MS v hokeji - Rusko 2007

O športe...
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa enter00 »

asponze tak, stale ma ale sere, ze trener s nim nepocital v zaklade.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

hmm čo narobíš , podľa niektorých mal mať miestenku istú už len za výkony v našej lige , podľa niektorých odohral reprezentačné zápasy skvele , podľa iných nie ..
podľa niektorých je to vhodný hráč do reprezentácie , podľa iných je to čisto útočník bez schopnosti obrancu keď je potreba ... útok na MS máme , preto asi hľadali útočníka , ktorý nebude len čisto ofenzívny

vieš ako sa hovorí MS už nieje naša liga , tak to bude už o inom

imho kúsok sebecký prístup , keď Skladaný bol náhradník , Uram vypadol , zrazu sa niečo pohlo , a Skladaný sa odskladal
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Ako tieto Ms uz poslednu dobu ma to uz prestava bavit. Hraci ktory sa snazili a bojovali o miesto v zostave tych posle domov lebo dosli borci z NHL, ale kde boli ty borci minuli rok? Vykaslali sa na to. Zboznujem tie ich vyhovoriky ze zraneni alebo unaveny(keby postupil v NHL by nebol unaveny alebo by povedal ze nebude hrat lebo je unaveny?) proste sproste detske vyhovorky. kebyze som na Suplerovom miest poslem domov hracov z NHL, aj keby tam zostali ty co tam boli tak by mozno zahrali lepsie jak oni lebo by bojovali a snazili sa. Henty to beru ako nejaky exibicny turnaj. Ja uz som to v jednej teme pisal, tieto MS nemaju uroven, malo by sa to hrat raz za 2 roky a hlavne ked skonci NHL, lebo ja si MS predstavujem ako turnaj tych najlepsich a nie nejakych druhoradych hracov a mozno nejakych par hviezd ktore nemaju co robit tak si idu zahrat MS.
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

kali520 napísal:Ako tieto Ms uz poslednu dobu ma to uz prestava bavit. Hraci ktory sa snazili a bojovali o miesto v zostave tych posle domov lebo dosli borci z NHL, ale kde boli ty borci minuli rok? Vykaslali sa na to. Zboznujem tie ich vyhovoriky ze zraneni alebo unaveny(keby postupil v NHL by nebol unaveny alebo by povedal ze nebude hrat lebo je unaveny?) proste sproste detske vyhovorky. kebyze som na Suplerovom miest poslem domov hracov z NHL, aj keby tam zostali ty co tam boli tak by mozno zahrali lepsie jak oni lebo by bojovali a snazili sa. Henty to beru ako nejaky exibicny turnaj. Ja uz som to v jednej teme pisal, tieto MS nemaju uroven, malo by sa to hrat raz za 2 roky a hlavne ked skonci NHL, lebo ja si MS predstavujem ako turnaj tych najlepsich a nie nejakych druhoradych hracov a mozno nejakych par hviezd ktore nemaju co robit tak si idu zahrat MS.
najskôr sa nauc gramatiku a potom pindaj.. este jedna pripomienka rusi to spravili na minulych MS tak ze zobrali hracov iba z europy boli zohrati hrali spolu asi mesiac pred sampionatom uz trenovali a skoncili na jedenastom mieste !!! zvikni si ze ked chces uspiet tak potrebujes hracov z NHL lebo je to najlepsie hokejova liga na svete a hraju tam ti najlepsi a z tym nic nespravis

//uplink: najskor vytiahni brvno zo svojho oka, a potom smietku v oku druheho prehliadnes...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Aaaaaaaaa, Uram si vyplakal nominaciu :slap:

To je hanba!
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

hojko napísal:Aaaaaaaaa, Uram si vyplakal nominaciu :slap:

To je hanba!
Peniaze hybu svetom. A preco by nemali hybat aj Sk nominaciou?!
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Preto mi to pripada divne. Supler vyradi hracov z kadra, nasledne sa na to Uram vyjadri, ze nabuduce to uz skusat nebude a podobne dristy a hla, na dalsi den ide Uram do Ruska po tom, ako sa zo stran medii aj fanusikov na internete vznesie kritika na Suplera.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

miso2911 napísal:najskôr sa nauc gramatiku a potom pindaj.. este jedna pripomienka rusi to spravili na minulych MS tak ze zobrali hracov iba z europy boli zohrati hrali spolu asi mesiac pred sampionatom uz trenovali a skoncili na jedenastom mieste !!! zvikni si ze ked chces uspiet tak potrebujes hracov z NHL lebo je to najlepsie hokejova liga na svete a hraju tam ti najlepsi a z tym nic nespravis
Ano su dobri ale hraci z NHL uz nemaju co dokazovat, oni ked chcu sa mozu na to vysrat a hrat si tam exibicne zapasi a nikto im za to nic nemoze, akurat ich tu trosku zkritizuju ale im to je jedno, na buduci rok idu do ameriky a tam sa budu snazit hrat na plno. Ide o tom ze ked sa oni na slovensky hokej vysrali mal by sa slovensky hokej vysrat raz aj na nich.
Majo053
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Majo053 »

hojko napísal:Aaaaaaaaa, Uram si vyplakal nominaciu :slap:

To je hanba!
Akoze vyplakal? Vysvetli mi to. Keby si bol ty taky borec ako on tiez by ta to dost nasralo kedze na to urcite ma a taki hraci ako je napr. Melichárek, Čiernik tak ty tam moc nezahraju. Marek mal(ma?) formu takze urcite by sa uplatni.

Hmmm... asi na to nemas co napisat...
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

to s uramom spravil supler preto, aby na www.hojko.com mohli useri flame-ovat :wink:
jedno je iste, patri tam, ci sa to niekomu paci, alebo nie. nie len za to co stvaral v play-off v tomto roku. udrziaval si vysoky nadstandard aj v ostatnych rokoch v ceskej lige, ktora je kvalitou niekde inde, ako to nasa. a ze by som ho vtedy nejak casto videl v repre si nepamatam. :roll:
k suplerovi sa vyjadrovat radsej nebudem. clovek co ma v notase hockeyplayer generator to pre mna nie je trener.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

mohli by sme sa prepadnut do skupiny o zachranu :lol: tolko nervov uz slovensko dlho nemalo, hral by sa bojovny hokej a seci by boli pri telkach a na ulici ani nohy :D

a nechapem preco vyhodil urama a toho skladanáša ci ako mu vravia ...
a to ze si to vyplakal nuz vie vyjednavat :P niekto by si hundral popod nos a comel hokej doma a uram daco povie na hlas a moze hrat ..sikovny je
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

kali520 napísal:Ano su dobri ale hraci z NHL uz nemaju co dokazovat, oni ked chcu sa mozu na to vysrat a hrat si tam exibicne zapasi a nikto im za to nic nemoze, akurat ich tu trosku zkritizuju ale im to je jedno, na buduci rok idu do ameriky a tam sa budu snazit hrat na plno. Ide o tom ze ked sa oni na slovensky hokej vysrali mal by sa slovensky hokej vysrat raz aj na nich.
dosialhli by sme to co rusi to je vsetko k tejto teme
belo15
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa belo15 »

kapitán je opať Miro Šatan.... http://www.bleskovky.sk/se/571/MSHokej2007/
belo15
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa belo15 »

Švédi majú len jedného hráča z NHL..... http://www.bleskovky.sk/se/583/A-skupin ... 4234,64245
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

hmm...tiez neviem preco je supler trener :? ...a som veeelmi zvedavy ako to s nami na tychto majstrovstvach dopadne...vobec neviem odhadnut ako asi budeme hrat...snad ssu zohraty lepsie ako minuly rok
ale pevne verim ze medaila bude :P sak nadej zomiera posledna
btw: ma dnes napadlo na MS2011Slovensko...spravit transparent hojko.com fandi hokeju :D
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Tak dnes, proti Norom si nezahra Gaborik.A je otazne, ci si zahra vobec. :(
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

vsetko sa to uvidi v prvych zapasoch kde zacneme hrat a uvidime ako si rozumie tim " to je hlavne ak si tim rozumie a bude mat aj stastie !! tak mame velke ambicie a aj ked mame velkych superov pred sebou netreba sa bat !!! a len zabojovat nasi to vedia , no :wink: obcas nemaju statie, obcas si nerozumie tim a obcas nevyuzivame vela sanci ktore sa daju vyuzit ja len im prajem vela uspechov !!! a cakam ich vo finale
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Dnes musime dat aspon 5 kusov Norsku, inak to nevidim. Aj ked tento zapas bude podla mna este rozpacity, pretoze hraci nebudu zohrani, mohol by ukazat na co mame. Ked sa k nim prida navyse Gaborik, Demitra a Hossa, tak sila v utoku vyrazne stupne. No uvidime :)
nebel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nebel »

kanada je sodna ste videli zapas s nemeckom?
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

No váš nemilý Uram dal akurát gól :) no a hneď Chára... takže 2:0 :)
AK bude takto pokračovať tak proti nemu nič nemám
Napísať odpoveď