MS v hokeji - Rusko 2007
hmm čo narobíš , podľa niektorých mal mať miestenku istú už len za výkony v našej lige , podľa niektorých odohral reprezentačné zápasy skvele , podľa iných nie ..
podľa niektorých je to vhodný hráč do reprezentácie , podľa iných je to čisto útočník bez schopnosti obrancu keď je potreba ... útok na MS máme , preto asi hľadali útočníka , ktorý nebude len čisto ofenzívny
vieš ako sa hovorí MS už nieje naša liga , tak to bude už o inom
imho kúsok sebecký prístup , keď Skladaný bol náhradník , Uram vypadol , zrazu sa niečo pohlo , a Skladaný sa odskladal
podľa niektorých je to vhodný hráč do reprezentácie , podľa iných je to čisto útočník bez schopnosti obrancu keď je potreba ... útok na MS máme , preto asi hľadali útočníka , ktorý nebude len čisto ofenzívny
vieš ako sa hovorí MS už nieje naša liga , tak to bude už o inom
imho kúsok sebecký prístup , keď Skladaný bol náhradník , Uram vypadol , zrazu sa niečo pohlo , a Skladaný sa odskladal
Ako tieto Ms uz poslednu dobu ma to uz prestava bavit. Hraci ktory sa snazili a bojovali o miesto v zostave tych posle domov lebo dosli borci z NHL, ale kde boli ty borci minuli rok? Vykaslali sa na to. Zboznujem tie ich vyhovoriky ze zraneni alebo unaveny(keby postupil v NHL by nebol unaveny alebo by povedal ze nebude hrat lebo je unaveny?) proste sproste detske vyhovorky. kebyze som na Suplerovom miest poslem domov hracov z NHL, aj keby tam zostali ty co tam boli tak by mozno zahrali lepsie jak oni lebo by bojovali a snazili sa. Henty to beru ako nejaky exibicny turnaj. Ja uz som to v jednej teme pisal, tieto MS nemaju uroven, malo by sa to hrat raz za 2 roky a hlavne ked skonci NHL, lebo ja si MS predstavujem ako turnaj tych najlepsich a nie nejakych druhoradych hracov a mozno nejakych par hviezd ktore nemaju co robit tak si idu zahrat MS.
najskôr sa nauc gramatiku a potom pindaj.. este jedna pripomienka rusi to spravili na minulych MS tak ze zobrali hracov iba z europy boli zohrati hrali spolu asi mesiac pred sampionatom uz trenovali a skoncili na jedenastom mieste !!! zvikni si ze ked chces uspiet tak potrebujes hracov z NHL lebo je to najlepsie hokejova liga na svete a hraju tam ti najlepsi a z tym nic nespraviskali520 napísal:Ako tieto Ms uz poslednu dobu ma to uz prestava bavit. Hraci ktory sa snazili a bojovali o miesto v zostave tych posle domov lebo dosli borci z NHL, ale kde boli ty borci minuli rok? Vykaslali sa na to. Zboznujem tie ich vyhovoriky ze zraneni alebo unaveny(keby postupil v NHL by nebol unaveny alebo by povedal ze nebude hrat lebo je unaveny?) proste sproste detske vyhovorky. kebyze som na Suplerovom miest poslem domov hracov z NHL, aj keby tam zostali ty co tam boli tak by mozno zahrali lepsie jak oni lebo by bojovali a snazili sa. Henty to beru ako nejaky exibicny turnaj. Ja uz som to v jednej teme pisal, tieto MS nemaju uroven, malo by sa to hrat raz za 2 roky a hlavne ked skonci NHL, lebo ja si MS predstavujem ako turnaj tych najlepsich a nie nejakych druhoradych hracov a mozno nejakych par hviezd ktore nemaju co robit tak si idu zahrat MS.
//uplink: najskor vytiahni brvno zo svojho oka, a potom smietku v oku druheho prehliadnes...
Ano su dobri ale hraci z NHL uz nemaju co dokazovat, oni ked chcu sa mozu na to vysrat a hrat si tam exibicne zapasi a nikto im za to nic nemoze, akurat ich tu trosku zkritizuju ale im to je jedno, na buduci rok idu do ameriky a tam sa budu snazit hrat na plno. Ide o tom ze ked sa oni na slovensky hokej vysrali mal by sa slovensky hokej vysrat raz aj na nich.miso2911 napísal:najskôr sa nauc gramatiku a potom pindaj.. este jedna pripomienka rusi to spravili na minulych MS tak ze zobrali hracov iba z europy boli zohrati hrali spolu asi mesiac pred sampionatom uz trenovali a skoncili na jedenastom mieste !!! zvikni si ze ked chces uspiet tak potrebujes hracov z NHL lebo je to najlepsie hokejova liga na svete a hraju tam ti najlepsi a z tym nic nespravis
Akoze vyplakal? Vysvetli mi to. Keby si bol ty taky borec ako on tiez by ta to dost nasralo kedze na to urcite ma a taki hraci ako je napr. Melichárek, Čiernik tak ty tam moc nezahraju. Marek mal(ma?) formu takze urcite by sa uplatni.hojko napísal:Aaaaaaaaa, Uram si vyplakal nominaciu![]()
To je hanba!
Hmmm... asi na to nemas co napisat...
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
to s uramom spravil supler preto, aby na www.hojko.com mohli useri flame-ovat
jedno je iste, patri tam, ci sa to niekomu paci, alebo nie. nie len za to co stvaral v play-off v tomto roku. udrziaval si vysoky nadstandard aj v ostatnych rokoch v ceskej lige, ktora je kvalitou niekde inde, ako to nasa. a ze by som ho vtedy nejak casto videl v repre si nepamatam.
k suplerovi sa vyjadrovat radsej nebudem. clovek co ma v notase hockeyplayer generator to pre mna nie je trener.
jedno je iste, patri tam, ci sa to niekomu paci, alebo nie. nie len za to co stvaral v play-off v tomto roku. udrziaval si vysoky nadstandard aj v ostatnych rokoch v ceskej lige, ktora je kvalitou niekde inde, ako to nasa. a ze by som ho vtedy nejak casto videl v repre si nepamatam.
k suplerovi sa vyjadrovat radsej nebudem. clovek co ma v notase hockeyplayer generator to pre mna nie je trener.
mohli by sme sa prepadnut do skupiny o zachranu
tolko nervov uz slovensko dlho nemalo, hral by sa bojovny hokej a seci by boli pri telkach a na ulici ani nohy 
a nechapem preco vyhodil urama a toho skladanáša ci ako mu vravia ...
a to ze si to vyplakal nuz vie vyjednavat
niekto by si hundral popod nos a comel hokej doma a uram daco povie na hlas a moze hrat ..sikovny je
a nechapem preco vyhodil urama a toho skladanáša ci ako mu vravia ...
a to ze si to vyplakal nuz vie vyjednavat
dosialhli by sme to co rusi to je vsetko k tejto temekali520 napísal:Ano su dobri ale hraci z NHL uz nemaju co dokazovat, oni ked chcu sa mozu na to vysrat a hrat si tam exibicne zapasi a nikto im za to nic nemoze, akurat ich tu trosku zkritizuju ale im to je jedno, na buduci rok idu do ameriky a tam sa budu snazit hrat na plno. Ide o tom ze ked sa oni na slovensky hokej vysrali mal by sa slovensky hokej vysrat raz aj na nich.
kapitán je opať Miro Šatan.... http://www.bleskovky.sk/se/571/MSHokej2007/
Švédi majú len jedného hráča z NHL..... http://www.bleskovky.sk/se/583/A-skupin ... 4234,64245
hmm...tiez neviem preco je supler trener
...a som veeelmi zvedavy ako to s nami na tychto majstrovstvach dopadne...vobec neviem odhadnut ako asi budeme hrat...snad ssu zohraty lepsie ako minuly rok
ale pevne verim ze medaila bude
sak nadej zomiera posledna
btw: ma dnes napadlo na MS2011Slovensko...spravit transparent hojko.com fandi hokeju
ale pevne verim ze medaila bude
btw: ma dnes napadlo na MS2011Slovensko...spravit transparent hojko.com fandi hokeju
vsetko sa to uvidi v prvych zapasoch kde zacneme hrat a uvidime ako si rozumie tim " to je hlavne ak si tim rozumie a bude mat aj stastie !! tak mame velke ambicie a aj ked mame velkych superov pred sebou netreba sa bat !!! a len zabojovat nasi to vedia , no
obcas nemaju statie, obcas si nerozumie tim a obcas nevyuzivame vela sanci ktore sa daju vyuzit ja len im prajem vela uspechov !!! a cakam ich vo finale