Trest smrti

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Mal by sa zaviest v EU trest smrti?

Ano
225
53%
Nie
167
40%
Neviem
29
7%

Celkom hlasov: 421

Prioritas
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Prioritas »

stano napísal: som aj proti eutanazii.
tak to je každeho vec ,ved načo ma niekto zomierať v obrovských bolestiach ak môže bez bolesti a nemusi sa trapiť a trpieť ??? :?
k teme: som tiež proti trestu smrti
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Prioritas napísal:tak to je každeho vec ,ved načo ma niekto zomierať v obrovských bolestiach ak môže bez bolesti a nemusi sa trapiť a trpieť ??? :?
k teme: som tiež proti trestu smrti
Ja si myslim, ze vsetko na svete ma svoj zmysel, ci uz to je dobra vec alebo zla vec. Vsetko patri k zivotu
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

stano napísal:Ja si myslim, ze vsetko na svete ma svoj zmysel, ci uz to je dobra vec alebo zla vec. Vsetko patri k zivotu
Presne ako píšeš, no len do doby kým sa niečo také nestane TEBE!!!
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Ak niekto spachal nejaky brutalny zlocin tak nech o nom premysla az do konca zivota som proti tomu aby sa zaviedol trest smrti. Bol by som zvedavy keby tato anketa bola vo vezniciach ako by to dopadlo .
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Te-wei napísal:Presne ako píšeš, no len do doby kým sa niečo také nestane TEBE!!!
to je tvoj nazor
ja som rozhodne proti eutanazii a NIKDY by som ju nepodstupil
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

jednoznacne by sa mal zaviest
LukasN45
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LukasN45 »

Podla mna nie.... za brutalne ciny,zanasilnenia,pedofiliu by som dal dozivotie...nech sa nad sebou zamysli ale pustit v ziadnom pripade ani za dobre spravanie...nech za svoje ciny zhnije vo vezeni
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Akonáhle niekto zabije druhého človeka stáva sa vrahom.

Pre mňa aj ten, kto nariadi a kto vykoná trest smrti je vrah.

Som proti.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ak uz by som nemal ziadne argumenty proti trestu smrti tak jeden sa neda popriet a to je nemoznost vylucenia justicneho omylu, radsej nech su v base akoby mal byt zabity nevinny
Fall
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fall »

zelovoc napísal:ak uz by som nemal ziadne argumenty proti trestu smrti tak jeden sa neda popriet a to je nemoznost vylucenia justicneho omylu, radsej nech su v base akoby mal byt zabity nevinny
a co ked dojde ku legislativnej chybe a masovy vrah sa dostane na slobodu lebo nejaky ignorant nevie dat "spravne razitko" ?
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

nuz tak to je uz horsie :lol:
ale tak nie zasa netreba odbacat od temy tema je tret smrti a nie masovy vrah na slobode-co snim??
Fall
Medium Star
Medium Star

dawo napísal:nuz tak to je uz horsie :lol:
ale tak nie zasa netreba odbacat od temy tema je tret smrti a nie masovy vrah na slobode-co snim??
kolega argumentoval justicnym omylom ktory by bol velkou chybou v pripade trestu smrti ja som protiargumentoval legislativnym omylom ktory by prepustil cloveka ktory by bol inak s najvacsou pravdepodobnostou popraveny, cize to nie je ani v najmensom OT
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

nikto si nezasluzi test smrti ani ten najvacsi psycho man ktory zabil 1000 ludi... ten patri pekne na psychiatriu trosku mu resetnu hlavu, prefecakaju, posedi si 1 rok v klietke a bude ako rybycka :|
Fall
Medium Star
Medium Star

fruxo napísal:nikto si nezasluzi test smrti ani ten najvacsi psycho man ktory zabil 1000 ludi... ten patri pekne na psychiatriu trosku mu resetnu hlavu, prefecakaju, posedi si 1 rok v klietke a bude ako rybycka :|
nechcem ti brat iluzie, ale niektore psychicke poruchy su nevyliecitelne, resp porucha je taka vazna, ze nie je mozna naprava a teda jedinec je trvalo nebezpecny pre seba aj spolocnost
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Fall napísal:nechcem ti brat iluzie, ale niektore psychicke poruchy su nevyliecitelne, resp porucha je taka vazna, ze nie je mozna naprava a teda jedinec je trvalo nebezpecny pre seba aj spolocnost
ani ja ti nechce brat iluzie ale som si isty ze v tejto dobe sa to da vyriesit ;)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ehm FRUXO please ked mas pisat kraviny, tak radsej nepis oki ? ... pretoze ti miesto hlavy resetnu konexie a budes odsudeny na offline ! ...

k teme : ... neveim mozno som sa tu uz o tom niekde vyjadril niekedy davno, ked tato tema ficala, ale v dnesnej dobe su take prostriedky ze sa da celkom dobre urcit ci clovek nejaky zlocin spachal, alebo nie. .. nie je to vsak take lahke ako v CSI, ale je to vsetko mozne, a keby ms neinvestovali do nakupu zbrani, ale do takychto technologii, tak by sa to viac oplatilo ...

... z dalsie .. ked by bol zavedeny trest smrti, tak by bol definovany, tak aby sa dalo popravit cloveka, u ktoreho je preukazatelne, ze zabil umyselne, chladnokrvne, pripadne hociakyminym sposobom, ako v sebaobrane ... noo a myslim ze u ludi ako su masovi vrahovia, skolski strelci ( tzv. skupina School Shooters America )a podobne je to uplne jasne ze nedojde k justicnemu omylu... takych by proste mali popravovat bez vynimky .. pretoze clovek vedome pachajuci viac zavaznych zlocinov sa nepouci ! ... a pravdepodobne toho nebude ani nikdy lutovat ..a aj keby toho lutoval,. tak pri momentalnom väzenskom systéme z toho aj tak poskodení nebudú mať žiadne zadosť učinenie ...
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

nordkapp_pb napísal:ehm FRUXO please ked mas pisat kraviny, tak radsej nepis oki ? ... pretoze ti miesto hlavy resetnu konexie a budes odsudeny na offline ! ...
pisal som to primitivne ale pointa co som potreboval tam bola nemal som moc casu na napisanie a nevidim na tom nic zle ze som vyjadril to co si o tom myslim ...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

fruxo napísal:pisal som to primitivne ale pointa co som potreboval tam bola nemal som moc casu na napisanie a nevidim na tom nic zle ze som vyjadril to co si o tom myslim ...
tak sa trochu zamysli a zvaz vyrok: ze aj clovek co zabil 1000 ludi bude po roku v klietke fit ako rybicka ! ...
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

fruxo napísal:nikto si nezasluzi test smrti ani ten najvacsi psycho man ktory zabil 1000 ludi... ten patri pekne na psychiatriu trosku mu resetnu hlavu, prefecakaju, posedi si 1 rok v klietke a bude ako rybycka :|
Toto som bral ako cistu recesiu a haluz, nechci mi povedat, ze si to myslel vazne...
M0nd0
Expert
Expert

Príspevok od používateľa M0nd0 »

poode ja by som killival všetko,teda podal toho čo spachal samozrejme nedam za daku kradeš inekciu niesme v texase.Ale tak ked u nas na blbom slovensku dagdo vystriela celu rodinu a dostane 5 rokov a potom nejaky typco čo predava travu dostane 15 rokov tak to je fakt trochu trapne fakt pravda život za život.Ale zasa najlepšia je Amerika :lol: tam niekto ukradne Banan a dostane 60 rokov a ten čo dakoho zabije dostane 500 alebo ho rovno popravia to je už trochu blbe...
Napísať odpoveď