Problém s Torrentleech

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
21tomy21
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Problém s Torrentleech

Príspevok od používateľa 21tomy21 »

Vždy ked sťahujem torrent ,ktorý som našiel na torrentleech tak download frčí v poho ale upload je vždy na nule,ale ked sťahujem cez torrent z iného serveru ako je torrentleech tak upload frčí ako má.....čím to môže byť.... :?
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

zakladna otazka, je komu uploadovat? teda su tam dalsi leecheri?
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

torrent ma uz vela leecherov a preto ti ide upload ako ma :wink:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

sundevil napísal:zakladna otazka, je komu uploadovat? teda su tam dalsi leecheri?
presne tak,.. na TL su taky seedery s takymi velkymi pripojkami ze dokazu uploadovat leecherom ze maju plnu speed plnou speed... a tym padom uz ty nemas komu upovat.. najdi si torrent kde je malo seederov a vela leecherov.. su to väcsinou tie nove.. :)
alebo mozno nemas otvorene sloty pre upload
21tomy21
Star
Star

ake sloty ???? :)
snake2
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa snake2 »

ja som dostal pozvanku na TL , stahol som cca 8 GB a za ten myslim tyzden som sa dostal k ratiu niekde cez 2.3 , za co mi dali po tyzdni ban, pritom som seedoval cely jeden vikend mojim DSL(max upload neco okolo 40kB) ale nexcelo to fakcit viac ako 5-10kB. potom cez tyzden som uploadoval cele vyucovanie ( upload je nieco okolo 5 MEGABAJTOV a tympadom som nejak na TL zanevrel, neoplati sa mi furt cekovat ake mam ratio ...

ale spat k teme , upload slotov mas pokial toho, co som vycital z pravidiel, neobmedzeny pocet ( len download sloty su limitovane RATIOM ) , precitaj si poriadne RULES
btw : slot je nieco ako pripojenie , pocet slotov = pocet tvojic spojeni s nejakym torrentom ( napr. do RATIA= 4 nemozes stahovat viac ako 1 torrent sucastne, pozn, seedovat mozes neobmedzeny pocet torrnetov
21tomy21
Star
Star

Hoci som to veľmi nepochopil ale aj tak dik...... :lol:
Harun
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Harun »

Users with ratio < 0.5have only 1 download slot available
Users with ratio < 0.6 have only 2 download slots available
Users with ratio < 0.7 have only 3 download slots available
Users with ratio < 0.85 have only 4 download slots available
Users with ratio > 0.85 have unlimited download slots

cim vacsie ratio tym viac torrentov nara mozes stahovat. Na ratio ti odporucam konzolovske hry, tie maju vzdy do 30 seedov a vela leecherov. A este nestahuj nikdy ziadne packy koli ratiu, lebo pri nich ti vzdy ukazuje vela leecherov, ale to su vacsinou taky ktory si stiahli len jednu cast serialu, alebo jednu hru z packu a uz nestahuju aj ked su oznaceny ako leecheri
sundevil
VIP
VIP

toto je vsetko o slotoch na stahovanie z TL
treba si pozriet ako je nastaveny klient, napr uTorrent : ctrl+p, nasledne zalozka BitTorrent > max pocet vsetkych spojeny, max pocet spojeny na torrent a pocet slotov pre torrent pre odosielanie

tu by malo byt nieco uzitocne:
BitTorrent jak ho neznáte + popis nastavení uTorrentu
http://www.pctuning.cz/index.php?option ... &Itemid=96
Harun
Medium Star
Medium Star

neviem ci pomoze nastavovanie klienta ked si za NATom a nemas moznost si naforwardovat porty, tam ti pomoze len vela leecherov s externou IP. Ja mam napriklad najhorsiu moznu kombinaciu internetu na torrenty a ajtak sa mi podarilo sa vysplhat na powerusera na TL staci len na zaciatku nestiahnut 2 dvdcka ktore maju 100:3 seed/leech, ale veci co maju vela leecherov a malo seedov zrobit si ake take ratio a potom zacat stahovat potrebne veci
sundevil
VIP
VIP

Harun napísal:neviem ci pomoze nastavovanie klienta ked si za NATom a nemas moznost si naforwardovat porty, tam ti pomoze len vela leecherov s externou IP. Ja mam napriklad najhorsiu moznu kombinaciu internetu na torrenty a ajtak sa mi podarilo sa vysplhat na powerusera na TL staci len na zaciatku nestiahnut 2 dvdcka ktore maju 100:3 seed/leech, ale veci co maju vela leecherov a malo seedov zrobit si ake take ratio a potom zacat stahovat potrebne veci
urcite pomoze nastavenie klienta, a na TL je jedno ci mas verejnu ip alebo nie, je tam obrovske mnozstvo activ peerov takze aj ked si pasiv tak je to fuk, staci len vydrzat a drzat aktivne torrenty
Harun
Medium Star
Medium Star

no hej ale ked dojdes na TL ako novacik tak mas k dispozicii 48 hodin stare torrenty ktore si uz vacsina ludi co ich chcela tak ich uz stiahli a ty co este dovtedy stahuju tak maju dial-up a uploadovat dialupistom popri svedoch co maju 100mbit/s upload neni bohvie co :? Vacsina ludi co dostala ban tak to bol okoli tomu ze si rychlo stiahla nejake veci co sa im pacili a ktore mali nulovu sancu na seedovanie, to uz mali par GB stiahnute na takmer nulovy upload a ked im uz hrozil ban tak nestihali naseedovat potrebne ratio
cislo5
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cislo5 »

netreba cakat vatsinou to zacne tahat skor ako 48h ale ja mam problem ineho radu aj taha aj uploadujem celkom slusne podla pravidiel ale nejde mi ziadne ratio a stale pise download 0,00 a upload 0,00
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

cislo5 napísal:netreba cakat vatsinou to zacne tahat skor ako 48h ale ja mam problem ineho radu aj taha aj uploadujem celkom slusne podla pravidiel ale nejde mi ziadne ratio a stale pise download 0,00 a upload 0,00
lol.. podla mna tahas cez Bitspirit :lol:
Harun
Medium Star
Medium Star

a ako dlho to trva? lebo to chvilku trva kym sa zaktualizuje tracker
Šu-Do: aj to je moznost ale to by ma ratio netrapilo :lol:
cislo5
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Harun napísal:a ako dlho to trva? lebo to chvilku trva kym sa zaktualizuje tracker
Šu-Do: aj to je moznost ale to by ma ratio netrapilo :lol:
suhlas bitspirit ale nechcem byť kicknuty ja sú slušny občan
a bitspirit bola volba bo sa mi zdal velmi jednoduchy a velice dobry

Joj skoro by som zabudol aj na haruna no tahanie kedze mam slusny download aj upload je velmi rychle ale nechavam Upovta 12 hodin a je to uz tak dobrych zopar dni
Harun
Medium Star
Medium Star

hlavne si vypni DHT alebo skus ineho klienta, ale ked di ani DL ani UL nepocita tak neni co riesit pekna pijavica z teba bude :twisted:
cislo5
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Harun napísal:hlavne si vypni DHT alebo skus ineho klienta, ale ked di ani DL ani UL nepocita tak neni co riesit pekna pijavica z teba bude :twisted:
ono sa to da obist aj inak keby sa chcelo dam typ ale len na sukromne odpovede ked chcete ale pijavica silne slovo taham len to co potrebujem

A este otazocka co je to DHT?
Harun
Medium Star
Medium Star

cislo5 napísal:ono sa to da obist aj inak keby sa chcelo dam typ ale len na sukromne odpovede ked chcete ale pijavica silne slovo taham len to co potrebujem

A este otazocka co je to DHT?
no pijavica=leech(doslovne prelozene :wink: ) a DHT sposobuje to ze prenos dat neide cez TL tracker ale priamo to stahujes od konkretnych uzivatelov co maju tiez zapnute DHT zato ti to neposita ratio. Cize si vypni DHT a neviem ci bitspirit nieje zakazany client na TL
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

bitspirit je zakazany asi vsade.. a na TL urcite :D
Napísať odpoveď