LCD???
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Hmmm..ja som si tiez prave kupoval novy monitor, takze som tymto presiel..rozhodol som sa pre sirokouhly a 22"
Ide o to ze lepsie sa my na tom hraju hry, pozeraju filmy a mozem mat aj pekne 2 aplikacie otvorene s tym ze su obe dobre viditelne a velke
A este aj novy Windows Vista je skor stavany na sirokouhle ako na klasiku
Toto vsetky mi vraveli ked som sa bol informovat ja
Ide o to ze lepsie sa my na tom hraju hry, pozeraju filmy a mozem mat aj pekne 2 aplikacie otvorene s tym ze su obe dobre viditelne a velke
A este aj novy Windows Vista je skor stavany na sirokouhle ako na klasiku
Toto vsetky mi vraveli ked som sa bol informovat ja
vista je spomalena na spomalenych PC 
co sa tyka formatu 4:3 vs 16:9 - oci su prisposobene na sirokouhly pohlad a je pre nich aj prirodzenejsi, od OS absolutne nezalezi, vista bezi rovnako dobre jak na 4:3 tak na 16:10 aj na 16:9.
Ale ako uz enter00 spominal - 19" 16:10 posobi ako velmi maly monitor prave kvoli vyske - vyska je cca ako 17" LCD
Takze ak 16:10, tak aspon tych 21" a viac. 21" je na vysku podobny ako 19".
co sa tyka formatu 4:3 vs 16:9 - oci su prisposobene na sirokouhly pohlad a je pre nich aj prirodzenejsi, od OS absolutne nezalezi, vista bezi rovnako dobre jak na 4:3 tak na 16:10 aj na 16:9.
Ale ako uz enter00 spominal - 19" 16:10 posobi ako velmi maly monitor prave kvoli vyske - vyska je cca ako 17" LCD
Ano, o tej viste mas pravdu ale microsoft odpuruca pre Vistu sirokouhle monitory...Sam som si to zistoval lebo som si prave jeden objednal http://www.lge.com/products/model/detail/l226wtq.jhtmlKoCi napísal:vista je spomalena na spomalenych PC
Na trhu je toho strasne vela a z vlastnej skusenosti VOBEC neodpurucam ASUS, IIYAMA(Pro Lite)-(tie profi seriu su ale super-ale drahe) a ACER
Nech si hovori kto chce co chce..ja mam skusenosti len a len negativne ci uz po reklamacnej stranke alebo po spolahlivosti..LG skusam teraz po prvy krat
MS odporuca vsetko co je moderne, a aj preto ze ak pouzivas tie gadgets (ci widgets alebo jak sa tomu nadava), tak ti to ubere z plochy ten kraj.. ktory mas pri sirokouhlom prakticky navyse. Sirokouhle monitory odporucaju ale najma z toho dovodu, ze vista je stavana ako multimedialny OS, pre pozeranie filmov, hranie novych hier - a to je na sirokouhlom predsalen trosku rozdiel 
a co sa znaciek LCD tyka: Eizo, Samsung, Nec, LG su monitory ktore preferujem, skodalen ze tie Eiza su tak drahe
.. sam pouzivam Samsung a max. spokojnost 
a co sa znaciek LCD tyka: Eizo, Samsung, Nec, LG su monitory ktore preferujem, skodalen ze tie Eiza su tak drahe