S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
mam GF 6600 GT PciE ,kartu s riadnou podporou DX 9 , a na dynamic lighting aj pri najmensich detailoch je to okolo 15 snimkov/s , mam 1 GB ram , a co som cital specifikacie , tak static lighting disponuje s DX 8.1 a dynamic s DX9 a ful dynamic s neviem cim , ale cloveka nasere s prepacenim ze to musi hrat na static lighting(teda nie DX9 efekty ale DX8.1
) s takou kartou , ale moj nazor je ze keby som mal aspon 1,5 GB ram alebo rovno 2 GB tak by nemal byt problem...
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
mas zly nazor.. aj keby si mal 2gb ram ti to na lepsich ako static light nepojde (dobre)Ravenman napísal:mam GF 6600 GT PciE ,kartu s riadnou podporou DX 9 , a na dynamic lighting aj pri najmensich detailoch je to okolo 15 snimkov/s , mam 1 GB ram , a co som cital specifikacie , tak static lighting disponuje s DX 8.1 a dynamic s DX9 a ful dynamic s neviem cim , ale cloveka nasere s prepacenim ze to musi hrat na static lighting(teda nie DX9 efekty ale DX8.1) s takou kartou , ale moj nazor je ze keby som mal aspon 1,5 GB ram alebo rovno 2 GB tak by nemal byt problem...
mam 1.5gb.. od ram to nezalezi... je to vo VGA...
tie full dynamic lighting idu tiez na DX9.. stalker nie je robeny na DX 10
inak aj VGAcky ktore su teraz urcene na DX10 tak tiez nepojdu extra super v DX10 v neskorsej dobe..
!osobne som skusal na 1.5Gram a s tym Dynamic lighting , to islo celkom hratelne na strednych detailoch , skor pritom 1Grame len pocujem ako swapuje ta hra ..(+ som musel zvacsit swap size..)Šu-Do napísal:mas zly nazor.. aj keby si mal 2gb ram ti to na lepsich ako static light nepojde (dobre)
mam 1.5gb.. od ram to nezalezi... je to vo VGA...
tie full dynamic lighting idu tiez na DX9.. stalker nie je robeny na DX 10
inak aj VGAcky ktore su teraz urcene na DX10 tak tiez nepojdu extra super v DX10 v neskorsej dobe..
-
Šu-Do
Redeemer
lenze tie dynamicke svetla nemaju take brutalne naroky na RAM ako na VGA... no ale ked si to skusal tak sa hadat nebudem...Ravenman napísal:!osobne som skusal na 1.5Gram a s tym Dynamic lighting , to islo celkom hratelne na strednych detailoch , skor pritom 1Grame len pocujem ako swapuje ta hra ..(+ som musel zvacsit swap size..)
Zdravim, mam jeden problem so stalkerom stiahol som si ho crackol a normalne ide, comp mam dobry ale stale mi to roby graficke chyby napr. ze sa pretiahne textura a potom dalsia a daslia a nakoniec mi to stuhne grafickou to určite nieje, stiahol som si najnovšie ovládače a všetko, pls neviete ako sa to dá vyriešiť?
-
Šu-Do
Redeemer
to si zistil ze to VGA nie je kvôli tomu ze mas najnovsie ovladace ?Storm Keeper napísal:Zdravim, mam jeden problem so stalkerom stiahol som si ho crackol a normalne ide, comp mam dobry ale stale mi to roby graficke chyby napr. ze sa pretiahne textura a potom dalsia a daslia a nakoniec mi to stuhne grafickou to určite nieje, stiahol som si najnovšie ovládače a všetko, pls neviete ako sa to dá vyriešiť?
aku mas VGA ?
no takze... konecne som sa dostal dalej ako za vrakovisko.. a to do kanalov.. moja prva prisera.. skoro som DUSU vyplul.. prisaham... najprv ti teroristi ci co su zac.. a potom som zabil toho posledneho.. a idem omrknut dalej kanale a zrazu brutalny hukot.. newiem ako to mam nazvat.. ked zacne prisera hucat...
skoro som odpadol... kukam vsade naokolo a nic.. len tak cumim predseba ze co to je... akosi sa vlni vzduch, kukam ze cervene oci DPC.. a potom ma to pekne poskrabalo a cely zasobnik do tej zrudy...
to bol ten neviditelny kkt...
uplne ma vystrasil zebrak jeden... to bola teprv len prva prisera... ani moc ma to nelaka hrat dalej
no proste atmosfera jak svina... potom idem dalej pomalicky a kukam nonstop 360° aby ma zas nieco neprekvapilo...
-
jauznevimco
Light Expert
JJ.
Takzvany Bloodsuckers. Ten je dobry.
Na par miestach sa tam este vyskytuje. Inac tiez ma na prvy krat vylakal, potom si zvyknes. Viac ma sral ten Controller na konci kanalov v x18 co ta pritahoval a odhadzoval na dialku. Ani nestacis zbran vytiahnut a nie este nabit. Nastastie je tam uz len raz.
-
ezechiel88
Star
-
lekoklatik
VIP
-
MirecPB
Medium Star
Môj prvý zásek
. Neviete jak sa dostať odtialto? Je to miestnosť v laboratóriu kde vás pošle barman nájsť nejaké dokumenty.
Naľavo schody hore (tam boli dokumenty, nič iné) a napravo sú dvere ktoré horia a píše že ich niekto drží, a furt tam lietajú také gule z ktorých ide oheň... Jak sa dostať odtial?
Naľavo schody hore (tam boli dokumenty, nič iné) a napravo sú dvere ktoré horia a píše že ich niekto drží, a furt tam lietajú také gule z ktorých ide oheň... Jak sa dostať odtial?
Strielaj do tych guli, mne sa to tak podarilo...FraGmanN napísal:Môj prvý zásek. Neviete jak sa dostať odtialto? Je to miestnosť v laboratóriu kde vás pošle barman nájsť nejaké dokumenty.