Buducnost komunikacie podla Intelu.

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Buducnost komunikacie podla Intelu.

Príspevok od používateľa enter00 »

minimalne prva cast je uzasna, a myslim, ze MS s Intelom k tomu smeruju... Vista je prvy krok.
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

tak to ma pobavilo. vizia to je a takto nejako to bude ale fakt o vela vela rokov. ale zase byt otrokom technologii sa mi nepaci :? uz teraz sme na nej uplne zavisli a co bude ked nastane tato scena?
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

No jasné američania sa už nemusia učiť čítať ani písať veď to za nich bude robiť PC :lol:
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Hmmm...to video bolo velmi zaujimave...avsak neviem si predsatvit,ze by som takto zil...som viac prirodnejsi clovek...takto ludia v podstate nic nerobili..Aj ked niektore vecicky sa mi pacili..dost sa to zjednosusilo..Ale vsetko ma svoj cas...a na vsetko raz pride...Treba si len pockat.. :)
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

Uzasne!!!! Uz sa tesim..ta diskoteka bola najlepsia
A super je to ze sa toho aj dozijem!!! to som si isty...Pocitac mam od 10 rokov(teraz mam 18) zacinal som na DOS a co mam teraz????
TO je taky pokrok len za par rokov.... Ja si neviem predstavit co bude ked budem dochodca...Ak teda dochodci bude exitovat :lol:
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

len by ma zaujimalo kto bude vytvarat 3D modely vsetkych ulic v tom GPS navigatore :lol:
ale inak celkom dobre vyzerali niektore veci, napriklad spolupraca vsetkych pristrojov (prihadzovanie pesniciek na diskoteke :D )
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Niektore veci by mi vadili. Napriklad, ked diktoval ten mail a pomylil by sa alebo by si to rozmyslel, tak ako to zmaže?? Dalej si neviem predstaviť, ako sa s takými počítačmi pracuje v firmach/bankach/vypočtovych strediskach.
-Neodsudzujem to, ale zda sa mi to byť prehnane :lol: Predstavte si, že spravy na hojka nepíšete, ale rozpravate. :D
-Ale ta diskoteka sa mi pačila. :) O takom niečom som už uvažoval, keď angličtinar zvozil spolužiačku, lebo mala sluchadla okolo krku. Že tu nie je na diskoteke :lol:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

fuj, hnusne a dekadentne... :aasmile19: ide z toho strach a hroza.
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

uplink napísal:fuj, hnusne a dekadentne... :aasmile19: ide z toho strach a hroza.
Osobne viem co je slovicko dekadencia ale predsa len treba pre istotu dodat ze je to v podstate laicky povedane Upadok... :wink: to ja len tak lebo nektori podla mna urcite nevedia...
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

inac o niecom podobnom som uz kdesi davno cital...<>< nepaci sa mi to, no je to asi nevyhnutelne, dnesny vyvoj a snaha korporacii k tomu smeruju, zachvilu nam budu davat podkozne cipy... fuj, nechcem, aby sa moje deti toho dozili...
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

s tou castou, ako su ludia az prilis zavisli na technologiach tiez nesuhlasim, napr pri behani mam zo sebou jedine kluce a pitie:) ziadny mobil, mam ludi v pecku, nech zavolaju neskor.

ale to diktovanie mailov, online video komunikacia, previazanie vsetkych zariadeni je parada. ked clovek musi stravit 10-15 minut denne len tym, aby mal aktualne udaje vsade a nebodaj riesil nejaky technicky problem, hned ho technika unavi.
qwerty-xyz

Re: Buducnost komunikacie podla Intelu.

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

vsetko su to zbytocnosti ktore sa v praxi mozno ani nebudu pouzivat. Niektore veci sa mi tam pacili,ale celkovy nazor na to mam ze to kus prehanaju. VYzera to vazne tak ako to tu jeden napisal,ze sa nebudeme ucit ani citat ani pisat lebo vsetko budu robit pocitace. :roll:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Martin44 napísal:Osobne viem co je slovicko dekadencia ale predsa len treba pre istotu dodat ze je to v podstate laicky povedane Upadok... :wink: to ja len tak lebo nektori podla mna urcite nevedia...
Ak to video nie je prikladom moralneho, dusevneho a socialneho upadku ludi tak co potom? Pre mna je to podobne ako to video co bolo na iRCcku co nejaka zena sniprovkou odkraglovala maca a potom na nom sulozila so svojim priatelom, akurat v inom prevedeni. Moralna hodnota videii je imo 1:1.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Čo vravíte na tento telefón? Myslím, že je to také embryo tej "futuramy", čo tu riešite..
Prílohy
iphone_2.jpg
GunZ
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GunZ »

vobec sa mi to nepaci, otras aaaaa. ale technologie musia ist do predu a za chvilu budu pocitace voperovane do ludi. :shock:
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

frikso - ano, preto som hned na zaciatku povedal, ze si ho kupim. rad skusam hi-tech veci.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

tak toto chcem zažiť :lol: :lol:
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Frikso napísal:Čo vravíte na tento telefón? Myslím, že je to také embryo tej "futuramy", čo tu riešite..
telefon moze byt fajn. ALE JA NEZNASAM DISPLEJE NA DOTYK. ja si jednoducho musim cestu k niecomu v telefone alebo na inom pristroji doslova odklikat. Tak to poviem na prehravaci ZEN co ma na dotyk pohyb v menu,tak som mal zo zaciatku strasne problemy sa dakde dostat lebo som furt presiel na inu polozku ako som chcel,lebo to tam skakalo same lebo to bolo "citliveeee"
:roll:

klasika tlacitka su najlepsie.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

qwerty-xyz napísal:ALE JA NEZNASAM DISPLEJE NA DOTYK.
na pdacku to mam 5 rokov a zvykol som si, uz dakedy ani pero nevytahujem a to napr iPhone bude cely usposobeny na prsty(vacsie tlacitka a pod).
vsetko je otazka zvyku, dotyk je mimoriadne pohodlny.
intelygent
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa intelygent »

uz to tak vypada ze za par rokov budeme len cucat pred bednou a napchavat sa plytkymi zvratkami nazvane McDonald's pretoze nebudeme schopny si spravit zradlo sami a uz vobec zdvihnut tu tlstu rit z tak pohodlneho kresla v ktorom mozeme vykonavat nase prirodne potreby...aj nas cas pred televizorom bude az prilis cenny... a do konca zivota nam budu sionisti vymivat mozgy :D nadherna predstava... dufam ze roboti spravia revoluciu lebo taky degenerujuci svet by asi nikto nechcel zivit...
uz teraz mame moznost si to predstavit... zivot obycajneho priemerneho plytkeho obcana spojenych chlievov americkych sa tomu hodne podoba... aj iq takehoto amika sa pohybuje okolo 90...
Napísať odpoveď