Problém s Torrentleech
Problém s Torrentleech
Vždy ked sťahujem torrent ,ktorý som našiel na torrentleech tak download frčí v poho ale upload je vždy na nule,ale ked sťahujem cez torrent z iného serveru ako je torrentleech tak upload frčí ako má.....čím to môže byť.... 
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
presne tak,.. na TL su taky seedery s takymi velkymi pripojkami ze dokazu uploadovat leecherom ze maju plnu speed plnou speed... a tym padom uz ty nemas komu upovat.. najdi si torrent kde je malo seederov a vela leecherov.. su to väcsinou tie nove..sundevil napísal:zakladna otazka, je komu uploadovat? teda su tam dalsi leecheri?
alebo mozno nemas otvorene sloty pre upload
ja som dostal pozvanku na TL , stahol som cca 8 GB a za ten myslim tyzden som sa dostal k ratiu niekde cez 2.3 , za co mi dali po tyzdni ban, pritom som seedoval cely jeden vikend mojim DSL(max upload neco okolo 40kB) ale nexcelo to fakcit viac ako 5-10kB. potom cez tyzden som uploadoval cele vyucovanie ( upload je nieco okolo 5 MEGABAJTOV a tympadom som nejak na TL zanevrel, neoplati sa mi furt cekovat ake mam ratio ...
ale spat k teme , upload slotov mas pokial toho, co som vycital z pravidiel, neobmedzeny pocet ( len download sloty su limitovane RATIOM ) , precitaj si poriadne RULES
btw : slot je nieco ako pripojenie , pocet slotov = pocet tvojic spojeni s nejakym torrentom ( napr. do RATIA= 4 nemozes stahovat viac ako 1 torrent sucastne, pozn, seedovat mozes neobmedzeny pocet torrnetov
ale spat k teme , upload slotov mas pokial toho, co som vycital z pravidiel, neobmedzeny pocet ( len download sloty su limitovane RATIOM ) , precitaj si poriadne RULES
btw : slot je nieco ako pripojenie , pocet slotov = pocet tvojic spojeni s nejakym torrentom ( napr. do RATIA= 4 nemozes stahovat viac ako 1 torrent sucastne, pozn, seedovat mozes neobmedzeny pocet torrnetov
Users with ratio < 0.5have only 1 download slot available
Users with ratio < 0.6 have only 2 download slots available
Users with ratio < 0.7 have only 3 download slots available
Users with ratio < 0.85 have only 4 download slots available
Users with ratio > 0.85 have unlimited download slots
cim vacsie ratio tym viac torrentov nara mozes stahovat. Na ratio ti odporucam konzolovske hry, tie maju vzdy do 30 seedov a vela leecherov. A este nestahuj nikdy ziadne packy koli ratiu, lebo pri nich ti vzdy ukazuje vela leecherov, ale to su vacsinou taky ktory si stiahli len jednu cast serialu, alebo jednu hru z packu a uz nestahuju aj ked su oznaceny ako leecheri
Users with ratio < 0.6 have only 2 download slots available
Users with ratio < 0.7 have only 3 download slots available
Users with ratio < 0.85 have only 4 download slots available
Users with ratio > 0.85 have unlimited download slots
cim vacsie ratio tym viac torrentov nara mozes stahovat. Na ratio ti odporucam konzolovske hry, tie maju vzdy do 30 seedov a vela leecherov. A este nestahuj nikdy ziadne packy koli ratiu, lebo pri nich ti vzdy ukazuje vela leecherov, ale to su vacsinou taky ktory si stiahli len jednu cast serialu, alebo jednu hru z packu a uz nestahuju aj ked su oznaceny ako leecheri
toto je vsetko o slotoch na stahovanie z TL
treba si pozriet ako je nastaveny klient, napr uTorrent : ctrl+p, nasledne zalozka BitTorrent > max pocet vsetkych spojeny, max pocet spojeny na torrent a pocet slotov pre torrent pre odosielanie
tu by malo byt nieco uzitocne:
BitTorrent jak ho neznáte + popis nastavení uTorrentu
http://www.pctuning.cz/index.php?option ... &Itemid=96
treba si pozriet ako je nastaveny klient, napr uTorrent : ctrl+p, nasledne zalozka BitTorrent > max pocet vsetkych spojeny, max pocet spojeny na torrent a pocet slotov pre torrent pre odosielanie
tu by malo byt nieco uzitocne:
BitTorrent jak ho neznáte + popis nastavení uTorrentu
http://www.pctuning.cz/index.php?option ... &Itemid=96
neviem ci pomoze nastavovanie klienta ked si za NATom a nemas moznost si naforwardovat porty, tam ti pomoze len vela leecherov s externou IP. Ja mam napriklad najhorsiu moznu kombinaciu internetu na torrenty a ajtak sa mi podarilo sa vysplhat na powerusera na TL staci len na zaciatku nestiahnut 2 dvdcka ktore maju 100:3 seed/leech, ale veci co maju vela leecherov a malo seedov zrobit si ake take ratio a potom zacat stahovat potrebne veci
urcite pomoze nastavenie klienta, a na TL je jedno ci mas verejnu ip alebo nie, je tam obrovske mnozstvo activ peerov takze aj ked si pasiv tak je to fuk, staci len vydrzat a drzat aktivne torrentyHarun napísal:neviem ci pomoze nastavovanie klienta ked si za NATom a nemas moznost si naforwardovat porty, tam ti pomoze len vela leecherov s externou IP. Ja mam napriklad najhorsiu moznu kombinaciu internetu na torrenty a ajtak sa mi podarilo sa vysplhat na powerusera na TL staci len na zaciatku nestiahnut 2 dvdcka ktore maju 100:3 seed/leech, ale veci co maju vela leecherov a malo seedov zrobit si ake take ratio a potom zacat stahovat potrebne veci
no hej ale ked dojdes na TL ako novacik tak mas k dispozicii 48 hodin stare torrenty ktore si uz vacsina ludi co ich chcela tak ich uz stiahli a ty co este dovtedy stahuju tak maju dial-up a uploadovat dialupistom popri svedoch co maju 100mbit/s upload neni bohvie co
Vacsina ludi co dostala ban tak to bol okoli tomu ze si rychlo stiahla nejake veci co sa im pacili a ktore mali nulovu sancu na seedovanie, to uz mali par GB stiahnute na takmer nulovy upload a ked im uz hrozil ban tak nestihali naseedovat potrebne ratio
-
cislo5
Medium Expert
suhlas bitspirit ale nechcem byť kicknuty ja sú slušny občanHarun napísal:a ako dlho to trva? lebo to chvilku trva kym sa zaktualizuje tracker
Šu-Do: aj to je moznost ale to by ma ratio netrapilo
a bitspirit bola volba bo sa mi zdal velmi jednoduchy a velice dobry
Joj skoro by som zabudol aj na haruna no tahanie kedze mam slusny download aj upload je velmi rychle ale nechavam Upovta 12 hodin a je to uz tak dobrych zopar dni
-
cislo5
Medium Expert
ono sa to da obist aj inak keby sa chcelo dam typ ale len na sukromne odpovede ked chcete ale pijavica silne slovo taham len to co potrebujemHarun napísal:hlavne si vypni DHT alebo skus ineho klienta, ale ked di ani DL ani UL nepocita tak neni co riesit pekna pijavica z teba bude
A este otazocka co je to DHT?
no pijavica=leech(doslovne prelozenecislo5 napísal:ono sa to da obist aj inak keby sa chcelo dam typ ale len na sukromne odpovede ked chcete ale pijavica silne slovo taham len to co potrebujem
A este otazocka co je to DHT?