Windows xp media center

Informácie o software, ankety...
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Windows xp media center

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

co nan hovorite ? podla mna je lepsi ako vista . mate ho niekto ste s nim spojni ?
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Windows xp media center

Príspevok od používateľa uplink »

Jacoolbo napísal:co nan hovorite ? podla mna je lepsi ako vista . mate ho niekto ste s nim spojni ?
:? ? WXPMCE su obycajne XPcka s par aplikaciami navyse a lesklym shellom, tot sjo, ziadna zmena v jadre systemu ani nic podobne, ViSTY su relativne vynovene oproti skusenostiam.

To je ako keby si chcel porovnat Windows 98 SE, alebo ME s Windows XP, proste neporovnatelne.

Inac ano lubi sa mi WXPMCE, je pekna, ale su to stale tie iste XPcka, ako som uz spomenul.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

mozno by nebolo odveci vypisat, preco je podla teba lepsi ako vista, nieco konkretne :) To by sa potom lepsie diskutovalo. V pripade ze si vistu neskusal, len XPMCE, tak je toto hodnotenie dost neobjektivne a zaklada sa len na psychologickom utesovani sa "nevadi ze nemam vistu, ten moj je aj tak najlepsi" Ostatne mas pravdu - MCE je lepsi uz len v tom ze sa jedna o standardne XP a teda nejake problemy s ovladacmi nehrozia :)
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Mám Windows XP Media Center Edition. Je to naozaj obyčajné WinXP, akurát je tam pridaná aplikácia Media Center. Mám aj TV tuner, no na pozeranie telky to nie je vôbec vhodné. Veľa televíznych programov to ani vôbec nenájde. Takže používam iný program na TV. Videá sa na tom tiež nedajú pozerať, polovica sa ani nezapne - tie, ktoré su v DivX/Xvid... (V normálnom Media Playeri sa prehrávajú bez problémov) Idú mi tam len filmy z DVDčiek. Potom hudba - ak si zvyknutý na prehrávanie hudby cez Media Player, tak ti nebude vadiť ani toto rozhranie v Media Center. Ešte nikdy som nepočúval hudbu cez Media Center. Používam Winamp. Obrázky - to jediné, čo sa mi na tom páči. Dajú sa pekne prehliadať, dokonca ti to dáva aj jednoduché prechody medzi nimi.
Vistu som ešte neskúšal, ale porovnávať sa to podľa mňa veľmi nedá...

:arrow: Mám ho, som s ním spokojný, ale tak isto by som bol spokojný aj s obyčajným iXPéčkom
Ravenman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Ravenman »

WINXP MCE v tebe tvoria placebo-efekt :lol:
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Ravenman napísal:WINXP MCE v tebe tvoria placebo-efekt :lol:
Njn, to je fakt. Predsa len - to, že mám Media Center Edition znie dobre :)

//Nie, netreba mať hneď povinne TV kartu. Ja mám USB TV Tuner a nie je stále pripojený.
Ravenman
Medium Star
Medium Star

JaJeNiektoIny napísal:Njn, to je fakt. Predsa len - to, že mám Media Center Edition znie dobre :)
keby to po ludoch nechcelo povinne TV kartu a ine kktiny tak to ma kazdy :lol:
turtlak
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa turtlak »

Ravenman napísal:keby to po ludoch nechcelo povinne TV kartu a ine kktiny tak to ma kazdy :lol:
hahaha tak o tomto wine som nieco cital a prilis ma nezaujal a teraz tu citam, ze to chce povinne tv kartu :D tak to je fakt riadny zadel :D MS uz onedlho bude chciet, aby ti pred barakom parkoval bavorak a potom ti bude ficat ich soft :D njn, takze media center nebude u mna :D
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

WTF? mediacenter nema bezpodmienecnu poziadavku na TV kartu. Mediacenter je mozne pouzivat aj bez nej. Filmy na DVD, radio cez net, filmy cez net, spravodajstvo, prehliadanie obrazkov atd funguju aj bez TV karty. Jedine ak chcete vyuzivat funkciu TV tak vtedy je podmienkou TV karta.
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

a lesklym shellom
Čo je to SHELL? Lebo práve s touto aplikáciou som mal kedysi problémy v DLL knižnici, a ajtak ma to mimochodom zaujíma čo je ten shell, lebo že je lesklý. To sú tie okraje?
Ravenman
Medium Star
Medium Star

ak mate extra zaujem staci pouzit Google a mozte pouzit originalny msstyle z W MediaCenter do W XP , staci len dat do prislusnej zlozky v adresary Windows , nemam W XP takze nepoviem presne , staci pouzit hladat a napisat msstyles a tam kde su vlozis ten z W MC
cyko
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cyko »

Ravenman napísal:keby to po ludoch nechcelo povinne TV kartu a ine kktiny tak to ma kazdy :lol:
Uz to fakt nehul. Ja mam MCE a TV kartu nemam, audio mam iba na doske a grafiku 128MB takze to nic extra nechce
Napísať odpoveď