Ako sa dá spraviť takýto dlhý nick??

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
N@pster
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Ako sa dá spraviť takýto dlhý nick??

Príspevok od používateľa N@pster »

Dneska som bol na pokeci počas praxe v škole a objavil sa tam nick zloženy z 38 písmen ...
Prílohy
nick2.jpg
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Nemas chodit pocas praxe na pokec a podobne veci by Ta netrapili. Podla mna sa taky nick da spravit v skicari :lol:
N@pster
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa N@pster »

velmi vtipne chcel som sa normlane opytat ako je to možne nič viac cez prax mam dovolene byť na pokeci ...
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

myslim ze som videl na to nejaky program skus www.itzone.sk tam sa to riesilo ...
martinrozok
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa martinrozok »

jj je to nejakym programikom a ak mas nahodou account na nieco ako lamky.net tak tam to urcite bude s pomenute :)
ivoralik
Star
Star

Príspevok od používateľa ivoralik »

ja viem spravit maximalne 26pismen ;(..dakedy sa takyto dlhy ako ma ten chalan ci kto to je,dal spravit ale uz to pokec blokol,,,program ti nepomoze :wink:
prosteNiekto
Novice
Novice

Extra Dlhý nick

Príspevok od používateľa prosteNiekto »

Extra Dlhý nick by sa dal urobiť niečim ako upravená regitrácia na azet.sk. Do pola nick treba nastaviť maxLength treba nastaviť nie 12, ale toľko koľko chcete trebarz aj 1000 , ale problémom je captcha...
Ja to vyriešiť neviem, ale keby sa ddali hlavy do kopy, tak by sa to podarilo ako to urobil aj on :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Extra Dlhý nick

Príspevok od používateľa audiotrack »

prosteNiekto napísal:Extra Dlhý nick by sa dal urobiť niečim ako upravená regitrácia na azet.sk. Do pola nick treba nastaviť maxLength treba nastaviť nie 12, ale toľko koľko chcete trebarz aj 1000 , ale problémom je captcha...
Ja to vyriešiť neviem, ale keby sa ddali hlavy do kopy, tak by sa to podarilo ako to urobil aj on :)
to ti nepomôže, oni si to okontrolujú na strane servera či splňa danú dlžku. Maxlength na formulári nie je obmedzenie ktoré nejde obísť (stačí odoslať formulár z ich stránky aj s captchou a potom odchytiť a pozmeniť hlavičku)
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Mozem sa opytat k comu ti to bude dobre? :roll:
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Mne kamaratka povedala, ze vraj ked vyplnujes svoje skutocne meno a priezvisko pri registracii, tak si svoj nick v nich rozdel na dve casti bez .,_:. Cize napr takto:
meno: pokecjesomarina
priezvisko: najvacsianasvete
a ono ti da na vyber: chcete sa volat
pokecjesomarina.najvacsianasvete
p.najvacsianasvete
najvacsianasvetep.
iné (tu si davas nicky ZhushQaCmuQ a podobne).
Zvolis jednu z moznosti a ides.

//skús bez vulgarizmov nabudúce, somarina rovnako ako to tvoje na demonštračné účely postačuje. //audiotrack
prosteNiekto
Novice
Novice

Uz viem ako to urobit. Návod : Daje registráciu : Meno : Priezvisko : Potom dajte ze ktory chcete mail : Vyplnte dalsie udaje : Potom si zapnite Tamper Data (vid. Link dolu : download link) otvorite ho hore (kliknite na "nastroje" a dole mate tamper data): Dajte hore Start Tamper : A potom kliknite na Registrácia : Potom kliknite na Tamper (to sa zjavi okno v Tamper Data) Potom upravte prve pole : Moze byt maximalne 30 znakov : Ine neupravujte : Dajte OK : A mate extra dlhy nick na pokec :

LINK NA TAMPER DATA (je to doplnok do mozilli) :

Kód: Vybrať všetko

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addons/policy/0/966/33806
Potom si ten nick zapamatajte, a prihlaste sa .
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

yazoo napísal:Mozem sa opytat k comu ti to bude dobre? :roll:
:aasmile20: A na ten nick potom moze balit eMo babenqy, lebo mu budu vypisovat, ze ked im nepovie, ako si taky nick spravit, tak si podrezu zily a takto s nimi potom bude moct nadviazat pekny rozhovor pri ktorom ich od podrezavania bude odhovarat.
prosteNiekto
Novice
Novice

GothaR napísal::aasmile20: A na ten nick potom moze balit eMo babenqy, lebo mu budu vypisovat, ze ked im nepovie, ako si taky nick spravit, tak si podrezu zily a takto s nimi potom bude moct nadviazat pekny rozhovor pri ktorom ich od podrezavania bude odhovarat.
Ale nie. To je len tak na srandu. Ale ten co mal 38 pismenovy nick tak t sa neda nijak. Musel to byt admin
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

nepovedal by som ze adminom... skor ten nick musel byt stary... a dost stary pretoze ako som nedavno pozeral FreeManov nick (to je ten typek co to zalozil) tak v komentaroch sa ludia pytaju na veci co ich zaujimaju okolo pokecu... jeden sa pytal presne toto
pokec napísal: 69Snake69
kto ma nick *očko* ? zasa to je nejaka tvoja vyhoda oproti ostatnym?

FreeMan - odpoveď
Je to velmi stary nick, este z roku 2000 kedy sa nekontrolovali znaky v nickoch. Takze preto :)
takze predpokladam ze tamten nick bol tiez taky starsi kedy este pokec taketo veci nekontroloval...
prosteNiekto
Novice
Novice

aha. ale toto je dobry sposob ten moj aspon 30 znakov :)
Napísať odpoveď