Súhrn ženských fráz.

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ETieNne
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ETieNne »

Podľa mňa od Teba chce počuť, že Ti niečo je, aby mala pocit, že nielen ona je tá, ktorú stále niečo trápi alebo niečo rieši, ale ženy proste chcú riešiť, zaoberajú sa každým signálom, ktorý im vyzerá ako problém :wink:

K tej chate...
Ja mám takéto skúsenosti, keď žene povieš o chate, tak Ti povie, choď len choď, oddýchni si, uži si, zaslúžis si to, to nevadí, že mi budeš chýbať, ja to vydržím, veď si zavoláme. Ale samozrejme že chce aby som nešiel ale za žiadnu cenu to nepovie, lebo ja na to musím prísť sám, musím to spraviť sám od seba, proste keď na tu chatu pôjdem, tak ju sklamem. No a keď ostanem, tak potom sa Ťa ešte bude pýtať, a neľutuješ, že si nešiel?

Potom keď sa nikedy pohádate a Ty to vytiahneš, že si nešiel na chatu, lebo si chcel byť s ňou a ona si to neváži, tak Ti povie, vidíš, ja som Ti vravela, že máš ísť na tú chatu, mal si ísť keď si chcel, nemusel si ostávať iba kvôli mne.

Lenže problém je v tom, že ona to v tej chvíli nepochopí, lebo ju nikto nevolá na chatu, preto keď ona bude chcieť ísť na chatu, tak ju budeš strašne obmedzovať, keď ju "nepustíš". Ale ona to bude riešiť takým spôsobom, že Ti povie :
1. Spôsob :
ona : volali ma na jednu chatu, ale som povedala, že nepôjdem
Ty : zarazený povieš, prečo si nešla?
ona : Prečo? Myslela som, že chceme byť spolu.
Ty : ale veď chceme, ale mohla si ísť.
ona : No ja som to chcela spraviť kvôli Tebe a Ty ma posielaš na chatu..
Ty : Veď nemusíme byť stále spolu, chcem aby si tam išla.
ona : naozaj,a nebude Ti to vadiť.
Ty : Nie.
ona : naozaj, mám pocit, že ma tam posielaš, lebo chceš mať odo mňa pokoj.
Ty : To nie je pravda, chcem Ti iba dobre.
ona : No dobre, tak zavolám Maťke, že pôjdem.
2. spôsob :
Ona : Vieš, Lenka mi hovorila, že o dva týždne sa ide na chatu, tak som chcela vedieť, či Ti nebude vadiť, keď pôjdem.
Ty : Počkaj, a nepohádali sme sa náhodou, keď som mal ísť na chatu ja???
ona : No hej, áno máš pravdu, som hrozná, priznávam si to, nechápala som to, bola som sebecká. Ale teraz už to chápem, mal si ako vždy pravdu.
JA : Ty moje neposlušné dievčatko, som rád, že si si to priznala. Teším sa, že pôjdeš na tu chatu a viem, že nabudúce to už budeš brať inak, keď pôjdem ja.

To nie sú presne skúsenosti s mojou priateľkou ale také rôzne skúsenosti rôznych ľudí. Sú tam aj nejaké s priateľkou, ale ona má skôr také náznaky :) . Ja si ju pekne vychovávam a učím. :P Kto by to bol povedal, keď je o 3 roky staršia :P

Kto si nájde ženu, u ktorej sú tieto prejavy v minimálnej miere a chce sa učiť a zmeniť, a uvedomuje si, že tieto ženské prejavy nie sú správne, že sú nepriateľom vzťahu, tak má veľké šťastie. :D
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Jednak chcem posunut vyssie tuto zaujimavu temu, no okrem toho chcem po dnesnom dnipodciarknut nieco, co tu uz niekto pisal, ked povie, ze zavola, nezavola... :roll: .
turtlak
Medium Expert
Medium Expert

:)

Príspevok od používateľa turtlak »

hehe super sa to cita :D pridam aj ja jednu hlasku, ktoru by som ocakaval medzi prvymi...
A kam pojdeme?
to je otazka po pol hodinovom dohadovani sa na icq kedy pojdeme :)
ps: pozdravujem zuzuzu ktora to iste bude v skole referovat mojej milej :))))
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

nedočítal som to celé do konca tak ak to už niekto napísal tak sorry..
väčšiná tý hlášok/fráz sú všetkým dobre známe jasné... s niektorými súhlasím vlastne zo všetkými jo je to pravda.. ale na druhej strane - prečo to ženy hovira? alebo prečo by som niektoré veci vravel ja - asi preto že mi na nej záleží a ľúbim ju... tak možno nám s tým chcú dať najavo že im na nas záleží (jasné teraz nehovorím o tomto - ktorý si mam vybrať modrý alebo červený a bla bla.. alebo aké mam nechty,, som tučná ,, páčim sa ti.. to sú iba debility)

Ale fakt neznášam:"si pre mne strašne dobrý,, si proste úžastný človek, spravil si pre mna strašne vela a nikdy na to nezabudnem.. ale ja ti iba ubližujem ja som táka piiica.." jo chcem mi povedať čo pre nu znamenám ale nech sa sakra snaží mi to nejako vráti spať alebo ja neviem a nie takéto veci mligať že si ma nezslúži.. ked ju raz chcem tak chcem
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

"neboj ja na to myslim "
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

ja neznasam "beriem ta s rezervou/davam ti sancu" alebo "poukaz mi uz ze si normalny " :lol:
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

Prepac nevsimla som si

Fakt som chcela ale volako nevydalo /// :lol:

ak ma este nieco napadne tak dopisem... HH
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ach, toto sa mi stalo za posledne tri dni dvakrat. To ked kupite darcek jej reakcia po odovzdani je:

"Ty si cvok, toto su naozaj nemusel, nemal. Je to krasne dakujem, velmi pekne dakujem ale taketo starosti si nemusis robit, nemozes, to muselo byt drahe..."

Ked som toto, presne to iste, pocul od dvoch bab v priebehu troch dni, tak som sa musel velmi zasmiat.

P.S. Tej druhej bolo divne co sa tak smejem, ked som jej to vysvetlil zasmiala sa uz aj ona :) .
johny141
Star
Star

Príspevok od používateľa johny141 »

samozrejme, typicke baby :)!
Napr. moj pripad, dohodneme sa vopred ze ideme niekde a ona hodinu pred tym mi povie:Prepac, ja som fakt nevedela ze ideme prec s rodicmy!naozaj prepac oki??pojdeme nabuduce!!...lenze to nabuduce uz pozname :D...ale samozrejme ked sa to mne stane tak ona, ze a musis ist??, ked sa jej spytam kam chces ist JA NEVEM...to ma vie tak vytocit!ale uz skoro po roku som si nato zvykol :)!a samozrejme TYPICKE CO TI JE??
Ona:Co ti je?
Ja:Nic mi neni
Ona:Ale ja vidim na tebe ze ti nieco je, je to kvoli mne?
Ja:Nie naozaj mi nic neni!
Ona:Tak ako myslis, ked to tak citis!!

To ma vie zabit stym slovom ze AKO CITIS!!!lebo vie ze to neznasam ale just:)a potom sa rehoceme!

a potom su aj dalsie len teraz si nespomeniem
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

"Taky tak,kote"

"Urob mi po poriadne kote!"

Frázy tej mojej :P
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

schw33k napísal:" Čo ti je ? Nič Ti nieje ? Vyzeráš inak , hneváš sa za niečo ?
presne toto sa mi včera stalo :lol: síce nie s priateľkou, ale naj kamoškou. boli sme spolu vonku a tak sme sa prechádzali, a ja som zrazu "stratil" náladu (iba so bol ticho). ona na mňa že čo ti je? a ja že nič všetko je v pohode. ona zasa:"nič ti nieje?". ja hovorím že nie. všetko je v pohode. a ZASA a ZASA. tak sa potom čo som jej nepovedal "čo mi je" ZDULA a obrátilo si to proti mne. z ničoho nič "stratila" náladu ona (pekná zhoda nie?). a tak sme asi 5 min vkuse šli ticho (bože jedna z najtrápnejších situácií aké som zažil). tak som sa zasa ja jej začal vypytovať že čo jej je a ona: "nič" ... a potom sa jej vkuse pýtal stále som sa snažil "viesť konverzáciu" ale z jej odpovedí sa to ani moc nedalo [keď mi odpovedala "vetou", ktorá mala viac ako jedno slovo (viac ako 2 som z nej nedostal) tak to bol pokrok 8-)]. tak potom som sa jej nejak ospravedlnil a dal som všetko na správnu mieru (no šak sa rozumieme) a bolo všetko v pohode. bože chlapi no to Vám bolo :roll:.
Eidos
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eidos »

Reli.c napísal: a ja som zrazu "stratil" náladu (iba so bol ticho). ona na mňa že čo ti je? a ja že nič všetko je v pohode. ona zasa:"nič ti nieje?". ja hovorím že nie. všetko je v pohode. a ZASA a ZASA. tak sa potom čo som jej nepovedal "čo mi je" ZDULA a obrátilo si to proti mne. z ničoho nič "stratila" náladu ona
Vidis, a keby si jej hned povedal: "Prepac, stratil som naladu, lebo ...." tak by ste usetrili kopec "oduvacieho" casu.

Blizki ludia na sebe vidia zmeny v naladach a spravani, takze odpovedou "Nic mi nie je" nedaju skutocnu odpoved. Lebo v skutocnosti NIECO JE.
Treba hlavne partnera pri tom upozornit, ze taka otazka je iritujuca a ze to, co zmenilo ich stav, potrebuju vyriesit sami.

A otazku: "Co ti je?" sa nas nespyta iba osoba, ktora o nas nema zaujem. ;)
Napísať odpoveď