POKEC.SK
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
audiotrack
VIP
-
qwerty-xyz
Re: POKEC.SK
tak reklama sa tu davat nemoze...ale daj si do google....hesla na pokec..a ono ti tam vyhodi par velmi zaujimavych..stranok..na krorych sa dozvies...co a ako mas urobit aby si tie hesielka dostal......VINNIE napísal:zistim nejako heslo inych uzivatelov?? potrebujem to surne)) nie je na to nejaka aplikacia?? diky
-
martinrozok
Medium Expert
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
bruteforce, wordlist su uz nerealne pretoze je tam ochrana proti viac zadanym heslam, zadas napriklad 5 krat zle heslo a mozes cakat dajme tomu 30 minut ...audiotrack napísal:niekoľko možností:
1) vypítať si heslo
2) brutal force: nereálne ak má normálne heslo
3) wordlist: lamerské, ale občas účinné
4) kašli na to
-
martinrozok
Medium Expert
socio engeniring- najucinejsi sposob,,staci byt tvorivy
,,,napriklad pozri,,sprav si stranku ,,daj tam script na odchytavanie hesiel a nasledne aby sa ti hesla ukladali do txt suboru,a teraz tam nalakaj danu osobu nak sa tam regne,,,pozri vacsina ludi si dava take iste heslo vsade
,,,dalsi sposob steal cookies,,ale musi byt povoleny script u mailu 
Edit:
a poviem vam nieco, heslo do nicku sa ziskava ovela jednoduchsie ako do albumu,pokial ti ho dana osoba neposkytne
Edit:
mne sa zda ze on chce heslo do nicku,nie do albumuOpak napísal:pozri sa keď tam má women only tak si sprav acc za ženu a tvár sa že si lesba urob si nejaký album niečo tam nahádž a potom jej povedz či nevymeni hesielko
a poviem vam nieco, heslo do nicku sa ziskava ovela jednoduchsie ako do albumu,pokial ti ho dana osoba neposkytne
-
midnight_man
Guru
www.mp3zone.webovastranka.cz skuste toto
mozno to pojde su tam 3 subory vraj heslami je to overene lenze stoji to cosi musite poslat sms-ku ktora stoji 30 SK vsak uvidite ja som to osobne neskusal ani sa dotoho nezapajal je to na vas
mozno by bolo lepsie radsej sa nevrtat do sukromia druhych. fakt nevidim dovod, preco by mal niekto SURNE potrebovat heslo. pouzivam pokec uz dobre dlhu dobu a nejako som nikdy nemal taky problem, ze SURNE mi treba heslo. ak je to take surne, ze ti treba heslo od albumu nejakej baby, tak si surne vygoogle nejake P. toto mam fakt rad, ked niekto zacne s takymi blbostami otravovat. keby to bolo fakt nieco extra surne, tak dotycna osoba posle. a k teme: ak je to fakt otazka zivota a smrti a mas na to velmi rozumny dovod, tak skus spravit nejaku fake stranku pokecu. neni to vobec tazke. a nejakym klamstvom ju prinutit prihlasit sa cez fake stranku. fakt taketo sposoby neznasam. chodili spamy na pokeci, ze na rapide je album s nahymi babami. nejaka baba napisala, ze ju nastvali jej kamosky a hodila ich fotky na web. fakt debilina ako svet. cakal som, ze to je nejaky virus. kedze mam linux, tak som si to stiahol a kukol, co za virus to je. a nebolo tam nic. len nejake znaky tusim a malo to okolo 2MB. dotycnej osobe slo len o body na rapide. fakt taketo klamstva neznasam. a ty robis nieco podobne. preco nanpises dovod, preco je to take surne? hmm?
-
zuzkazuzka
VIP