LCD???

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
s3c
Light Expert
Light Expert

LCD???

Príspevok od používateľa s3c »

Ahojte!Chcel by som sa poradit,mam v plane kupit LCD "19 ale neviem ci sirokouhli alebo klasiku.Co by ste mi poradily?Na PC sa hram hry,a pozeram cec tv kartu televizny program + este dvd filmy.Tak ktory?????Dík
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ak ti ide o tie filmy, tak širokouhlý.
s3c
Light Expert
Light Expert

ide mi o to ze sa na pc hravam a pozeram tv a aj dvd filmy
brutus
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa brutus »

kedze hravas hry tak si daj pozor ... lebo ak ti pocitac nebude stihat hru a budes donuteny znizit rozlisenie tak lcd bude s tym mat problemy
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

19tku este doporucujem 4:3, ako sirokouhly ma malu vysku.
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

vsak si ich chod vyskusat do obchodu ,a ktory ti najviac pasne na oci,tak ten si zober,takto sa to neda rozhodnut,ze na hry si zober klasicky a na filmy sirokac,je to o tvojom subjektive
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

Hmmm..ja som si tiez prave kupoval novy monitor, takze som tymto presiel..rozhodol som sa pre sirokouhly a 22"
Ide o to ze lepsie sa my na tom hraju hry, pozeraju filmy a mozem mat aj pekne 2 aplikacie otvorene s tym ze su obe dobre viditelne a velke
A este aj novy Windows Vista je skor stavany na sirokouhle ako na klasiku

Toto vsetky mi vraveli ked som sa bol informovat ja :)
s3c
Light Expert
Light Expert

ale windows vista je zevraj spomaleny,ale zato pekny.Uz mam 19" širokouhí.Je to parada,aspon zatial lebo som isiel zo 17" klasiky
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

vista je spomalena na spomalenych PC :)

co sa tyka formatu 4:3 vs 16:9 - oci su prisposobene na sirokouhly pohlad a je pre nich aj prirodzenejsi, od OS absolutne nezalezi, vista bezi rovnako dobre jak na 4:3 tak na 16:10 aj na 16:9.

Ale ako uz enter00 spominal - 19" 16:10 posobi ako velmi maly monitor prave kvoli vyske - vyska je cca ako 17" LCD

Takze ak 16:10, tak aspon tych 21" a viac. 21" je na vysku podobny ako 19".
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

spanoo napísal:rozhodol som sa pre sirokouhly a 22"
ano, toto je dnes asi idealna velkost, 24palcov je uz tak velky, ze nato musime mat aj vhodny stol a poziciu za pc, inak je to kontraproduktivne.
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

KoCi napísal:vista je spomalena na spomalenych PC :)

co sa tyka formatu 4:3 vs 16:9 - oci su prisposobene na sirokouhly pohlad a je pre nich aj prirodzenejsi, od OS absolutne nezalezi, vista bezi rovnako dobre jak na 4:3 tak na 16:10 aj na 16:9.

Ale ako uz enter00 spominal - 19" 16:10 posobi ako velmi maly monitor prave kvoli vyske - vyska je cca ako 17" LCD

Takze ak 16:10, tak aspon tych 21" a viac. 21" je na vysku podobny ako 19".
Ano, o tej viste mas pravdu ale microsoft odpuruca pre Vistu sirokouhle monitory...Sam som si to zistoval lebo som si prave jeden objednal http://www.lge.com/products/model/detail/l226wtq.jhtml
Na trhu je toho strasne vela a z vlastnej skusenosti VOBEC neodpurucam ASUS, IIYAMA(Pro Lite)-(tie profi seriu su ale super-ale drahe) a ACER
Nech si hovori kto chce co chce..ja mam skusenosti len a len negativne ci uz po reklamacnej stranke alebo po spolahlivosti..LG skusam teraz po prvy krat
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

MS odporuca vsetko co je moderne, a aj preto ze ak pouzivas tie gadgets (ci widgets alebo jak sa tomu nadava), tak ti to ubere z plochy ten kraj.. ktory mas pri sirokouhlom prakticky navyse. Sirokouhle monitory odporucaju ale najma z toho dovodu, ze vista je stavana ako multimedialny OS, pre pozeranie filmov, hranie novych hier - a to je na sirokouhlom predsalen trosku rozdiel :)

a co sa znaciek LCD tyka: Eizo, Samsung, Nec, LG su monitory ktore preferujem, skodalen ze tie Eiza su tak drahe :( .. sam pouzivam Samsung a max. spokojnost ;)
Napísať odpoveď