LOST

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
kachna
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kachna »

zhrnutie z s03e18
druhym ide o Sun a jej dieta. cely tim druhych sa toci iba o plodnosti an ostrove. mam pocit ze ben tam planuje novu civilizaciu ale ostrov mu to neumoznuje a juliet mala byt ta, kt by ho spasila a pomohla mu k jeho priblblemu planu.
ta majka z guruntu co spadla: vraj sa ich lietadlo naslo a vsetci su mrtvi??? ako to? nie je to dievca z inej reality?
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

ZHNiLa_KaCHNa napísal:zhrnutie z s03e18
druhym ide o Sun a jej dieta. cely tim druhych sa toci iba o plodnosti an ostrove. mam pocit ze ben tam planuje novu civilizaciu ale ostrov mu to neumoznuje a juliet mala byt ta, kt by ho spasila a pomohla mu k jeho priblblemu planu.
ta majka z guruntu co spadla: vraj sa ich lietadlo naslo a vsetci su mrtvi??? ako to? nie je to dievca z inej reality?
jj fakt haluz s tym koncom... producentom asi je*e...
btw zachytil niekto to slovo co povedala ta cajka po spanielsky? (enuestozo?) Rozhodne to nebolo "dakujem za pomoc"....
idem sa v tom pohrabat... ;)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

ZHNiLa_KaCHNa: To, ze lietadlo padlo a ze nikto neprezil som pochopil tak, ze to mala byt pripomienka na to, ze nasli ine lietadlo a nikoho ziveho, takze ich na ostrove nebude nikto hladat.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:ZHNiLa_KaCHNa: To, ze lietadlo padlo a ze nikto neprezil som pochopil tak, ze to mala byt pripomienka na to, ze nasli ine lietadlo a nikoho ziveho, takze ich na ostrove nebude nikto hladat.
nemyslim ze to bolo ine lietadlo lebo podlo to cislo letu. Mas na mysli akoze rovnake lietadlo s rovnakym cislom a takymi istymi ludmi na palube?

BTW to co povedala a ten rus prelozil ze im dakuje bolo NIE SOM SAMA :!:
NDPC :shock:
kachna
King
King

dair napísal: NIE SOM SAMA :!:
:shock:
paaaana tak to bude este zamotane tam.
a s tym lietadlo. nic ine mi nevychadza len pocas tej elektromagnetickej katastrofy sa muselo nieco stat s casopriestorom :oops:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Eso pise, ze nasiel na Wikipedii:
Ze hinduismus obsahoval od zacatku teorii o paralelnich vesmirech.
(A soucasti hinduismu je Dharma)
kachna
King
King

hojko napísal:Eso pise, ze nasiel na Wikipedii:
aaa sme doma 8)
vladopt
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vladopt »

ja len toľko k tejto téme , tešme sa na novú sériu lebo vypadá to tak, že posledná časť bude o tom ako sa budú chcieť dostať z ostrova ( ale to sa vlastne snažia celý čas ), ale na koniec sa nedostanú a uvidíme v ďalšej sérii či to tam už konečne skončia ... videl som všetky časti, ale čo povedala tá pilotka na konci poslednej časti ma zas dojalo a som zvedavý ako sa to zas vysvetlí...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

tak to som fakt zvedavy co sa z toho vyvrbi.... 4 casti pred koncom s03 a vsetko je este otvorene...
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

dobry diel, juliet mozno na konci pomoze nasim:)
kachna
King
King

enter: pomoze? o tom pochybujem. vsetko hra jak na nasich stroskotancoch tak na tych druhych. pije sama za seba... jej cielom je sa co najskor dostat z ostrova za svojou sestrou

ale ako to ze bena nevyliecil ostrov?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ZHNiLa_KaCHNa napísal:ale ako to ze bena nevyliecil ostrov?
to mas tak, ked ludia byvaju pri tovarni na leiky tie lieky im nezaberaju. Ben sa narodil na Ostrove preto ho nevyliecil :wink:
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Nechapem preco Mikhaila Desmond pustil. Mali ho omracit alebo zviazat a odviest niekam a nie ho nechat. Urcite by to bol sok pre Kate, Johna a Sayida ked by ho zbadali. Mohlo to byt napinavejsie keby ho brali so sebou avsak takto to bude mozno este viac. A ktomu co napisal dair: co povedala ta spanielka ci kto je to, ze NIE SOM SAMA, tak dalsie diely budu huste, mohli by ukazat konecne druhych kde su, ked tam pride Mikhail. Uvidime bude to napinave :D :D

//edit: Este k dalsiemu dielu:
Lockovi se podaří uniknout od Druhých, se kterými byl od chvíle, kdy mu odhalili jeho zajatého otce. Locke se bude snažit odlákat z pláže Sawyera a přivést ho ke svému otci, zdá se, že by to mohl byt dlouho hledaný "pravý" Sawyer. Mezitím Naomi, nová obyvatelka, se dostane na pláž k ostatním a řekne všem o nových informacích o letu číslo 815. Ale dá se jí věřit?

Tento obsah je preview, byl sestaven na základě dostupných oficiálních zdrojů. Jeho přesný obsah bude doplněn v den odvysílání epizody, tedy ve čtvrtek večer.

FLASHBACK

Postava flashbacku: LOCKE

Flashback se soustředí na období, kdy byl Locke s Druhými.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

jackb: Neboj sa, nic sa nespravi, kedze podla oficialnych vyhlaseni sa Lost planuje na minimalne 5 serii, cize este dve. Predpokladam, ze ta stvrta by mohla zacat na jesen.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

radek21 napísal:dair: co povedala ta spanielka ci kto je to, ze NIE SOM SAMA
tak ty si ina lama. citaj aj dalsie prispevky ako jeden
dair napísal:nemyslim ze to bolo ine lietadlo lebo podlo to cislo letu. Mas na mysli akoze rovnake lietadlo s rovnakym cislom a takymi istymi ludmi na palube?

BTW to co povedala a ten rus prelozil ze im dakuje bolo NIE SOM SAMA :!:
NDPC :shock:
// tak som ti to Radek editol a podciarkol lebo akosi si si nevsimol ze s tym co si tu prisiel uz bolo davno povedane... :?
pato987
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pato987 »

hojko napísal:jackb: Neboj sa, nic sa nespravi, kedze podla oficialnych vyhlaseni sa Lost planuje na minimalne 5 serii, cize este dve. Predpokladam, ze ta stvrta by mohla zacat na jesen.
4.seria bude az v januari 2008... :x
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

radek21 Napísal:
Nechapem preco Mikhaila Desmond pustil. Mali ho omracit alebo zviazat a odviest niekam a nie ho nechat. Urcite by to bol sok pre Kate, Johna a Sayida ked by ho zbadali. Mohlo to byt napinavejsie keby ho brali so sebou avsak takto to bude mozno este viac. A ktomu co napisal dair: co povedala ta spanielka ci kto je to, ze NIE SOM SAMA, tak dalsie diely budu huste, mohli by ukazat konecne druhych kde su, ked tam pride Mikhail. Uvidime bude to napinave Very Happy Very Happy
tak ty si ina lama. citaj aj dalsie prispevky ako jeden

dair Napísal:
nemyslim ze to bolo ine lietadlo lebo podlo to cislo letu. Mas na mysli akoze rovnake lietadlo s rovnakym cislom a takymi istymi ludmi na palube?

BTW to co povedala a ten rus prelozil ze im dakuje bolo NIE SOM SAMA Exclamation
NDPC
Nechapem co tym chces povedat

//edit: ja viem ze ty si to sem napisal, ze ta spanielka povedala enuestozo a mikhail to prelozil ako dakujem za pomoc, pritom to znamena nie som sama. VIEM ZE SI TO SEM NAPISAL TY. ja som sa k tomu vyjadril tak, ze to bude este zaujimave ked to povedala
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

pato987 napísal:4.seria bude az v januari 2008... :x
Ako to sa neoplati pozerat uz ziadne serialy. Zase skonci tato seria a mozem cakat... Jedna seria na jeden rok...to radsej pozerat zlaty dazd.. :evil:
kachna
King
King

2008? to je akoze reklamny tah ci co? ved to sa aj ti najstalejsi a najposlednejsi fanusikovia uplne vydrbu na tento serial. nechapem ich strategiu boja
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

ZHNiLa_KaCHNa napísal:2008? to je akoze reklamny tah ci co? ved to sa aj ti najstalejsi a najposlednejsi fanusikovia uplne vydrbu na tento serial. nechapem ich strategiu boja
to iste ako prison break.. ten tiez dalsia seria za pol roka od posledneho dielu minulej serie a tu to vychadza tak isto
Napísať odpoveď