Buducnost komunikacie podla Intelu.
Buducnost komunikacie podla Intelu.
minimalne prva cast je uzasna, a myslim, ze MS s Intelom k tomu smeruju... Vista je prvy krok.
-
Začiatok Konca
Professional
Uzasne!!!! Uz sa tesim..ta diskoteka bola najlepsia
A super je to ze sa toho aj dozijem!!! to som si isty...Pocitac mam od 10 rokov(teraz mam 18) zacinal som na DOS a co mam teraz????
TO je taky pokrok len za par rokov.... Ja si neviem predstavit co bude ked budem dochodca...Ak teda dochodci bude exitovat
A super je to ze sa toho aj dozijem!!! to som si isty...Pocitac mam od 10 rokov(teraz mam 18) zacinal som na DOS a co mam teraz????
TO je taky pokrok len za par rokov.... Ja si neviem predstavit co bude ked budem dochodca...Ak teda dochodci bude exitovat
Niektore veci by mi vadili. Napriklad, ked diktoval ten mail a pomylil by sa alebo by si to rozmyslel, tak ako to zmaže?? Dalej si neviem predstaviť, ako sa s takými počítačmi pracuje v firmach/bankach/vypočtovych strediskach.
-Neodsudzujem to, ale zda sa mi to byť prehnane
Predstavte si, že spravy na hojka nepíšete, ale rozpravate.
-Ale ta diskoteka sa mi pačila.
O takom niečom som už uvažoval, keď angličtinar zvozil spolužiačku, lebo mala sluchadla okolo krku. Že tu nie je na diskoteke 
-Neodsudzujem to, ale zda sa mi to byť prehnane
-Ale ta diskoteka sa mi pačila.
s tou castou, ako su ludia az prilis zavisli na technologiach tiez nesuhlasim, napr pri behani mam zo sebou jedine kluce a pitie:) ziadny mobil, mam ludi v pecku, nech zavolaju neskor.
ale to diktovanie mailov, online video komunikacia, previazanie vsetkych zariadeni je parada. ked clovek musi stravit 10-15 minut denne len tym, aby mal aktualne udaje vsade a nebodaj riesil nejaky technicky problem, hned ho technika unavi.
ale to diktovanie mailov, online video komunikacia, previazanie vsetkych zariadeni je parada. ked clovek musi stravit 10-15 minut denne len tym, aby mal aktualne udaje vsade a nebodaj riesil nejaky technicky problem, hned ho technika unavi.
-
qwerty-xyz
Re: Buducnost komunikacie podla Intelu.
vsetko su to zbytocnosti ktore sa v praxi mozno ani nebudu pouzivat. Niektore veci sa mi tam pacili,ale celkovy nazor na to mam ze to kus prehanaju. VYzera to vazne tak ako to tu jeden napisal,ze sa nebudeme ucit ani citat ani pisat lebo vsetko budu robit pocitace. 
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ak to video nie je prikladom moralneho, dusevneho a socialneho upadku ludi tak co potom? Pre mna je to podobne ako to video co bolo na iRCcku co nejaka zena sniprovkou odkraglovala maca a potom na nom sulozila so svojim priatelom, akurat v inom prevedeni. Moralna hodnota videii je imo 1:1.Martin44 napísal:Osobne viem co je slovicko dekadencia ale predsa len treba pre istotu dodat ze je to v podstate laicky povedane Upadok...to ja len tak lebo nektori podla mna urcite nevedia...
-
qwerty-xyz
telefon moze byt fajn. ALE JA NEZNASAM DISPLEJE NA DOTYK. ja si jednoducho musim cestu k niecomu v telefone alebo na inom pristroji doslova odklikat. Tak to poviem na prehravaci ZEN co ma na dotyk pohyb v menu,tak som mal zo zaciatku strasne problemy sa dakde dostat lebo som furt presiel na inu polozku ako som chcel,lebo to tam skakalo same lebo to bolo "citliveeee"Frikso napísal:Čo vravíte na tento telefón? Myslím, že je to také embryo tej "futuramy", čo tu riešite..
klasika tlacitka su najlepsie.
-
intelygent
Light Expert
uz to tak vypada ze za par rokov budeme len cucat pred bednou a napchavat sa plytkymi zvratkami nazvane McDonald's pretoze nebudeme schopny si spravit zradlo sami a uz vobec zdvihnut tu tlstu rit z tak pohodlneho kresla v ktorom mozeme vykonavat nase prirodne potreby...aj nas cas pred televizorom bude az prilis cenny... a do konca zivota nam budu sionisti vymivat mozgy
nadherna predstava... dufam ze roboti spravia revoluciu lebo taky degenerujuci svet by asi nikto nechcel zivit...
uz teraz mame moznost si to predstavit... zivot obycajneho priemerneho plytkeho obcana spojenych chlievov americkych sa tomu hodne podoba... aj iq takehoto amika sa pohybuje okolo 90...
uz teraz mame moznost si to predstavit... zivot obycajneho priemerneho plytkeho obcana spojenych chlievov americkych sa tomu hodne podoba... aj iq takehoto amika sa pohybuje okolo 90...