Kto nevidel nech pozre.
Jedna z mala podarenych teanegerskych komedii
ja to chapem, problem je mozno v tom, ze tento ''film'' som videl prvykrat 2 dni po premiere Hostelu...takze celkom ma to nahrialo...ale aj tak...zaprve toto nie je styl filmov, ktory oblubujem a za druhe, este furt je to stupidne (nie komedia)...za inteligentnu komediu povazujem filmy ako Maverick, 51 Stat, Flushed Away (Pixarovky a Aardmanovky vseobecne), dajme tomu ze Funes, Shakespeare In Love, A Knight's Tale, Lucky Number Slevin, Lethal Weapon, Policajt z Beverly Hills, Shrek Uno, Dos (a za chvilu Tres) - proste filmy, kde sa clovek zasmeje fakt na vtipoch,kadejakych kulturnych odkazoch a nie chorych sexualnych gagoch (asi vrchol je film Van Wilder - u nas prelozene tusim Sexi Party ci ako - ta scena so psom a sandwichami je u mna numero uno v hnusometri)...toto nie je komedia.Berte to ako moj osobny nazor. Ale za nim si stojim...ades napísal:seth82: mas pravdu, ta BA stve aj mna, ale ked si vsimnes, tak to robili z polovice cesi a robili to prave preto, aby poukazali prave na tuto stupidituproste to, co v danej krajine je akoby vyrazne, oni este znasobia. ked so to videl prvykrat, tak som bol uplne nas*any, ale potom som si uvedomil, ze kaslat na to, my vieme svoje
a keby ta toto este stale neukludnovalo, pomysli si na to, ze to bolo natacane v prahe
Dabing kazi kazdy film ...a ked pozerate americke serial/filmy v originaloch a potom v slovencine tak na o rychlo pridete ..jednoducho ten hlas je jedinecny a sedi iba k jednej osobe....teda noo pride mi to take ako keby vas to vsetkych prekvapilo ze dabing kazi dojem z filmu ...matko888 napísal:je to uplne brutalne super film ale nie zo slovenskym dabingom. ved ten dabing pokazil cely film