku a nech to prešetria a stiahnu z predaja. Nemala som už bločik, ale o tých pár korún nešlo. Pani za priehradkou mi to hneď zhrabla, že ona to prešetrí... Veľmi som jej neverila a tak som to nahlásila na štátnu veterinárnu správu tuším a odtiaľ mi potom vypisovali, ako sa situácia riešila. Stiahli to z obehu, prešetrili, poslali mi vyrozumenie... No, ale od vtedy už na takú dreň len tak chuť mať nebudem....
punkerka115
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa punkerka115 »

:P mne s atake este nestaloo..jedine na Mikulasa som dostala taaaaakeeeho velkeho..a ked som ho rozbalila pol tym mikulasovskym zlatkom bol do cokoladky vyryty cert :) ..asi to
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Kibo napísal:mne sa to nestalo tu, ale ked som bol v anglicku, tak som tam otvoril sacok so susenou slaninou a tam som nasiel gulickove pero!!! v anglicku ty koky :!:
Možno to bola výhra :D
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

punkerka115 napísal::P mne s atake este nestaloo..jedine na Mikulasa som dostala taaaaakeeeho velkeho..a ked som ho rozbalila pol tym mikulasovskym zlatkom bol do cokoladky vyryty cert :) ..asi to
Ideme trochu OT, ale v súvislosti s týmto ma napadájú čokoládové figúrky od Marks&Spencer - na Veľkú noc to boli zajace a na vianoce sob. Samotná čokoláda mala taký nejednoznačný tvar a tak záležalo na obale. Ale kto by si pomyslel, že tak budú vyzerať produkty práve od M&S.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

dakujem pekne, si to predstav, keby tam bolo nieco ine, ale pero??? to este snurka je suvix proti tomu...
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Ja som zazil konkretne v BB sme boli u rodiny cez jarne sa mi zda a co je tam postaveny ten novy obchod Europa no tak teta tam kupila v Jednote ryzu normalne ze zaruka este 2 roky...vyroba v Madarsku... Dojde domov a ze ideme ju prebrat(dta bokom cierne zrnka ktore sa najdu v kazdom baliku) a jak tak preberame tak iba take male zive sa tam pohybovalo... take mini husenicky biele... Ale hlavna vec ze to malo na obale logo European Quality :shock: :? Ani neviem ako to dopadlo lebo v den ked to sla teta tam reklamovat tak rano sme odchadzali domov takze neviem...
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

No ja som osobne takyto nalez este nemal ale bol som pri tom ked mal nalez kamarat....Pekari v jednej petrzalskej pekarni sa zabavali a do chleba narocky zapekali obrovske sroby...urcite to bolo narocky lebo som sa neskor dozvedel ze vala ludi ich naslo vo svojom chlebiku....kamarat co ho takto nasiel ho ma este stale doma na policke :P ...nuz dufam, ze tie sroby aspon ocistili ked ich tam zapekali...nemam na nich nejak tazke srdce a beriem to v ramci srandy 8)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

micpu napísal:No ja som osobne takyto nalez este nemal ale bol som pri tom ked mal nalez kamarat....Pekari v jednej petrzalskej pekarni sa zabavali a do chleba narocky zapekali obrovske sroby...urcite to bolo narocky lebo som sa neskor dozvedel ze vala ludi ich naslo vo svojom chlebiku....kamarat co ho takto nasiel ho ma este stale doma na policke :P ...nuz dufam, ze tie sroby aspon ocistili ked ich tam zapekali...nemam na nich nejak tazke srdce a beriem to v ramci srandy 8)
Aj ja som pocula o klincoch v rozkoch, akurat ze male decko, ktore si na nom pochutnavalo, nerozlisovalo klinec a rozok, nic sa mu vsak nestalo, presetrilo sa to a rozky sa stiahli z predaja.

Kamratka spominala este jednu prihodu, ako kupili zemiaky a po osupani zistila, ze je viac odpadu ako zemiakov, tak to sli reklamovat a v pohode im dali nove :D
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

No neviem, Tesco je podľa mňa ešte celkom v pohode, ale taká Bala, to by som nekúpil ani zadarmo. :roll:

Mám zlé skúsenosti, Bala Treska a Bala bageta, to ináč len keď sa pozriete ako to vyzerá a potom aj na cenu tak Vám to aj hneď dôjde.

Tak je to aj s akciami, že dátum spotreby v ten deň. :roll:

//pekná fotka ináč. :D
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

teraz ma napadla taka strasna OT blbost, mozno tie rozky mali byt urcene do dakej vaznice :wink:
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

chcem len povedat ze potraviny a tesco, tieto dve slova nejdu k sebe. vlastne ziadny produkt na predaj nepasuje k slovu tesco :? aspon co sa tyka kvality predavaneho produktu
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

Kibo napísal:teraz ma napadla taka strasna OT blbost, mozno tie rozky mali byt urcene do dakej vaznice :wink:
Ked uz davas OT tak dam aj ja :P : Spoluziaci cez letnu brigadu makali na stavbe (bola to niaka pristavba k policajnej stanici alebo zachytke alebo daco take) no a proste murovali steny v celach a jeden znich zamuroval do tej steny 2. pilky na zelezo :lol:...keby to tak neskorsi obyvatelia vedeli...

Dudinko: sorry..aj som hladal podobnu temu aj som nic nenasiel tak nech to niaky admin alebo moderator spoji dohromady pls

//audiotrack: témy spojené
miki7779
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa miki7779 »

nasa bivala triedna hovorila ze niekedy nebol mysaci chvost v chlebe nic zvlastne. Doba sa velmi nemeni a minule som nasiel kus maleho asi klinca v cukriku. A raz moja teta predavacka nasla pri bananoch velkeho pavuka.
A otec raz nasiel kamen v salame.
ivoralik
Star
Star

Príspevok od používateľa ivoralik »

moham3d napísal:ja som mal v zmrzline slamu
dpc ,,LOL :D..to som este nepocul :D ako sa tam slama mohla dostať,,ja iba občas,keĎ si kupim slnečnicove jadierka vkuse tam je voľáky papek alebo kameň
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

last_knight napísal:chcem len povedat ze potraviny a tesco, tieto dve slova nejdu k sebe. vlastne ziadny produkt na predaj nepasuje k slovu tesco :? aspon co sa tyka kvality predavaneho produktu
ja snad len k tomuto citatu dodam billa a lidl. Idu si ruka k ruke. V ziadnych z tychto "hypermarketov" nenajdete jedlo, len chemiu a vo velmi drahych oddeleniach aj jedlo, ktore sme mali z vlastneho polnohospodarstva za polovicne ceny, ako sa nachadzaju tu, ale sme si ho zahublili kupovanim umelej stravy.
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

a kde potom kupujete jedlo? ...bo takto by sme tu mohli vymenovat cely potravinovy trh :P
surfista
Expert
Expert

Príspevok od používateľa surfista »

ja som nasiel v salate v skolskej jedaalni nadherneeho zelenuckeeho cerviska a muchu v paradajkovej polievke v restike....stava sa
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

kusok dreva v rozku, brat mal raz srobku :lol:
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

ivoralik napísal:dpc ,,LOL :D..to som este nepocul :D ako sa tam slama mohla dostať,,ja iba občas,keĎ si kupim slnečnicove jadierka vkuse tam je voľáky papek alebo kameň
ze papek :smt044
Napísať odpoveď