LOST
zhrnutie z s03e18
druhym ide o Sun a jej dieta. cely tim druhych sa toci iba o plodnosti an ostrove. mam pocit ze ben tam planuje novu civilizaciu ale ostrov mu to neumoznuje a juliet mala byt ta, kt by ho spasila a pomohla mu k jeho priblblemu planu.
ta majka z guruntu co spadla: vraj sa ich lietadlo naslo a vsetci su mrtvi??? ako to? nie je to dievca z inej reality?
druhym ide o Sun a jej dieta. cely tim druhych sa toci iba o plodnosti an ostrove. mam pocit ze ben tam planuje novu civilizaciu ale ostrov mu to neumoznuje a juliet mala byt ta, kt by ho spasila a pomohla mu k jeho priblblemu planu.
ta majka z guruntu co spadla: vraj sa ich lietadlo naslo a vsetci su mrtvi??? ako to? nie je to dievca z inej reality?
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
jj fakt haluz s tym koncom... producentom asi je*e...ZHNiLa_KaCHNa napísal:zhrnutie z s03e18
btw zachytil niekto to slovo co povedala ta cajka po spanielsky? (enuestozo?) Rozhodne to nebolo "dakujem za pomoc"....
idem sa v tom pohrabat...
-
dair
Guru wannabe
nemyslim ze to bolo ine lietadlo lebo podlo to cislo letu. Mas na mysli akoze rovnake lietadlo s rovnakym cislom a takymi istymi ludmi na palube?hojko napísal:ZHNiLa_KaCHNa: To, ze lietadlo padlo a ze nikto neprezil som pochopil tak, ze to mala byt pripomienka na to, ze nasli ine lietadlo a nikoho ziveho, takze ich na ostrove nebude nikto hladat.
BTW to co povedala a ten rus prelozil ze im dakuje bolo NIE SOM SAMA
NDPC
-
vladopt
Medium Expert
ja len toľko k tejto téme , tešme sa na novú sériu lebo vypadá to tak, že posledná časť bude o tom ako sa budú chcieť dostať z ostrova ( ale to sa vlastne snažia celý čas ), ale na koniec sa nedostanú a uvidíme v ďalšej sérii či to tam už konečne skončia ... videl som všetky časti, ale čo povedala tá pilotka na konci poslednej časti ma zas dojalo a som zvedavý ako sa to zas vysvetlí...
Nechapem preco Mikhaila Desmond pustil. Mali ho omracit alebo zviazat a odviest niekam a nie ho nechat. Urcite by to bol sok pre Kate, Johna a Sayida ked by ho zbadali. Mohlo to byt napinavejsie keby ho brali so sebou avsak takto to bude mozno este viac. A ktomu co napisal dair: co povedala ta spanielka ci kto je to, ze NIE SOM SAMA, tak dalsie diely budu huste, mohli by ukazat konecne druhych kde su, ked tam pride Mikhail. Uvidime bude to napinave

//edit: Este k dalsiemu dielu:
//edit: Este k dalsiemu dielu:
Lockovi se podaří uniknout od Druhých, se kterými byl od chvíle, kdy mu odhalili jeho zajatého otce. Locke se bude snažit odlákat z pláže Sawyera a přivést ho ke svému otci, zdá se, že by to mohl byt dlouho hledaný "pravý" Sawyer. Mezitím Naomi, nová obyvatelka, se dostane na pláž k ostatním a řekne všem o nových informacích o letu číslo 815. Ale dá se jí věřit?
Tento obsah je preview, byl sestaven na základě dostupných oficiálních zdrojů. Jeho přesný obsah bude doplněn v den odvysílání epizody, tedy ve čtvrtek večer.
FLASHBACK
Postava flashbacku: LOCKE
Flashback se soustředí na období, kdy byl Locke s Druhými.
-
dair
Guru wannabe
tak ty si ina lama. citaj aj dalsie prispevky ako jedenradek21 napísal:dair: co povedala ta spanielka ci kto je to, ze NIE SOM SAMA
// tak som ti to Radek editol a podciarkol lebo akosi si si nevsimol ze s tym co si tu prisiel uz bolo davno povedane...dair napísal:nemyslim ze to bolo ine lietadlo lebo podlo to cislo letu. Mas na mysli akoze rovnake lietadlo s rovnakym cislom a takymi istymi ludmi na palube?
BTW to co povedala a ten rus prelozil ze im dakuje bolo NIE SOM SAMA![]()
NDPC
Nechapem co tym chces povedatradek21 Napísal:
Nechapem preco Mikhaila Desmond pustil. Mali ho omracit alebo zviazat a odviest niekam a nie ho nechat. Urcite by to bol sok pre Kate, Johna a Sayida ked by ho zbadali. Mohlo to byt napinavejsie keby ho brali so sebou avsak takto to bude mozno este viac. A ktomu co napisal dair: co povedala ta spanielka ci kto je to, ze NIE SOM SAMA, tak dalsie diely budu huste, mohli by ukazat konecne druhych kde su, ked tam pride Mikhail. Uvidime bude to napinave Very Happy Very Happy
tak ty si ina lama. citaj aj dalsie prispevky ako jeden
dair Napísal:
nemyslim ze to bolo ine lietadlo lebo podlo to cislo letu. Mas na mysli akoze rovnake lietadlo s rovnakym cislom a takymi istymi ludmi na palube?
BTW to co povedala a ten rus prelozil ze im dakuje bolo NIE SOM SAMA Exclamation
NDPC
//edit: ja viem ze ty si to sem napisal, ze ta spanielka povedala enuestozo a mikhail to prelozil ako dakujem za pomoc, pritom to znamena nie som sama. VIEM ZE SI TO SEM NAPISAL TY. ja som sa k tomu vyjadril tak, ze to bude este zaujimave ked to povedala