Ako sa dá spraviť takýto dlhý nick??
Ako sa dá spraviť takýto dlhý nick??
Dneska som bol na pokeci počas praxe v škole a objavil sa tam nick zloženy z 38 písmen ...
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
myslim ze som videl na to nejaky program skus www.itzone.sk tam sa to riesilo ...
-
martinrozok
Medium Expert
-
prosteNiekto
Novice
Extra Dlhý nick
Extra Dlhý nick by sa dal urobiť niečim ako upravená regitrácia na azet.sk. Do pola nick treba nastaviť maxLength treba nastaviť nie 12, ale toľko koľko chcete trebarz aj 1000 , ale problémom je captcha...
Ja to vyriešiť neviem, ale keby sa ddali hlavy do kopy, tak by sa to podarilo ako to urobil aj on
Ja to vyriešiť neviem, ale keby sa ddali hlavy do kopy, tak by sa to podarilo ako to urobil aj on
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Extra Dlhý nick
to ti nepomôže, oni si to okontrolujú na strane servera či splňa danú dlžku. Maxlength na formulári nie je obmedzenie ktoré nejde obísť (stačí odoslať formulár z ich stránky aj s captchou a potom odchytiť a pozmeniť hlavičku)prosteNiekto napísal:Extra Dlhý nick by sa dal urobiť niečim ako upravená regitrácia na azet.sk. Do pola nick treba nastaviť maxLength treba nastaviť nie 12, ale toľko koľko chcete trebarz aj 1000 , ale problémom je captcha...
-
moosha
Darca
Mne kamaratka povedala, ze vraj ked vyplnujes svoje skutocne meno a priezvisko pri registracii, tak si svoj nick v nich rozdel na dve casti bez .,_:. Cize napr takto:
meno: pokecjesomarina
priezvisko: najvacsianasvete
a ono ti da na vyber: chcete sa volat
pokecjesomarina.najvacsianasvete
p.najvacsianasvete
najvacsianasvetep.
iné (tu si davas nicky ZhushQaCmuQ a podobne).
Zvolis jednu z moznosti a ides.
//skús bez vulgarizmov nabudúce, somarina rovnako ako to tvoje na demonštračné účely postačuje. //audiotrack
meno: pokecjesomarina
priezvisko: najvacsianasvete
a ono ti da na vyber: chcete sa volat
pokecjesomarina.najvacsianasvete
p.najvacsianasvete
najvacsianasvetep.
iné (tu si davas nicky ZhushQaCmuQ a podobne).
Zvolis jednu z moznosti a ides.
//skús bez vulgarizmov nabudúce, somarina rovnako ako to tvoje na demonštračné účely postačuje. //audiotrack
-
prosteNiekto
Novice
Uz viem ako to urobit. Návod : Daje registráciu : Meno : Priezvisko : Potom dajte ze ktory chcete mail : Vyplnte dalsie udaje : Potom si zapnite Tamper Data (vid. Link dolu : download link) otvorite ho hore (kliknite na "nastroje" a dole mate tamper data): Dajte hore Start Tamper : A potom kliknite na Registrácia : Potom kliknite na Tamper (to sa zjavi okno v Tamper Data) Potom upravte prve pole : Moze byt maximalne 30 znakov : Ine neupravujte : Dajte OK : A mate extra dlhy nick na pokec :
LINK NA TAMPER DATA (je to doplnok do mozilli) :
Potom si ten nick zapamatajte, a prihlaste sa .
LINK NA TAMPER DATA (je to doplnok do mozilli) :
Kód: Vybrať všetko
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addons/policy/0/966/33806-
prosteNiekto
Novice
Ale nie. To je len tak na srandu. Ale ten co mal 38 pismenovy nick tak t sa neda nijak. Musel to byt adminGothaR napísal:A na ten nick potom moze balit eMo babenqy, lebo mu budu vypisovat, ze ked im nepovie, ako si taky nick spravit, tak si podrezu zily a takto s nimi potom bude moct nadviazat pekny rozhovor pri ktorom ich od podrezavania bude odhovarat.
-
winni
Medium Star
nepovedal by som ze adminom... skor ten nick musel byt stary... a dost stary pretoze ako som nedavno pozeral FreeManov nick (to je ten typek co to zalozil) tak v komentaroch sa ludia pytaju na veci co ich zaujimaju okolo pokecu... jeden sa pytal presne toto
takze predpokladam ze tamten nick bol tiez taky starsi kedy este pokec taketo veci nekontroloval...pokec napísal: 69Snake69
kto ma nick *očko* ? zasa to je nejaka tvoja vyhoda oproti ostatnym?
FreeMan - odpoveď
Je to velmi stary nick, este z roku 2000 kedy sa nekontrolovali znaky v nickoch. Takze preto![]()
-
prosteNiekto
Novice