Kariera
Kariera
Zdravim hravam futbal za 3ligovy klub som rocnik 90 mladsi dorast a hravam sice previdelne cele zapasi ale uz mi to nestaci chcem hrat za daky vacsi klub a v buducnosti sa tym aj zivit poradte co by som mal pre to robit????
podpisujem sa.matko888 napísal:vsetko co potrebje futbalista : kondicka , chut, nieaky talent, a stastie. ostatne je tvrda drina. viac ti napisem do sukromnej spravy
ked v sebe najdes odhodlanie kazde rano zabehnut 10km, potom chodit do posilky, kazdy den travit hodiny s loptou a budes mat nejake to stastie, mozes sa niekam dostat.
. stotoznujem sa , ale s tou posilkou opatrne . neni pre futbalistu az tak dolezita, skor hrazde a zavicka. ked budes mat to co som napisal v minulom prispevku, neverim ze sa k tebe neprikloni stsatie.enter00 napísal:podpisujem sa.
ked v sebe najdes odhodlanie kazde rano zabehnut 10km, potom chodit do posilky, kazdy den travit hodiny s loptou a budes mat nejake to stastie, mozes sa niekam dostat.
to je pravda , vybusnst. to je beh do kopca alebo do schodou. lebo posilujes aj stehna a dlhe trate na kondicku. ked to budes pravidelne robit tak neni problem. ja to tak tiez robim a nemam problementer00 napísal:jasne, treba ine cviky ako pri silovom posilovani, skor spevnovacie a trenovanie vybusnosti.
-
MasterSvegga***
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
mirak2
Hardcore addict
z mladsieho dorastu ku starsim ziakom a nieco sa naucit? to je krok nazadbolek napísal:Mozno by nebolo od veci sa porozpravat s trenerom, ze ake su tvoje predstavy o tvojom postupe. Treneri sa medzi sebou zvacsa poznaju, takze by ta mohol zaradit k starsim ziakom, od ktorych by si sa naucil aj nieco nove a boli by pre teba motivaciou...
-
nejakymarko
Addict
Moj brat je rocnik 94 a hrava este poslednu sezonu za mladsich ziakov. Musim powedat ze je celkom dobry, mal po kom zdedit talent (nas oco hraval jednu sezonu v Slovane Bratislava) na dost dobry fyzicky fond, aj kopaciu techniku, ale ma slabu kondiciu. A v tom je jeho problem. Oco by ho mohol dotlacit do hociktoreho klubu v SR ale pre to ze sa vyzna vo futbale nechce ho poslat inde, kym sa nevymaka ze bude vo vysokom tempe vladat odbehat cely zapas.
Takze ja ti odporucim namakaj sa, technicky ale hlavne kondicke a rychlostne, a nebudes mat problem byt najlepsi vo svbojom klube a casom si ta vsimu treneri z roznych regiononalnych vyberov a mozes sa prepracovat.
Len musis na sebe tvrda makat, dodrziavat zivotospravu a vela si odopierat. Neponocovat a taq.
Takze ja ti odporucim namakaj sa, technicky ale hlavne kondicke a rychlostne, a nebudes mat problem byt najlepsi vo svbojom klube a casom si ta vsimu treneri z roznych regiononalnych vyberov a mozes sa prepracovat.
Len musis na sebe tvrda makat, dodrziavat zivotospravu a vela si odopierat. Neponocovat a taq.
-
recberko
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
terab napísať mail vedeniu klubu alebo nejak inak získať kontakt na nejakého skauta abo tak, aby o tebe vedeli a potom na skúšku ísť..SeNte napísal:da sa nejak dostat do klubu v zahranici , Napr : chcel by som v anglicku hrat za 4 ligovy tim Rochdale, ako to mam zariadit ??? mam ist tam a spytat si ci mozem ist na skusku ??? alebo ako