No to mozno hej ... ale radsej byt tuctovy a nesmrdiet ako smrdiet a byt originalnydair napísal:.... bohuzial je taky tuctovy ze az...
Co proti poteniu? Deodorant alebo antiperspirant?
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
nazdar mam taky problem,
hrozne (ale hrozne) sa potim v podpazusi, pouzivam antiperspirant Nivea (taky modry) a Aboslutne neposobi, skoro kazdy den som uplne spoteny a uz neviem co s tym robit, predtym som mal tusim Axe ale tiez moc neposobil.
Mam skusit nejaky iny, lepsi?
ak ano aky je asi najlepsi, uz ma to hrozne stve (len co pridem do skoly tak uz mam flaky ( len za cestu)
diki za odpovede
hrozne (ale hrozne) sa potim v podpazusi, pouzivam antiperspirant Nivea (taky modry) a Aboslutne neposobi, skoro kazdy den som uplne spoteny a uz neviem co s tym robit, predtym som mal tusim Axe ale tiez moc neposobil.
ak ano aky je asi najlepsi, uz ma to hrozne stve (len co pridem do skoly tak uz mam flaky ( len za cestu)
diki za odpovede
-
miki690
Medium Professional
No tak ja ti poviem v com je problem ... V tom ze pouzivas niveu a , ze axe nebol antiperspirantMr.Nobody napísal:nazdar mam taky problem,
diki za odpovede
-
miki690
Medium Professional
grr ved si precitaj aspon co sa tu piaslo v tejto temelollo napísal:no ja si myslim ze proti poteniu asi nic to sa neda zastavit
ale proti zapachu z potu skor antiperspirant
Ked uz clovek smrdi tak sa treba osprchovatM0nd0 napísal:ja neviem ktore je ktore ale ja použivam radsej to take co si tym natriete pazuchylebo ten sprej len prekrije ten smrad a je to na prd
-
Začiatok Konca
Professional
neviem..skus schudnut(ak nemas nadvahu,inak neviem...)...zda sa mi totiz a asi nie len mne,ze ludia objemnejsej vahy sa viac potia...inak ste mu uz poradili...Mr.Nobody napísal:nazdar mam taky problem,
diki za odpovede
-
miki690
Medium Professional
No myslim, ze v tom ma prsty genetika, s tym vela nespravisJumperAL napísal:to iste trapi aj mna, uz som vyskusal dvadsat pripravkov, ale aj tak sa potim a som chudy.... to bpodla mna prejde po puberte.
no poti sa kazdy, ide o to ako velmi a ked sa pouzije deodorant tak ten vacsinou pekne vonia, cize preco nevonat, ze?SRneC napísal:pocuvajte pani, ked si rano nedate nic pod pazuche tak pocas dna zacnete vzdy smrdiet potom ???
podla mna len v takomto pripade je nutne drbat si nieco pod pazuchy.. a este ak sa vam robia mokre kruhy to je disgastin'
ja prisamvacku som sa v zivote asi 3krat pristihol ze smrdim potom
p.s. smrdel si len potom alebo aj predtym?...nedalo mi
hlavne v podpazi, ale v lete na celom tele.... lenze klasika aj v zime sa potim v podpazi. zatial nosim len take tricka kde to nevidno.miki690 napísal:No myslim, ze v tom ma prsty genetika, s tym vela nespravisAsi najlepsie co mozes spravit je casto sa sprchovat... btw potis sa na celom tele, ci len pod pazuchami ?