ahojte.mam taky mini problemik.ked som instaloval windows omylom som odstranil diskovy oddiel a teraz ked sputim windows tak mi tento disk nezobrazi.mohol by mi dakto napisat ako ho mam pridat alebo musim nanovo preinstalovat windows?
a este jeden problem.mam normalne spusteny windows.robim normalne na kompe a zrauzu my ho len tak restartuje a o polhodiny zase.neviete kde by mohol byt problem? diki.
problem z hdd
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Prvy problem dokazes vyriesit utilitou na spravu disku, napriklad velmi dobry a oblubeny je Partition Magic. Pomocou programu spravis particiu a naformatujes.
Druhy problem sa neda identifikovat, moze byt pokazeny alebo slaby zdroj, hardwareova chyba, ci uz pamate, dosky, grafickej karty a podobne... V neposlednom rade moze ist o chybu vo Windowse, napriklad poskodena kniznica a podobne... Bolo by dobre system otestovat programami na to urcenymi. Tiez by si si mohol napisat presnu konfiguraciu pocitaca, tym operacneho systemu atd...
Druhy problem sa neda identifikovat, moze byt pokazeny alebo slaby zdroj, hardwareova chyba, ci uz pamate, dosky, grafickej karty a podobne... V neposlednom rade moze ist o chybu vo Windowse, napriklad poskodena kniznica a podobne... Bolo by dobre system otestovat programami na to urcenymi. Tiez by si si mohol napisat presnu konfiguraciu pocitaca, tym operacneho systemu atd...
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: problem z hdd
neprehrieva sa ti?drdi21vazet.sk napísal:a este jeden problem.mam normalne spusteny windows.robim normalne na kompe a zrauzu my ho len tak restartuje a o polhodiny zase.neviete kde by mohol byt problem? diki.
riesenie druheho
http://www.hojko.com/restartovanie-pc-t71158.html
//este tam nie je ale uz som nasiel 3-4temu kde sa riesi restartovanie
http://www.hojko.com/restartovanie-pc-t71158.html
//este tam nie je ale uz som nasiel 3-4temu kde sa riesi restartovanie