Kariera

O športe...
IZZi-BA
Star
Star

Kariera

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

Zdravim hravam futbal za 3ligovy klub som rocnik 90 mladsi dorast a hravam sice previdelne cele zapasi ale uz mi to nestaci chcem hrat za daky vacsi klub a v buducnosti sa tym aj zivit poradte co by som mal pre to robit????
wolodo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

skus ostarsenie, a hrat za nejaky starsi team.....
alebo sa jednoducho vypytat ci by ta nevymenili za niekoho do vyssej ligy......
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Mozno by nebolo od veci sa porozpravat s trenerom, ze ake su tvoje predstavy o tvojom postupe. Treneri sa medzi sebou zvacsa poznaju, takze by ta mohol zaradit k starsim ziakom, od ktorych by si sa naucil aj nieco nove a boli by pre teba motivaciou...
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Pokial si ta nikto nevsimne tak ty s tym uz nic nenarobis.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

musis sa dostat do klubu, ktory je viac na ociach... a hlavne, vediet hrat.
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

vsetko co potrebje futbalista : kondicka , chut, nieaky talent, a stastie. ostatne je tvrda drina. viac ti napisem do sukromnej spravy
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

matko888 napísal:vsetko co potrebje futbalista : kondicka , chut, nieaky talent, a stastie. ostatne je tvrda drina. viac ti napisem do sukromnej spravy
podpisujem sa.
ked v sebe najdes odhodlanie kazde rano zabehnut 10km, potom chodit do posilky, kazdy den travit hodiny s loptou a budes mat nejake to stastie, mozes sa niekam dostat.
kubodinho
Professional
Professional

enter00 napísal:podpisujem sa.
ked v sebe najdes odhodlanie kazde rano zabehnut 10km, potom chodit do posilky, kazdy den travit hodiny s loptou a budes mat nejake to stastie, mozes sa niekam dostat.
. stotoznujem sa , ale s tou posilkou opatrne . neni pre futbalistu az tak dolezita, skor hrazde a zavicka. ked budes mat to co som napisal v minulom prispevku, neverim ze sa k tebe neprikloni stsatie.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

matko888 napísal:. stotoznujem sa , ale s tou posilkou opatrne . neni pre futbalistu az tak dolezita, skor hrazde a zavicka..
jasne, treba ine cviky ako pri silovom posilovani, skor spevnovacie a trenovanie vybusnosti.
kubodinho
Professional
Professional

enter00 napísal:jasne, treba ine cviky ako pri silovom posilovani, skor spevnovacie a trenovanie vybusnosti.
to je pravda , vybusnst. to je beh do kopca alebo do schodou. lebo posilujes aj stehna a dlhe trate na kondicku. ked to budes pravidelne robit tak neni problem. ja to tak tiez robim a nemam problem
MasterSvegga***
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MasterSvegga*** »

chod za trenerom a povedz mu ci by ti nevedel vybavyt nejake stretko s trenerom lepsieho klubu a tak. . . ked ne, tak tam skus zajst sam
kubodinho
Professional
Professional

MasterSvegga*** napísal:chod za trenerom a povedz mu ci by ti nevedel vybavyt nejake stretko s trenerom lepsieho klubu a tak. . . ked ne, tak tam skus zajst sam
neviem ci ta trener bude len tak dat. ale skus. hocijak sa da
IZZi-BA
Star
Star

matko8888 zaco hravas ty???
IZZi-BA
Star
Star

kedy je najlepsie odist zo slovenska??roky??
kubodinho
Professional
Professional

niektori hraci odchadzaju uz skoro napr. v 14 , ale asi najcastejsie je to kolo 16.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

bolek napísal:Mozno by nebolo od veci sa porozpravat s trenerom, ze ake su tvoje predstavy o tvojom postupe. Treneri sa medzi sebou zvacsa poznaju, takze by ta mohol zaradit k starsim ziakom, od ktorych by si sa naucil aj nieco nove a boli by pre teba motivaciou...
z mladsieho dorastu ku starsim ziakom a nieco sa naucit? to je krok nazad
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Moj brat je rocnik 94 a hrava este poslednu sezonu za mladsich ziakov. Musim powedat ze je celkom dobry, mal po kom zdedit talent (nas oco hraval jednu sezonu v Slovane Bratislava) na dost dobry fyzicky fond, aj kopaciu techniku, ale ma slabu kondiciu. A v tom je jeho problem. Oco by ho mohol dotlacit do hociktoreho klubu v SR ale pre to ze sa vyzna vo futbale nechce ho poslat inde, kym sa nevymaka ze bude vo vysokom tempe vladat odbehat cely zapas.

Takze ja ti odporucim namakaj sa, technicky ale hlavne kondicke a rychlostne, a nebudes mat problem byt najlepsi vo svbojom klube a casom si ta vsimu treneri z roznych regiononalnych vyberov a mozes sa prepracovat.
Len musis na sebe tvrda makat, dodrziavat zivotospravu a vela si odopierat. Neponocovat a taq.
SeNte
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa SeNte »

da sa nejak dostat do klubu v zahranici , Napr : chcel by som v anglicku hrat za 4 ligovy tim Rochdale, ako to mam zariadit ??? mam ist tam a spytat si ci mozem ist na skusku ??? alebo ako :oops:
kubodinho
Professional
Professional

SeNte napísal:da sa nejak dostat do klubu v zahranici , Napr : chcel by som v anglicku hrat za 4 ligovy tim Rochdale, ako to mam zariadit ??? mam ist tam a spytat si ci mozem ist na skusku ??? alebo ako :oops:
napis im mail
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

SeNte napísal:da sa nejak dostat do klubu v zahranici , Napr : chcel by som v anglicku hrat za 4 ligovy tim Rochdale, ako to mam zariadit ??? mam ist tam a spytat si ci mozem ist na skusku ??? alebo ako :oops:
terab napísať mail vedeniu klubu alebo nejak inak získať kontakt na nejakého skauta abo tak, aby o tebe vedeli a potom na skúšku ísť..
Napísať odpoveď