Satanizmus na Slovensku
Hladat teketo symboly je uplna pitomost, ak sa snazis vzdy nieco najdes.
pripomina mi to jednu knizku o pyramidach v ktorej som cital, ako vselijaki fanataci z roznych udajov o Velkej pyramide prichadzali na rozne udaje napr. velkost dlazovnych kvadrov na S strane suhlasi takmer presne s dlzkou, o ktoru sa jej tien kazdy den zmensuje (1.356m), takze staroegyptski knazi tu mohli urcit dlku roka s presnostou 0.24219dna
Mozeme najst okolo nas kopu "skrytych" satanistickych symbolov, pricom vznikaju len nahodou
pripomina mi to jednu knizku o pyramidach v ktorej som cital, ako vselijaki fanataci z roznych udajov o Velkej pyramide prichadzali na rozne udaje napr. velkost dlazovnych kvadrov na S strane suhlasi takmer presne s dlzkou, o ktoru sa jej tien kazdy den zmensuje (1.356m), takze staroegyptski knazi tu mohli urcit dlku roka s presnostou 0.24219dna
Mozeme najst okolo nas kopu "skrytych" satanistickych symbolov, pricom vznikaju len nahodou
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
skus toto:pinacolada napísal:nejak kukam ten text stairwaz to heaven a jak kukam tak kukam nic zaujmave tma nevidim.ak cital kazde pismeno od zahu tak je to nejaka hatlanina a ked cital slova od zadu tak je to nedava zmysel aj tak.please dakto hodte nejaky kluc alebo take nieco
http://www.flyingdogshow.com/backmasking/index.html
http://www.facesofdeath.com/pinacolada napísal:to si robis pi*u??neverim ze daco take je mozne
1 alebo 2 VHS tam to bolo , neveril by si aké brutality sa v týchto dokumentoch nachádzajú
-
Vesper
Professional
no tak mne dost ludi zvyklo kedysi hovorit ze som satanista kvoli tomu ze mam dlhe vlasy a chodil som celkom casto v ciernom a v ramci vseobecneho poznania som si precital satanisticku bibliu ktora je imho celkom schopne citanie az na par extremne ruhavych pasazi
ale myslim ze aj ked to niektorych ludi moze spociatku chytit tak z toho na chvilku vyrastu - nemyslim ze to je pre mladych alebo task ale proste ze ludia sa posunu psychicky dalej a najdu v satanizme chyby a uz ich to nebude fascinovat 
Fall dobre no tak nieje satanista "len" okultista.... su aj horsi tak si povedzme. Najhorsie na tom je ze vacsina kapiel tam taketo veci dava kvoli biznisu lebo pre "posluchacov" je to kuul .. keby to aspon mysleli vazne tak by som to nepocuval ale ked to robia pre "forik" je to skoda lebo ta hudba je taka super 
"dark style" je momentalne dost skomercneny... ale ako u 90% stylov je to hlavne u deti 13 - 16.... bavil som sa o tejto teme s kanozm a ten mi potvrdil ze vacsinou to ostava pri style a len malokot z "temnych" ide aj do hlbky... a vraj blizsie k okultizmu maju zenske... moznop rezitok zo stredoveku - bosorky 
no ak myslis celkovo texty o satanizme tak imho 90% metalovych(hlavne black) kapiel to robi pre komerciu lebo to je nieco co je proti beznym konvenciam a je to rebelske a chyti to prave tie deti co o tom trt vedia, ale chcu byt c00l a mat spravny rebel l00kdawo napísal:Fall dobre no tak nieje satanista "len" okultista.... su aj horsi tak si povedzme. Najhorsie na tom je ze vacsina kapiel tam taketo veci dava kvoli biznisu lebo pre "posluchacov" je to kuul .. keby to aspon mysleli vazne tak by som to nepocuval ale ked to robia pre "forik" je to skoda lebo ta hudba je taka super
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
Vesper
Professional
podla mna je to casto tak ze zenske tomu uplne prepadnu ked sa zacnu venovat takymto veciam a chlapi maju casto rozumny odstupjackb napísal:"dark style" je momentalne dost skomercneny... ale ako u 90% stylov je to hlavne u deti 13 - 16.... bavil som sa o tejto teme s kanozm a ten mi potvrdil ze vacsinou to ostava pri style a len malokot z "temnych" ide aj do hlbky... a vraj blizsie k okultizmu maju zenske... moznop rezitok zo stredoveku - bosorky
Kód: Vybrať všetko
http://jeffmilner.com/backmasking.htm-
Old Dirty Bastard
Guru
-
pancuska26
Expert
u nas som takych ,,divnych " ludi este nestretla... uff hoci byvala spoluziacka nieco take omielala,ze je satanistka
..skoncila ako fetacka...hm nejdem sudit ale je to podla mna zvratenost..musi byt protiklad..viem ze esistuje DEVIL ale uctievat ho??.. ehm trosku fakt ...... neviem az by som niekoho takeho strezla osobne spoznala chcela by som vysvetlenie co ho k tomu nuti alebo preco ma vlastne taku potrebuv nieco take verit..
Boh ho "vyhodil" preto lebo lucifer uz nechcel byt dobrym anjelom a "obratil" sa na zle chodnicky ..myslimOld Dirty Bastard napísal:Presne tak, Lucifer/Belzebub/Satan/Padly Anjel bol kedysi anjelom v nebi.. no boh ho odtial vyhnal, no neviem presne preco.. poslal ho do pekla kde sa stal vladcom on..
konecne som objavil tuto temu.no...takze k tomu ci som alebo niesom.urcite neuznavam typkov ktory uznavaju cudne kulty ktore zabijaju ludi.moderny satanizmus je o niecom inom.je to o navrate cloveka k prirode a povodnym hodnotam,o konci obmedzovania sa predsudkami a spolocnostou.v uplne primitivnom zneni-ked si chcem odplut tak si odplujem.ak sa otazka tyka tohto tak som.nejde o vrazdy ani o smrt.satan nieje pri tomto ziadna bytost pytajuca krv za odpustenie ani nic co by nas nutilo k nasiliu.je to obycajny symbol.tu NEHROZI NASILIE ANI KRV a zastancovia ziju v absolutnom mieri.nerezu sa ani nezabijaju macky na cintorinoch,dokonca tam ani nechodia.ale neuznavam ludi ktory beru satanizmus tak ako ho dňvidia v televizii.idu na cintorin,nakreslia si pentagram a zabiju v nom macku.absolutna zhovadilost dnesnych deti.skratka ziadna krv...opakujemschw33k napísal:Neviem , asi to boli Tváre Smrti ( autentické zábery smrti ) som pozeral :
FBI mala akciu , v jednom lesíku , bol tajomný domček ... Podľa zistení tam bola drogová predajňa , všetci sa chystali na záťach , vyčkali kým príde nejaký zákazník a vtedy vtrhli dnu ... Zhodili " priekupníkov " na zem a prehľadali miestnosť ...
Bohužiaľ alebo našťastie to neboli drogový díleri ale satanisti ...
V kuchynskom riade plno rúk , hlavy vystavené na obdiv v predsieni , vaňa plná krvi , no a v spálni samozrejme lebky a pentagram , osviečkovaný na posteli ...
nechcem Vás klamať , ale ľudské kosti našli v záhrade za domov , bolo ich buď 23 alebo 32 ... proste no comment ...
Čo ma hnevá o.i sú tie detinská , čo nevedia od radosti , vešajú na seba trápne symboly , a uctievajú bohviekoho ...
Osobne by som takýchto chudákov zavieral ...
No a už k tým rituálnym vraždám , jedine guľkou do zátylku , nech sa konečne stretnú s kým chcú ...
// prepáč ak Ti krivdím , ale mne sa zdá , že niečo takéto prezentuješ ty safan , proste svojimi názormi , výzorom som si Ťa nejako zatriedil do tejto skupinky , mýlim sa ? ak hej tak sa hlboko klaniam a prosím o odpustenie : P
Vyhnal ho preto lebo mu nechcel sluzit, on chcel byt vladcom vsetkeho. Da sa to skratit do najvacsich hriechov ktore plodia dalsie hriechy a to je ziarlivost a sebectvo.Old Dirty Bastard napísal:Presne tak, Lucifer/Belzebub/Satan/Padly Anjel bol kedysi anjelom v nebi.. no boh ho odtial vyhnal, no neviem presne preco.. poslal ho do pekla kde sa stal vladcom on..
A co sa tyka satanizmu ako takeho je tu este jedn pohlad http://www.prop.sk/cudny_boj_II.html. tento clanok som citovla vteme illuminati slobodomurari