Windows xp media center
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Windows xp media center
co nan hovorite ? podla mna je lepsi ako vista . mate ho niekto ste s nim spojni ?
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Windows xp media center
Jacoolbo napísal:co nan hovorite ? podla mna je lepsi ako vista . mate ho niekto ste s nim spojni ?
To je ako keby si chcel porovnat Windows 98 SE, alebo ME s Windows XP, proste neporovnatelne.
Inac ano lubi sa mi WXPMCE, je pekna, ale su to stale tie iste XPcka, ako som uz spomenul.
mozno by nebolo odveci vypisat, preco je podla teba lepsi ako vista, nieco konkretne
To by sa potom lepsie diskutovalo. V pripade ze si vistu neskusal, len XPMCE, tak je toto hodnotenie dost neobjektivne a zaklada sa len na psychologickom utesovani sa "nevadi ze nemam vistu, ten moj je aj tak najlepsi" Ostatne mas pravdu - MCE je lepsi uz len v tom ze sa jedna o standardne XP a teda nejake problemy s ovladacmi nehrozia 
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Mám Windows XP Media Center Edition. Je to naozaj obyčajné WinXP, akurát je tam pridaná aplikácia Media Center. Mám aj TV tuner, no na pozeranie telky to nie je vôbec vhodné. Veľa televíznych programov to ani vôbec nenájde. Takže používam iný program na TV. Videá sa na tom tiež nedajú pozerať, polovica sa ani nezapne - tie, ktoré su v DivX/Xvid... (V normálnom Media Playeri sa prehrávajú bez problémov) Idú mi tam len filmy z DVDčiek. Potom hudba - ak si zvyknutý na prehrávanie hudby cez Media Player, tak ti nebude vadiť ani toto rozhranie v Media Center. Ešte nikdy som nepočúval hudbu cez Media Center. Používam Winamp. Obrázky - to jediné, čo sa mi na tom páči. Dajú sa pekne prehliadať, dokonca ti to dáva aj jednoduché prechody medzi nimi.
Vistu som ešte neskúšal, ale porovnávať sa to podľa mňa veľmi nedá...
Mám ho, som s ním spokojný, ale tak isto by som bol spokojný aj s obyčajným iXPéčkom
Vistu som ešte neskúšal, ale porovnávať sa to podľa mňa veľmi nedá...
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
hahaha tak o tomto wine som nieco cital a prilis ma nezaujal a teraz tu citam, ze to chce povinne tv kartuRavenman napísal:keby to po ludoch nechcelo povinne TV kartu a ine kktiny tak to ma kazdy