tak tomu ver že by som sa na tom zasmial aj keby som to pozeral sam ( no možno nie lebo ked som doma sam a kukam aj neviem aku smiešnu komediu tak sa nesmejem ako keby bol niekto so mnou) proste je to totalna smiešna kravyna a čo tu riešite ved ten film neni horor ved je to oficialne Thriler
jaj bože to je ale trapas film tak čo tu frajerite inač videli ste Jeepers Creepers 2 to je tiež riadna blbost ( to iba tak od veci lebo som to prave kukal,riadna parodia na horor)
M0nd0 napísal:jaj bože to je ale trapas film tak čo tu frajerite inač videli ste Jeepers Creepers 2 to je tiež riadna blbost ( to iba tak od veci lebo som to prave kukal,riadna parodia na horor)
pls NELEZ uz do tej temy, este raz napises ze je to "horor" (vec nazoru, aj podla mna je to priklonene ku thrileru) a sa uz naseriem. napisal si to uz 5x!!!
sirmisoturbo napísal:pls NELEZ uz do tej temy, este raz napises ze je to "horor" (vec nazoru, aj podla mna je to priklonene ku thrileru) a sa uz naseriem. napisal si to uz 5x!!!
M0nd0 napísal:ved ja vravym že je to thriler(alebo komedia )
neviem mne s aosobne SAW3 nezda byt vobec smiesne ,ked sa nad tym zamyslis a SNAD pochopis ajked je to len na platne tak by si mal pochopit ze na tom nieje nic smiesne . horory ktore tu boli predtym sa zamenili za neustale degradujuce vyvrazdovacky , za neverending story .
imho iked horror neje strasidelny skor nechutny a brutalny stale na nom nieje NIC nad cim by sa dalo zasmiat ,maximalne ak tam hlavna postava vypusti nejaky gag tak je to na uvolnenie napatia ale smiat sa cely film . nad tym sa smeju len ti co nechapu(nizise vekove skupiny) a psychopati . rocik dva tri pockaj a spomen si co si tu napisal a mozno pochopis ze tvoje spravanie nebolo celkom v sulade so zdravym rozumom.
ale vek ta ospravedlnuje
podla mna boli všetky diely filmu saw perfektne čo ma najviac zaujalo že každy kto to pozeral tak nemohol predpokladat čo sa stane pretože vyvrcholenie bolo vždy absolutne nečakane a nepredvidatelne take filmy mam rad aj ked ako som videl 3 ku tak4 už asi nebude ak jo tak neviem koho by tam už dali ale ak bude tak si ju isto nenecham ujst
Dobre filmy, len s tou brutalitou to nemuseli tak prehanat. Ja zvyknem pri filme jest, no si predstavte ze by som pri scene s tymi prasatami jedol...fuj.
Suverak napísal:Podla mna Saw 3 zo zaciatku zacinal dost dobre ale ku koncu to uz bolo nudne
naopak ja som sa nazaciatku dost nudil a zaujimevy na celom filme je ten konec a to rozuzlenie.....................ale ako na to pozeram SAW ide stale nizsie a nizsie........SAW 1 bol perfektny, SAW 2 bol uz slabsi, SAW 3 nist moc.........a to ma byt aj SAW 4