chcel by som vas poprosit o radu, bo uz neviem ako to mam vyriesit...
pri 17 epizode mi vzdy prehliadac aj IE vypise Error a zatvori program... vyskusal som rozne kodeky, rozne prehliadace, nikde to nejde...ostatne funguju bez problemov, aj 18....toto iste mi robi aj pri 5 casti IT crowd.... neviete niekto ako na to? ... dakukjem
michachal napísal:chcel by som vas poprosit o radu, bo uz neviem ako to mam vyriesit...
pri 17 epizode mi vzdy prehliadac aj IE vypise Error a zatvori program... vyskusal som rozne kodeky, rozne prehliadace, nikde to nejde...ostatne funguju bez problemov, aj 18....toto iste mi robi aj pri 5 casti IT crowd.... neviete niekto ako na to? ... dakukjem
bol kedysi u mna rovnaky problem, u jednej IT crowd epizody, je to chyba v hlavicke suboru, musis pouzit prehravac co ma vlastny filter - napr cez VLC mi to potom islo.
hej hej same chvaly na to pocujem len skoda ze od nikoho v mojom okoli a tak asi zacnem poctivo stahovat ... ale urcite zacnem a tesim sa na to bo PB mam uz dopozerane resp. po 19 cast druhej serie
musim niekoho prinutit aby mi to stiahol , lebo som to zacala u babky pozerat a som strasne zvedava ako to bude pokracovat zial videla som doteraz len prve dva diely, kedze doma tu stanicu pozerat nemozem
brutalna cast.jedna z naj zatial
linderman sa vyfarbil aj ked myslienka nie je zla.som zvedavy aku rolu zohrava peterova mama a ci ma nejaku schopnost a okolnosti meetingu hira s hirom
P.S : skoda ze isaac umrel.bol jednym s mojich naj
som zvedavy na sylarove obrazky
Beret: lebo v minulosti ktora nebola zmenena Sylar zabil Claire na Homecomingu, ale prisiel Hiro so sloganom polky serie Save the cheerleader save the world a ju zachranil