tak to je každeho vec ,ved načo ma niekto zomierať v obrovských bolestiach ak môže bez bolesti a nemusi sa trapiť a trpieť ???stano napísal: som aj proti eutanazii.
k teme: som tiež proti trestu smrti
a co ked dojde ku legislativnej chybe a masovy vrah sa dostane na slobodu lebo nejaky ignorant nevie dat "spravne razitko" ?zelovoc napísal:ak uz by som nemal ziadne argumenty proti trestu smrti tak jeden sa neda popriet a to je nemoznost vylucenia justicneho omylu, radsej nech su v base akoby mal byt zabity nevinny
kolega argumentoval justicnym omylom ktory by bol velkou chybou v pripade trestu smrti ja som protiargumentoval legislativnym omylom ktory by prepustil cloveka ktory by bol inak s najvacsou pravdepodobnostou popraveny, cize to nie je ani v najmensom OTdawo napísal:nuz tak to je uz horsie![]()
ale tak nie zasa netreba odbacat od temy tema je tret smrti a nie masovy vrah na slobode-co snim??
nechcem ti brat iluzie, ale niektore psychicke poruchy su nevyliecitelne, resp porucha je taka vazna, ze nie je mozna naprava a teda jedinec je trvalo nebezpecny pre seba aj spolocnostfruxo napísal:nikto si nezasluzi test smrti ani ten najvacsi psycho man ktory zabil 1000 ludi... ten patri pekne na psychiatriu trosku mu resetnu hlavu, prefecakaju, posedi si 1 rok v klietke a bude ako rybycka
pisal som to primitivne ale pointa co som potreboval tam bola nemal som moc casu na napisanie a nevidim na tom nic zle ze som vyjadril to co si o tom myslim ...nordkapp_pb napísal:ehm FRUXO please ked mas pisat kraviny, tak radsej nepis oki ? ... pretoze ti miesto hlavy resetnu konexie a budes odsudeny na offline ! ...