ked bolo tak v delvite, inac v malych potravinach, ktore nakupuju od SVK polnohospodarskych podnikatelov [tych co ostali] ak sa da a ak nie tak drahe BiO sr*ky, teda pokial z toho cem daco mat, samozrejme ze tlacim aj tu chemiu, milionar niesom.micpu napísal:a kde potom kupujete jedlo? ...bo takto by sme tu mohli vymenovat cely potravinovy trh
Straty a nalezy v potravinach
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
hojko
Site Admin
Mozno mam stastie, ale ja som podobne "dobrotky" este nenasiel. Kamarat mi ale vravel, ze jemu sa uz podobne veci ako vam stali, nasiel v chlebe spak z cigarety a uz aj nejaku mincu.
BTW jeden sused robil v pekarnach, ked rozpraval ako sa tam pecie chlieb a rozky, tak asi by to nikto z vas nejedol. Cesto z ktoreho sa robi pecivo hodia na zem, poskacu po nom, napluju, neskor pekne vyvalkaju, upecu, poslu do obchodu a vy si rano date takuto masrtku na ranajky. To iste sa tyka aj kucharov. Kamarati robia casnikov, ak pride nesympaticky, drzi alebo arogantny zakaznik, tak nie je problem povedat kucharovi a naplut mu do jedla, pripadne mu tam dat extra prisadu z nosa. Rezen si dokazu hadzat ako lietajuci tanier... Takze radim, aby ste sa k casnikom v restauraciach slusne spravali!!!
BTW jeden sused robil v pekarnach, ked rozpraval ako sa tam pecie chlieb a rozky, tak asi by to nikto z vas nejedol. Cesto z ktoreho sa robi pecivo hodia na zem, poskacu po nom, napluju, neskor pekne vyvalkaju, upecu, poslu do obchodu a vy si rano date takuto masrtku na ranajky. To iste sa tyka aj kucharov. Kamarati robia casnikov, ak pride nesympaticky, drzi alebo arogantny zakaznik, tak nie je problem povedat kucharovi a naplut mu do jedla, pripadne mu tam dat extra prisadu z nosa. Rezen si dokazu hadzat ako lietajuci tanier... Takze radim, aby ste sa k casnikom v restauraciach slusne spravali!!!
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Ja som nasiel len vlasy skolska jedalen fuujj ble uz tam nechodim radsej si dam klince nez skolska jedalen
clovek uz ani nema istotu ze jedlo si kupi dobre akoze tento svet speje k zahube 
//edit zuzka: používaj tlačidlo UPRAV
to HOJKO ludia nemaju fakt uctu k druhym ale keby to niekto robil tym pekarom a kucharom tak hned by to riesili sudom a pod. ludia uz fakt nevieda co maju robithojko napísal:Mozno mam stastie, ale ja som podobne "dobrotky" este nenasiel. Kamarat mi ale vravel, ze jemu sa uz podobne veci ako vam stali, nasiel v chlebe spak z cigarety a uz aj nejaku mincu.
//edit zuzka: používaj tlačidlo UPRAV
-
R1k1nko
Darca
ja ty poviem ako robil som tam 9 dni ( brigadne ) no typek co bol veduci mojho oddelenia mi povedal ako salat co sa tam spravi a nepreda ani po xy dnoch sa zoberie a prelepi etiketa ( novy datum spotreby )miki690 napísal: btw ako robia tie salaty z tesca ? lebo som mal prave tesco tresku
k Teme : ja som v treske uz nasiel vselico od chrobaka po spagaty...
(ale odratit ma to neodradilo stale ich jem )
zuzkazuzka vidis mala si to dat nejakemu fetakovy on by sa potesil
-
zuzkazuzka
VIP
Mňa ešte napadá - trošku mimo témy, ale tiež to súvisí s potravinami a zaobchádzaním s nimi:
Raz som v usa pracovala v jednom fastfoode. V ponuke bolo "chilli" a malo to byť mleté mäso s fazuľami. No, lenže keď som videla spôsob jeho prípravy, tak mi padla sánka. Zobrali sa 3-dňové hamburgery (teda len mäso) - mierne nazelenalé a obschnuté a tie sa za pomoci hrdzavej špachtle, čo sa používa na zoškrabávanie omietky rozsekali na malé nepravidelné kúsky. K tomu sa pridala konzerva fazule, všetko sa pekne premiešalo a predávalo za výhodnú cenu... Takže Enjoy your meal!
Tých fastfoodových príbehov by som mala ešte niekoľko, ale to by bolo asi na celú samostatnú tému....
Raz som v usa pracovala v jednom fastfoode. V ponuke bolo "chilli" a malo to byť mleté mäso s fazuľami. No, lenže keď som videla spôsob jeho prípravy, tak mi padla sánka. Zobrali sa 3-dňové hamburgery (teda len mäso) - mierne nazelenalé a obschnuté a tie sa za pomoci hrdzavej špachtle, čo sa používa na zoškrabávanie omietky rozsekali na malé nepravidelné kúsky. K tomu sa pridala konzerva fazule, všetko sa pekne premiešalo a predávalo za výhodnú cenu... Takže Enjoy your meal!
Tých fastfoodových príbehov by som mala ešte niekoľko, ale to by bolo asi na celú samostatnú tému....
-
MasterSvegga***
Light Expert