No GG je a bol môj obľúbený seriál (jeden z obľúbených) a tak by som chcela vedieť čo je nové? Ešte sa točí? Kde v telke to môžem nájsť? Lebo na Markíze to dávajú tak, že raz 2 séria, potom 3. séria a naposledy dávali len 5. sériu kde bol aj Logan. Teraz to nedávajú pre istotu vôbec.... a keby už aj dávali tak aj tak o 11 keď som v škole
Tak vie sa dačo?
GG skoncili 7. seriou, rozhodli sa skoncit v tom najlepsom a nepretahovat to zbytocne. Nova odvysielala 6 serii, teraz niekedy pocas zimy (tusim zaciatok decembra) sa ma zacat dabovat posledna siedma seria a od januara by malo ist vysielanie. Tento serial je mozne najst a stiahnut aj na nete vo velmi dobrej kvalite s ceskym dabingom.
Aj mne sa najviac pacili tie zaciatocne, nie zrovna prva serie, ale taka tretia. Siedmu som v originale nepozeral, pockam si na tu co pojde v cechach, pretoze ten dabing je vydareny a asi by som mal problemy s tym anglickym.
Ja som to tak tiez pozeral len ked to davala markiza takze najnovsie serie nemam obkukane ale co som videl tak super serial taka pohodovka odychovka .. velmi dobre sa na to diva bol tam fajn humor .. nemam ziadne vycitky voci serialu