Gilmore Girls

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Opak
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Opak »

dobrý pohodový seriál keď išiel v tv tak som čumel
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

No GG je a bol môj obľúbený seriál (jeden z obľúbených) a tak by som chcela vedieť čo je nové? Ešte sa točí? Kde v telke to môžem nájsť? Lebo na Markíze to dávajú tak, že raz 2 séria, potom 3. séria a naposledy dávali len 5. sériu kde bol aj Logan. Teraz to nedávajú pre istotu vôbec.... a keby už aj dávali tak aj tak o 11 keď som v škole :roll:
Tak vie sa dačo? :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

GG skoncili 7. seriou, rozhodli sa skoncit v tom najlepsom a nepretahovat to zbytocne. Nova odvysielala 6 serii, teraz niekedy pocas zimy (tusim zaciatok decembra) sa ma zacat dabovat posledna siedma seria a od januara by malo ist vysielanie. Tento serial je mozne najst a stiahnut aj na nete vo velmi dobrej kvalite s ceskym dabingom.
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

perfektny serial, pozerala som len ked slo na markize, atze novsie serie nemam obkukane ale tie zaciatky boli skvele:)uzasna zohra tych hereciek
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Aj mne sa najviac pacili tie zaciatocne, nie zrovna prva serie, ale taka tretia. Siedmu som v originale nepozeral, pockam si na tu co pojde v cechach, pretoze ten dabing je vydareny a asi by som mal problemy s tym anglickym.
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Ja som to tak tiez pozeral len ked to davala markiza takze najnovsie serie nemam obkukane ale co som videl tak super serial taka pohodovka odychovka .. velmi dobre sa na to diva bol tam fajn humor .. nemam ziadne vycitky voci serialu
Napísať odpoveď